Jeg kan varmt anbefale Ølstykke trafikskole. Jeg bestod både teori og køreprøve i første forsøg. Zeki er meget tålmodig og bliver på ingen måde hverken vred og irriteret når man laver fejl.
Ølstykke trafikskole er den absolut bedste køreskole, og jeg er så glad for at jeg valgte lige netop den. Zeki er en sindssyg god kørelære, der får køretimerne og teoriundervisningen til at være så... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Ølstykke Trafikskole er ny startet køreskole i Egedal Kommune . Køreskolen har en central beliggenhed i Ølstykke centrum og en stenkast fra stationen . Kørelærer Zeki er indehaveren af køreskolen. Zeki er en erfaren og dygtig kærelærer . Han har et godt ry i byen , han har tidligere arbejdet for andre køreskoler her Egedal og derfor rimelig kendt i området . Hos Ølstykke Trafikskole stræber vi på at give vores elever et lærerigt og et hurtigt forløb . Vi prioritere et trygt atmosfære både til den teoretiske og praktiske undervisning . Vi har holdstart hver måned . Vi bruger et online booking system , som er meget fleksibelt . Her kan eleven selv booke sine køretimer og selv planlægge sit forløb .
Rådhus Alle 17, 3650, Ølstykke, Danemark
- info@ølstykketrafik.dk
- ølstykketrafik.dk
Bestod begge i første hug🚘👏
Zeki er den bedste kørelærer.
Jeg bestod begge i første hug🚘
Bedste køreskole
Ølstykke trafikskole er den absolut bedste køreskole, og jeg er så glad for at jeg valgte lige netop den. Zeki er en sindssyg god kørelære, der får køretimerne og teoriundervisningen til at være så sjov.
Jeg kan varmt anbefale Ølstykke…
Bestod begge prøver i første hug hos…
Bestod begge prøver i første hug hos Zeki. Han er en god og tålmodig kørelærer. Kæmpe anbefaling.
Zeki er meget sød og god til at lære
Zeki er meget sød og god til at lære. Bestod begge prøver i første forsøg.
Bedste kørelærer Zeki
Bedste kørelærer Zeki, fantastisk køreskole. Hurtigt og billigt kort, kæmpe anbefaling herfra
Jeg vil 100% anbefale Ølstykke…
Jeg vil 100% anbefale Ølstykke Trafikskole. Zeki er en fantastisk kørelærer og man har det altid sjovt til hans timer. Jeg har været virkelig glad og tilfreds med hele forløbet,
Verdensklasse køreskole
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med denne køreskole. Fra start til slut har jeg følt mig tryg, og jeg har ikke følt mig nervøs under køretimerne. Stemningen har været afslappet og behagelig, og altid med plads til gode samtaler, som har gjort undervisningen endnu mere hyggelig.
Zeki er en utrolig dygtig kørelærer - rolig, rar og meget tålmodig. Han er rigtig god til at lære fra sig og formår at forklare tingene på en letforståelig måde, hvilket har gjort det nemt at følge med.
Alt i alt kan jeg varmt anbefale Zeki som kørelærer.
10/10
Jeg kan varmt anbefale denne kørerskole. Jeg har haft Zeki som kørelærer, som har været meget hyggelig og sjov, at snakke med. Hele forløbet gik mega godt og hurtigt, takket være Zeki som er meget lærerig.
Jeg vil derfor anbefale køreskolen, til dem der søger en køreskole, med et hurtigt forløb og sjove snakke med kørelærer Zeki!
Jeg vil klart anbefale Ølstykke Trafik
Jeg vil klart anbefale Ølstykke Trafik. Zeki er en mega god kørelærer og det har været et virkelig godt og hurtigt forløb.
Zeki er en mega god kørelærer
Zeki er en mega god kørelærer. Han er stille og rolig og god til at gøre køretimerne lidt sjovere, så jeg vil varmt anbefale Ølstykke Trafikskole.
Zeki er en god kørelærer med god humor…
Zeki er en god kørelærer med god humor og overskud 😁
Ølstykke Trafik er super
Zeki er en god kørelærer. Han underviser på en stille og rolig måde, og han har god humor, så man føler sig tryg både til teori og kørsel. Jeg havde et godt forløb uden udfordringer. Ølstykke Trafik kan bestemt anbefales 👍
Jeg har haft en virkelig god oplevelse…
Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til denne køreskole – og især til Zeki. Han er uden tvivl en utrolig dygtig, tålmodig og venlig kørelærer, som altid tager sig tid til at forklare tingene grundigt og på en måde, der giver mening. Jeg følte mig tryg hele forløbet igennem og rigtig godt forberedt til både teori- og køreprøven. Undervisningen var både professionel og hyggelig, og stemningen var altid god. Hvis du leder efter en kørelærer, der virkelig går op i sine elever, kan jeg klart anbefale Zeki.
Virkelig god kørerlærer og sjov at være…
Virkelig god kørerlærer og sjov at være i bil med 🍆🍑 og en fornøjelse at have under visning og gør det spændende udanset hvad vi har om. Kan meget anbefales. Bestod begge mine prøver i første hug på 8 uger. Troede ikke jeg ville kunne få det så hurtigt men han gjorder det muligt
BEDSTE KØRESKOLE!!!
Jeg kan varmt anbefale Ølstykke Trafikskole. Jeg bestod både teori og køreprøve i første forsøg efter kun 9 uger. Min kørelærer, Zeki, var utrolig dygtig, rolig og god til at forklare tingene, så jeg altid følte mig tryg og godt forberedt. En virkelig professionel oplevelse fra start til slut!
Zeki er udentvivl den bedste kørelære…
Zeki er udentvivl den bedste kørelære man kunne tænke sig. Han er meget tålmodig og bliver på ingen måde hverken irriteret eller vred når man laver fejl. Han skaber et trygt miljø at lære i og gør det super hyggeligt at køre bil. Jeg bestod begge min prøver i første hug på kun 8 uger takket være Zeki. Han sørger for at hans elever er godt klædt på til prøverne og er god til at rette de fejl man laver så man bliver en god bilist. Jeg ville give 10 stjerner hvis jeg kunne!
Zeki er super dygtig
Zeki er super dygtig, tålmodig og hjælper hvis du er nervøs - kan klart anbefales hvis du leder efter den helt rigtige kørelærer der er både kompetent, møder dig i øjenhøjde og med et smil.
EGEDALS BEDSTE KØRESKOLE
Ville have givet den 10 stjerner hvis jeg kunne, Zeki er den bedste kørelærer i hele Danmark uden tvivl. Han er meget sød og sjov, måden han lærer på er utroligt spændende og interessant. Fik kortet efter kun 8 uger, bestod begge prøver i første hug. Han giver altid mad når man har bestået køreprøve og pizza efter sidste teoretime🔥🔥🔥🔥 Han er flink og venlig, anretter dine tider efter dit behov, finder prøver hurtigt og er altid i godt humør. 10/10 herfra❤️❤️❤️
Sindssyg køreskole
Sindssyg køreskole, det går rigtig hurtig med at få dig igennem