Een prachtig bed met fijn matras,heel goed geholpen door ik meen Willem! Veel ervaring en deskundig Bezorging :vakkundige jonge mannen Prima dus
Watermanweg 109, 3067 GA Rotterdam, Zuid-holland, NL
L'entreprise a répondu
Recent hebben wij een bed gekocht bij Totaalbed in Rotterdam en we zijn ontzettend tevreden met onze keuze! De lieve en deskundige verkoopster Thea heeft ons fantastisch geholpen. Ze was geduldig,... Voir plus
L'entreprise a répondu
Mooi en heel goed bed. Zeer goed advies door kundige partime medewerker. Voorwaarden ophalen oude bed zijn niet realistischer wordt onduidelijke gecommuniceerd: oude mensen van boven de 80 moeten zelf... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Onze tijdloze boxsprings passen in elk interieur en blijven jarenlang modern. Jaarlijks voegen we nieuwe stoffen en kleuren toe. Niet voor niets slapen bekende Nederlanders op een totaalBED!
Bezoek een van onze 26 winkels bij jou in de buurt.
Lekker slapen is ons doel. Bij totaalBED vind je alles voor je slaapkamer. Onze moderne boxsprings stel je makkelijk zelf samen, met hulp van onze slaapadviseurs. Kies uit diverse modellen, kleuren, stofferingen, hoofdborden en nachtkastjes. Het matrascomfort bepaal je zelf – zacht of stevig, met of zonder topmatras, één of twee matrasdelen, eventueel elektrisch verstelbaar. Zo ben je verzekerd van een mooie slaapkamer, slaapplezier en kwaliteit binnen je budget.
Opgericht in 1998 door vier broers, totaalBED is echt een familiebedrijf. We helpen je persoonlijk, zorgen voor een snelle levering en lossen problemen direct op. Op ons kun je rekenen.
Onze producten zijn van hoge kwaliteit, stijlvol en betaalbaar. We bieden 90 nachten proefslapen en omruilen is mogelijk, zodat je altijd het juiste bed vindt.
Omruilgarantie
Watermanweg 109, 3067 GA, Rotterdam, Zuid-holland, Pays-Bas
Demande des avis aux clients
Fijn geholpen in de winkel, mooi bed, prettige bezorging.
Dik 5 sterren!

Réponse de totaalBED - Rotterdam
Een prachtig bed met fijn matras,heel goed geholpen door ik meen Willem!
Veel ervaring en deskundig
Bezorging :vakkundige jonge mannen
Prima dus

Réponse de totaalBED - Rotterdam
Goed kwaliteit & zoals afgesproken tijd, of zelfs eerder afgeleverd.

Réponse de totaalBED - Rotterdam
In juni 2025 hebben wij in de winkel van Totaalbed in het Alexandrium een slaapkamerkast uitgezocht. Wij werden supergoed geholpen door Johan (alle complimenten voor hem) en hij hielp ons met al onze vragen. Kast besteld en in oktober wilden wij heel graag dat de kast geleverd zou worden. Ons appartement was klaar en alle leveranciers waren strak ingepland en kwamen op tijd. Totaalbed liet via Montrieurs de kast in elkaar zetten. Helaas de ombouw met de verkeerde verlichting in de doos, dus werden de werkzaamheden gestaakt en moest er een nieuwe ombouw met verlichting worden besteld. Hier ging zeker een maand overheen. Nieuwe ombouw gearriveerd en toen bleken de zijpanelen van de ombouw beschadigd. En weer ging er een maand voorbij. Toen bleken de deuren beschadigingen te hebben en weer moest er een bestelling worden gedaan. Het is nu 15 april en sinds oktober zijn wij aan het wachten tot onze slaapkamerkast eindelijk wordt afgemaakt. Sinds vier weken hebben we nu wel hele deuren in onze kast zitten. De ombouw is nog steeds niet afgemaakt en zelfs op een email krijg ik geen antwoord meer. Omdat de kast niet klaar is kunnen bij ons de plinten niet op de vloer worden gemaakt. Het is één bak met ellende. Hoe lang moet dit nog duren. Nog nooit zoiets meegemaakt. De service in de winkel was perfect, maar de afwerking is bagger.

Réponse de totaalBED - Rotterdam
Netjes gebeld van tevoren. Bed prima in elkaar gezet. Er wordt netjes gewerkt en overlegd.

Réponse de totaalBED - Rotterdam
Heel erg fijn geholpen door Patricia en Thea. Ze nemen echt de tijd voor je en luisteren goed naar de klant. Wij kunnen niet wachten tot ons bed er is 😊

Réponse de totaalBED - Rotterdam
In de vestiging Rotterdam werden we gastvrij ontvangen en zijn we goed geholpen en geadviseerd bij de aanschaf van een nieuw bed. Daarnaast kregen we een bijpassend textiel pakket kado.

Réponse de totaalBED - Rotterdam
Allereerst in de winkel fantastisch geholpen. De service was uitstekend.
Ook het plaatsen van het bed was 5 sterren waard. Zo netjes gewerkt , en zeer vriendelijke mannen.
Het bed is bij mijn dochter geplaats, maar als ik een nieuw bed nodig heb kom ik hier ook . Het bed is 2 februari geplaatst, er was veel geduld want dochter heeft een nieuwbouw woning gekocht waar steeds uitstel was .

Réponse de totaalBED - Rotterdam
7 jaar terug een bed gekocht hier. Inmiddels een nieuwe topper gehaald, wat een toppers van medewerkers daar! Was echt een warm onthaal. Volgende keer ga ik zeker weer hier heen.

Réponse de totaalBED - Rotterdam
Mooi en solide bed met pocketmatras. Het slaapt heerlijk.

Réponse de totaalBED - Rotterdam
Ik ben ongelovelijk positief verrast door dit bedrijf. Ik heb 10 jaar geleden mijn eerste matras bij hun gekocht en was toe aan een nieuwe. Ze hebben mij geholpen te achterhalen welk matras ik had aan de hand van mijn bestelling van toen, een nieuwe helpen kiezen en toen deze toch niet helemaal goed was deze probleemloos geruild voor eentje die wel goed is.
Op elk punt in het proces (de winkel, de klantenservice aan de telefoon en de bezorging) ben ik uitstekend geholpen door een mens en ook behandeld als mens ipv klantnummer. Je krijgt gewoon iemand aan de lijn als je belt ipv een robot en de persoon die je helpt denkt ook graag mee en kan ook echt iets voor je betekenen (levertijd kon makkelijk worden aangepast, kapot onderdeel werd kosteloos vervangen zonder gedoe).
Omdat mijn ervaring met iedereen van dit bedrijf zo positief is durf ik wel te stellen dat het geen toeval was en dit gewoon echt een fijn bedrijf is om een bed te kopen!

Réponse de totaalBED - Rotterdam
Zeer vriendelijk geholpen heel duidelijjk . Ook goede bezorging zeer netjes allies neer gezet allies keurig opgeruimd zeer tevreden

Réponse de totaalBED - Rotterdam
Ik werd uitstekend geholpen bij Totaalbed Alexandrium. De verkoopster had een hele fijne werkwijze, recht door zee, voelde goed aan, geen poespas of mooie praatjes, maar gewoon een goed bed.

Réponse de totaalBED - Rotterdam
vriendelijke aandacht in de winkel, goede service bij aflevering

Réponse de totaalBED - Rotterdam
Een zeer comfortabel eiken bed "Manchester'met een elektrisch mechanisme. Erg handig. Het was niet goedkoop. Slapen op de matras en kussens is ook een genot. Het vriendelijke team heeft het bed volledig geïnstalleerd.

Réponse de totaalBED - Rotterdam
Grote aantal bedden in de showroom, goede hulp gekregen tijdens keuze matras. Die was voor mijn zoon dus die werd door winkel geleid op zoek naar een matras naar zijn zin. Tevens werd er bewust meegedacht aan het budget wat er was.
Hoefde niet lang te wachten voor de levering vanwege grote voorraad.
Bed werd tevens in elkaar gemonteerd. Netjes van te voren gebeld dat ze eraan kwamen.

Réponse de totaalBED - Rotterdam
Perfect geregeld! In de winkel in het Alexandrium zijn we heel goed en vriendelijk geholpen. Je moet wel een paar weken op het bed wachten maar dat is overal zo. Bed kwam volgens afspraak. Ze hebben het ook nog naar zolder gesjouwd en in elkaar gezet. Top! Een prima bed voor een hele nette prijs.

Réponse de totaalBED - Rotterdam
Super fijn geholpen door Thea van locatie Alexandrium. En super geslaagd voor een pracht boxspring!!

Réponse de totaalBED - Rotterdam
Super ervaring bij TotaalBed! In de winkel geholpen door Thea, zeer deskundig door haar geadviseerd. Vandaag het bed geleverd, nette monteurs die al het afval direct mee namen. Kortom zeer tevreden!!! Verdiende 5 sterren ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Réponse de totaalBED - Rotterdam
En savoir plus sur les différents types d'avis.