Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

mijn signaal was urgent voor demontage i.v.m. nieuwe kozijnen, en daar werd onmiddellijk op geacteerd! het terugplaatsen van de rolluiken, had absoluut geen haast,maar firma 0297-zonwering kwam onm... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Snel offerte met goede prijs. Rolluiken netjes geplaatst. Professioneel en de juiste materialen voor montage voorhanden zijkanten met compriband netjes afgewerkt. Steven heeft ook ruim de tijd genomen... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Service de fabrication

Écrit par l'entreprise

0297zonwering is dé specialist in hoogwaardige zonwering, rolluiken, horren en raamdecoratie voor zowel particulieren als bedrijven. Met jarenlange ervaring in de branche bieden wij op maat gemaakte oplossingen die niet alleen zorgen voor comfort en bescherming tegen de zon, maar ook bijdragen aan een stijlvolle uitstraling van jouw woning of bedrijfspand. Wij werken uitsluitend met kwalitatieve materialen en gerenommeerde merken, zodat jij verzekerd bent van duurzame producten met een lange levensduur. Onze collectie omvat onder andere: ✅ Zonneschermen – Ideaal voor terras- en gevelbescherming ✅ Rolluiken – Voor extra isolatie, veiligheid en privacy ✅ Screens – Effectieve zonwering zonder verlies van zicht naar buiten ✅ Terrasoverkappingen – Creëer een fijne buitenruimte, ongeacht het weer ✅ Binnenzonwering – Van jaloezieën tot rolgordijnen, perfect voor elk interieur Waarom kiezen voor 0297zonwering? ✔ Maatwerkoplossingen – Volledig afgestemd op jouw wensen en situatie ✔ Persoonlijk advies – Wij denken met je mee en geven deskundig advies ✔ Vakkundige montage – Professioneel geplaatst door ervaren monteurs ✔ Uitstekende service – Van advies tot installatie en nazorg Bij 0297zonwering geloven we in kwaliteit, service en vakmanschap. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of bezoek onze showroom om onze producten in het echt te ervaren!

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 5 sur 5 étoiles

mijn signaal was urgent voor demontage…

het terugplaatsen van de rolluiken, had absoluut geen haast,maar firma 0297-zonwering kwam onmiddellijk in actie na mijn telefoontje en gooiden zelfs hun werkschema om, i.v.m. meivakantie,TOP-SERVICE!

17 avril 2026

Wij zijn heel tevreden!

Vorig jaar heeft Steven al de voorkant van onze woning voorzien van rolluiken. Die bevallen zo goed dat we aan de achterkant ook rolluiken hebben laten plaatsen. Wederom weer bij 0297zonwering! Communicatie top en snel voor elkaar.

1 avril 2026

Fijne ervaring!

Geweldig goede service.
Vriendelijk, deskundig en komt zijn afspraken na.
En prettig geprijsd!

5 mars 2026

Betrouwbaar bedrijf

Betrouwbaar bedrijf. Duidelijke offerte en snel geleverd en gemonteerd. Geen verrassing achteraf. Zeker een aanrader voor het leveren en monteren van zonwering en nog veel meer.

12 mars 2026

Top bedrijf!

Op aanraden van mijn buurman kwam ik bij 0297 Zonwering terecht. Steven heeft ons heel goed geholpen met het installeren van twee rolluiken. Echt een aanrader!

6 mars 2026

Vakkundig

Vakkundig, komt afspraken na. Door transport was één van de lamellen stuk gegaan. Wat pas bij het uit de doos halen geconstateerd kon worden. Meteen werd er een nieuwe besteld en snel geleverd. Zeer tevreden over het proces en montage. Absoluut een aanrader dit bedrijf. 👏👍
Henk

26 février 2026

Rolluiken

Vandaag zijn de rolluiken geplaatst geheel volgens afspraak en tot volle tevredenheid. Het bedrijf heeft tot twee keer toe de montageafspraak op mijn verzoek verzet, maar ook dat ging zonder enig probleem.
Bedankt voor de service

25 février 2026
Avis spontané

Fantastische ervaring met 0297zonwering

Ik had thuis een defect rolluik en kwam via internet in contact met 0297zonwering. Vanaf het eerste moment werd ik snel en vriendelijk geholpen. Steven kwam precies op het afgesproken tijdstip langs en wist het probleem vlot te analyseren en op te lossen. Hij legde duidelijk uit wat er mis was en voerde de benodigde reparatie vakkundig uit. Mijn rolluik werkt weer perfect.
Ik ben zeer tevreden over de service van Steven en 0297zonwering — absoluut een aanrader!

20 janvier 2026

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus