Jeg kan varmt anbefale Æstetik Oxholm. Sofie er både professionel og utrolig dygtig – hun forklarede hvert trin og fik mig til at føle mig helt tryg og afslappet. Jeg er meget tilfreds med mit Lash... Voir plus
Jeg gav mig selv 1,5 times pause midt i Juletravlheden i december, med en ansigtsbehandling incl retning og farve af bryn hos Æstetik Oxholm - det var månedens bedst brugte penge!! Som altid en fant... Voir plus
L'entreprise a répondu
Sofie er supersød og behagelig, hun er super professionel og serviceminded, og så er hun bare smadderdygtig. Sofie er den eneste, som kan håndtere mine genstridige vipper. Hvis du trænger til lid... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Hos ÆSTETIK OXHOLM, får du altid kompetent behandling & rådgivning i hjertet af Silkeborg Jeg hedder Sofie og er indehaver af ´ÆSTETIK OXHOLM´ Jeg blev udannet Kosmetiker tilbage i 2018, og har de sidste 9 år arbejdet i skønhedbranchen. Disse år er blevet brugt på at dygtiggøre mig indenfor faget. I 2022 opnåede jeg 2. pladsen ved Danmarks Mesterskabet i Lash Lift. Når du vælger behandling ved mig vil jeg altid tage udgangs punkt i lige netop din problemstilling hvad end det er aldringstegn, acne, hyper pigmentering, sensitivitet, rosacea eller andet. Jeg tilbyder resultatorienteret behandlinger såsom ansigtsbehandlinger, bryn & vipper, voksbehandlinger og Lash Lift. Jeg glæder mig til at tage imod dig. De Kærligste hilsner Sofie / ÆSTETIK OXHOLM
Frederiksberggade 16 , Silkeborg, 8600, Danemark
- T: +45 53 89 50 59
- M: Sofie@æstetikoxholm.dk
- æstetikoxholm.dk
Les gens ont aussi consulté
Lash Lift
Jeg er meget tilfreds med mit Lash Lift – mine vipper ser længere, mere buede og naturligt smukke ud! Behandlingen var behagelig. Professionel og venlig service hele vejen igennem.
Har i dag fået den mest pragtfulde…
Har i dag fået den mest pragtfulde ansigtsbehandling hos æstetik oxholm! Sofie er en super dygtig behandler. Yderst kompetent,nærværende og helhedsorienteret. Jeg kommer snart igen😊 Varmeste anbefaling
Skøn klinik sødeste Sofie og lækreste…
Skøn klinik sødeste Sofie og lækreste behandlinger
Mine varmeste anbefalinger
♥️

Réponse de ÆSTETIK OXHOLM
En meget sød og behagelig kvinde
En meget sød og behagelig kvinde. Er god til at forklare og fortalte gerne grundigt om en anden behandling jeg overvejer.
Og så er hun rigtig dygtig til at lave øjenbryn.

Réponse de ÆSTETIK OXHOLM
Sofie er skide sød og man føler sig velkommen
Sofie er skide sød og man føler sig altid velkommen i hendes salon. Hun gør sig altid umage og giver et super resultat hver gang. Spørger altid ind til om det er okay, og hvordan jeg ønsker det.

Fantastisk sted
Det er et fantastisk sted Sofie er professionel og meget dygtig. Kan varmt anbefale Oxholm 😍

Réponse de ÆSTETIK OXHOLM
Super professionel behandling i en behagelig atmosfære
Du føler, du er i gode hænder, fra du kommer - til du går.

Som altid en fornøjelse
Som altid en fornøjelse, Sofie er super dygtig, kan varmt anbefales 👍

En dejlig oplevelse
Som altid en dejlig oplevelse at komme hos Æstetik Oxholm. Sofie er rigtig god til at spørge undervejs, og sikre at man er godt tilpas og får et super resultat.

Æstetik Oxholm er mit favoritsted
Æstetik Oxholm er mit yndlingssted at være når jeg skal forkæle mig selv🥰. Indehaver Sofie er meget dygtig og giver nogle super gode anbefalinger på en skøn måde (og så man ikke føler sig forpligtet til noget) Jeg er fast kunde hos Sofie og forsætter sådan. Kæmpe anbefaling herfra👌🏻

Réponse de ÆSTETIK OXHOLM
Dette er en skøn klinik at komme i...
Dette er en skøn klinik at komme i, og Sofie er så sød og en meget kompetent behandler. Den bedste anbefaling herfra.

Réponse de ÆSTETIK OXHOLM
Der er en helt speciel ro og fantastisk…
Der er en helt speciel ro og fantastisk atmosfære i det øjeblik, man træder indenfor hos Æstetik Oxholm. Man føler sig meget velkommen hos Sofie, som er gennemført professionel og fagligt super dygtig.

Selvforkælelse i topklasse
Sofie er den eneste, som kan håndtere mine genstridige vipper.
Hvis du trænger til lidt selvforkælelse, så tag et smut forbi Æstetik Oxholm.

Skøn behandling ❤️
Stor anbefaling til Sofie. Jeg havde bestilt en OXHOLM SIGNATUR FACIAL 90 min. Og det var forkælelse fra start til slut. Sofie er virkelig dygtig til det hun gør og god til at forklare hvad hun gør og hvorfor.
"Klinikken" er rigtig hyggelig og man føler sig velkommen.
Jeg kommer helt sikkert igen 😍

Réponse de ÆSTETIK OXHOLM
God atmosfære og fantastisk behandler…
God atmosfære og fantastisk behandler (Sofie) som var så service minded at åbne på en søndag.

Réponse de ÆSTETIK OXHOLM
Altid super service og Sofie er meget…
Altid super service og Sofie er meget professionel i alt, hvad hun laver. Kan varmt anbefales.

Réponse de ÆSTETIK OXHOLM
Som altid en god professionel…
Som altid en god professionel oplevelse🤩 Sofie er sød og nærværende🙏🏼

Altid en fornøjelse!
Altid en fornøjelse!
Dejlig service fra Sofie. God og prof. behandling.
Jeg er kæmpe fan :-)

Réponse de ÆSTETIK OXHOLM
Som altid god og professionel behandling
Som altid god og professionel behandling, mødt med smil. Sofie er fantastisk dygtig.