2,8

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Svindelforetagende

Trækker penge fra din konto, men sender aldrig varen. Når man skriver til dem, får man et ubrugeligt, AI-genereret svar tilbage på engelsk.
Heldigvis er det billige varer, men det er stadig 100,- jeg aldrig får tilbage.
Hold jer væk!

5 février 2026
Noté 3 sur 5 étoiles

Snydere

Bestilte snørebånd den 14. Juli. Nu 12 dage senere har jeg intet set til dem. Pengene er trukket fra min konto. Tænker jeg aldrig modtager dem.
Redigering - snørebåndene lå hos PostDanmark, modtog dem den 28. Juli. Men mangler leverings info - derfor kun 3 stjerner.

14 juillet 2025
Noté 4 sur 5 étoiles

Snørebånd dukkede op i postkasse efter…

Snørebånd dukkede op i postkasse efter lidt over en uge. Kunne være rart med lidt bedre information om levering, men man er nok bare vant til andre webshops hvor man næsten står med varen i hånden dagen efter. Helt ok for mig og fragtpris er lav.

8 mai 2025

Hvor bliver mit køb af?

Pengene blev trukket for 2 uger siden, men jeg har aldrig modtaget de snørebånd, jeg bestilte. Telefonnummer virker ikke?

7 février 2025
Noté 4 sur 5 étoiles

Jeg oplevede dem bedre end deres rygte

Efter jeg havde bestilt snørebånd her, så jeg på Trustpilot og regnede med at mine penge var spildt. Der kom heller ingen ordrebekræftelse med det samme, som man er vandt til.
Men dagen efter kom bekræftelsen, og pengene blev først hævet senere da varen blev sendt. Der gik vel 10 dage fra bestilling til levering, og varen der ankom er super fin. Så kan man vente er det et fint sted at handle.
Fem stjerner hvis de reagerede hurtigere. Så måske det er blevet bedre med tiden.

18 décembre 2022
Noté 1 sur 5 étoiles

Ingen varer, ingen ordrebekræftelse, ingen kontakt…

Bestiller min vare. Tjekker op på det en lille uge efter da jeg ikke har hørt noget. Opdager så at jeg ikke har ikke modtaget ordrebekræftelse. Prøver at gå ind på hjemmesiden for at finde kontaktoplysninger. Hjemmesiden er nede. Finder frem til en mailadresse og skriver mail. Får ikke svar. Nu er hjemmesiden oppe igen. Ringer til telefonnummeret der fremgår og den går på svarer der siger telefonen er ude af drift. Det var så første og sidste gang jeg bestilte herfra.

30 septembre 2022

Har aldrig modtaget en…

Har aldrig modtaget en ordrebekræftelse. De tager ikke telefonen når man ringer..

Tvivler på, om jeg nogensinde ser den ordre .:-(

13 juin 2022

MEGET DÅRLIG OPLEVELSE

MEGET DÅRLIG OPLEVELSE. Har igen i dag forsøgt at få fat i firmaet, har ringet til flere numre, mailet flere gange, forgæves. Bestilte snørebånd d. 14/2, skulle have modtaget dem d. 21/2, men de er ikke kommet og pengene er trukket og forventer ikke at se min vare.

24 février 2022

Langsom respons fra firmaet

Modtog ingen bekræftigelse på at min pakke blev afsendt (track and trace). Forsøgte at få fat på firmaet både via telefon, e-mail og kontaktformular på hjemmesiden, da min pakke udeblev.
Pakken ankom flere dage senere end forventet og respons fra firmaet tog op til 72 timer.

14 octobre 2020
Noté 5 sur 5 étoiles

Helt fint.

Bestilte nogle snørebånd og fik dem med posten. Så ikke så meget at udsætte dem for.

8 août 2015
Noté 5 sur 5 étoiles

Fed hjemmeside

Har lige været ude og shoppe snørebånd til mine nye sneakers, fandt denne nemme og overskuelige hjemmeside med alt man kunne tænke sig umiddelbart indenfor snørebånd... jeg fandt hvad jeg skulle ... og betalingen var også nem...
God oplevelse

13 juin 2014
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus