Vooraf duidelijke communicatie. Bekijk het filmpje op hun website, want dat is ook zoals wij het ervaren hebben. Netjes demonteren en echt noet slopen met véél lawaai. Afspraak over het geld we... Voir plus

L'entreprise a répondu
Een redelijke prijs geboden voor de keuken Keuken wordt hergebruikt, goed voor het milieu en een ander kan er plezier mee beleven. De mannen hebben zéér netjes gewerkt, waren vriendelijk en beleefd.
L'entreprise a répondu
Goede ervaring met online keuken veiling gehad. Komen afspraken na, kwamen op tijd en alles netjes gedemonteerd. Mooi om op deze manier een keuken of de apparatuur een tweede leven te geven.
L'entreprise a répondu
Duidelijke communicatie over demontage dag en tijdstip Netjes verwijderd door de monteurs En we vinden het fijn dat de keuken een nieuwe bestemming krijgt Als iemand zijn keuken eruit gaat hale... Voir plus
L'entreprise a répondu
Bij Onlinekeukenveiling vind je showroomkeukens en tweedehands keukens voor een fractie van de prijs. We brengen keukenzaken en particuliere verkopers samen met kopers die op zoek zijn naar een kwalitatieve keuken tegen een scherpe prijs. Dankzij ons unieke veilingplatform én vaste aanbod op de webshop heb je als koper ruime keuze en transparantie in prijs. We werken samen met gerenommeerde keukenzaken in Nederland en België en zorgen voor een soepele afhandeling van begin tot eind. Van het inmeten tot de demontage en eventuele bezorging of montage: met onze aanvullende servicepakketten kun je kiezen voor gemak of juist zelf de handen uit de mouwen steken. Onlinekeukenveiling staat voor helderheid, betrouwbaarheid en voordelige kwaliteit – met oog voor duurzaamheid. Ontdek jouw droomkeuken, voor minder.
Hogeweg 141b, 5301 LL, Zaltbommel, Pays-Bas
Demande des avis aux clients
A répondu à 66 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 48 heures

Réponse de Onlinekeukenveiling.nl
Super concept! Op de afgesproken tijd professioneel gedemonteerd en netjes financieel afgehandeld. Hopelijk kan iemand anders nog veel plezier beleven aan onze keuken ☺️

Réponse de Onlinekeukenveiling.nl
Een redelijke prijs geboden voor de keuken

Réponse de Onlinekeukenveiling.nl
Duidelijke en open communicatie vooraf. Nette en vakkundige afhandeling voor vriendelijke demonteurs.

Vooraf duidelijke communicatie.
Netjes demonteren en echt noet slopen met véél lawaai.
Afspraak over het geld werd ter plekkie met tikkie nagekomen.
Spullen werden, voordat de spullen in de vrachtwagen gingen, netjes ingepakt in folie.
Ofwel ze hebben voor de volle 100% waargemaakt wat ze beloofd hebben.
Zeker aan te raden !

Réponse de Onlinekeukenveiling.nl
Gemakkelijk in contact te krijgen. Vlotte reactie op ingestuurde foto’s.
Duidelijke terugkoppeling over waarde, procedure van keuken uithalen en mogelijkheid om datum afspraak te maken.
Op dag van uithalen ook alles gelopen zoals afgesproken.

Réponse de Onlinekeukenveiling.nl
De keuken is correct gedemonteerd, door kundige monteurs .
Echt een aanrader.

Réponse de Onlinekeukenveiling.nl
Duidelijke communicatie over demontage dag en tijdstip
Netjes verwijderd door de monteurs
En we vinden het fijn dat de keuken een nieuwe bestemming krijgt
Als iemand zijn keuken eruit gaat halen zal ik jullie zeker aanbevelen
👍

Réponse de Onlinekeukenveiling.nl
Demontage werkzaamheden zijn keurig uitgevoerd. Gaan netjes en zorgvuldig te werk.
Helaas kwamen de vaklieden pas 3 uur later dan afgesproken, zonder dit door te geven.

Réponse de Onlinekeukenveiling.nl
Vele aanbieders van dit soort diensten, en veel blabla en niet nagekomen afspraken. Erg lastig als je al een elektricien en stukadoor hebt ingepland.
Onlinekeukenveiling werkt daarentegen wel professioneel, met heldere communicatie, bereikbare contactpersonen, duidelijke afspraken op papier, een contractje en een bevestigingsmail na afronding van de klus. Die uiterst professioneel is uitgevoerd.

Réponse de Onlinekeukenveiling.nl
Erg fijn dat het demonteren van de oude keuken door jullie werd gedaan en dat ook meteen alles werd afgevoerd. Scheelde een grote klus!

Réponse de Onlinekeukenveiling.nl
Duidelijke communicatie, snelle, schone en vakkundige demontage. De mannen kwamen op tijd en hadden de klus binnen no time gedaan, alles werd netjes achtergelaten. Financiële afwikkeling ook snel en eenvoudig.

Réponse de Onlinekeukenveiling.nl
Zorgvuldig werk om alles zo goed mogelijk te demonteren. Netjes gewerkt! Aanrader!

Réponse de Onlinekeukenveiling.nl
Alles volgens afspraak uitgevoerd. De keuken is professioneel en snel gedemonteerd. In een ochtendje was het klaar.

Réponse de Onlinekeukenveiling.nl
Vakkundig gedaan wat ze moesten doen. Snel
Jaar netjes achtergelaten en de leidingen voor de nieuwe keuken zaten er eind van de middag ook al weer in.
Top gedaan👍🏼

Réponse de Onlinekeukenveiling.nl
Super service, fijne (de)monteurs en snelle betaling! Echt petje af voor deze mensen. Professioneel en erg goed!

Réponse de Onlinekeukenveiling.nl
Zeer professionele monteurs en uitstekend service en Communicatie vanuit kantoor.

Réponse de Onlinekeukenveiling.nl
En savoir plus sur les différents types d'avis.