1 -2-TRÆfældning.dk ApS Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

1 -2-TRÆfældning.dk Lever i den grad op til sit navn. Søren greb hurtigt ind i en opgave der ikke blot krævede hans profesionelle kompetencer i forbindelse med et meget vanskeligt og højt træ - me... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi fik beskåret tre træer og fældet to træer i vores ejerforeningen. Søren leverede super service og professionel vejledning fra start til slut. Det var tydeligt at mærke hvordan Søren og hans ass... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Service d'élagage
  2. Jardinier
  3. Décorateur d'intérieur
  4. Pépinière

Écrit par l'entreprise

PROFESSIONEL TRÆPLEJE OG TRÆFÆLDNING : Vi rådgiver og hjælper med træpleje og beskæring. Det drejer sig både om at udføre opgaven korrekt og at resultatet er æstetisk, kvalitetsmæssigt og sikkerhedsmæssigt i orden. Vi arbejder i hele Østjylland og hvis opgaverne er til det kører vi gerne længere. For hvert et træ vi fælder, planter vi et nyt i samarbejde med Plant et Træ.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

3 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtige og effektive i at fjerne højt træ.

Vi havde et stort og højt gammelt træ der skulle fjernes, som var svært at komme til grundet bygninger omkring. Efter kontakt til Søren var der allerede svar samme aften og god vejledning i, hvordan han mente de kunne klare opgaven. De kom på aftalt dato, ryddede pænt op efter sig og det hele gled problemfrit. Stor anbefaling herfra. Vi vil helt sikkert bruge 1-2-træfældning igen.

12 mai 2026

Beskæring af stort egetræ

Vi fik beskåret 5-6 store grene på et knap 30 år gammelt egetræ, som hang ud over vej og indkørsel. Arbejdet blev udført professionelt og hurtigt med et smukt og æstetisk pynet træ som resultat. Træer blev udenfor aftalen renset for vedbend, og der var smukt ryddet op.

8 avril 2026

Fantastisk firma.

En rigtig god oplevelse, at bruge netop dette firma. Overholder alle aftaler til punkt og prikke. Perfekt oprydning efter træfældning. Kan meget varmt anbefales.

30 octobre 2025

Réponse de 1 -2-TRÆfældning.dk ApS

Det var en større opgave som var spændende al løse. Tak for tilbagemeldingen.

100% fantastisk service

Fra første opkald til slutning på opgaver, er Søren/1 -2 TRÆfældning helt igennem fantastisk.
Proffesionel, gennemført og ikke bange for at yde den ekstra tand.
Mine varmeste anbefaling og jeg ville klart kontakte ham igen.

19 juin 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Beskæring af lindetræ i villahave

Vi havde et Lindetræ i vores have, som simpelthen havde vokset sig alt for stort, og derfor ønskede vi at beskære det. Søren kom ud og lavede en vurdering på træet, og gav et super godt løsningsforslag som matchede vores ønsker for træet. Selve beskæringen af træet levede 100% op til vores forventninger, og vi har nu et meget harmonisk træ, som passer til vores have. Processen har været super nem, og Søren har været meget venlig, imødekommende og reel hele vejen igennem. Vi kan kun anbefale ham.

13 février 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Super tilfreds med Sørens vejledning og…

Super tilfreds med Sørens vejledning og udførelse af kompliceret træfældning. Vi har nu brugt Søren to gange og kan i høj grad anbefale samarbejde med ham. TAK for veludført arbejde til tiden og prisen.

18 novembre 2024

Réponse de 1 -2-TRÆfældning.dk ApS

Tak for den fine tilbagemelding og for at få mulighed for at udføre den spændende opgave.

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi har fået fældet 10-12 træer i haven…

Vi har fået fældet 10-12 træer i haven af Søren, nogle med kran, nogle fra jorden og nogen, som krævede lidt klatring. Vi er både glade for den vejledning, vi fik forud, for selve arbejdet og for oprydningen bagefter. Undervejs gik kran-bilen desværre i stykker (det kan jo ske og havde hverken noget med Søren eller opgaven at gøre), men allerede dagen efter var de tilbage med en ny kranbil, som ordende det sidste arbejde. Hvis vi en anden gang har brug for hjælp til træfældning, kontakter vi Søren igen.

5 novembre 2024

Réponse de 1 -2-TRÆfældning.dk ApS

Mange tak for jeres anbefaling. Jeg beklager at kranen gik i stykker.

Noté 5 sur 5 étoiles

Fremragende udførelse - til aftalt tid og pris

Det var første - men bestemt ikke sidste - gang, vi brugte 1-2-Træfældning til topkapning og beskæring.

Søren går meget målrettet og systematisk til værks og har et virkeligt sikkert øje for, at det færdige resultat skal være pænt, allerede når han forlader haven - og ikke først om et par år.

Vi kan give Søren vores allerbedste anbefaling.

27 octobre 2023

Réponse de 1 -2-TRÆfældning.dk ApS

Tak for anmeldelsen. Det var også en god og spændende beskæringsopgave

Kan varmt anbefales!

Kan varmt anbefale Søren fra 1-2-træfældning, brugte dem til at få fældet et 6 meter højt hyldetræ: svarer hurtigt på henvendelse og diverse spørgsmål, overholder aftaler, giver gode og brugbare råd, arbejdet udføres professionelt, prisen var fair og der blev ryddet nydeligt op. Man fornemmer tydeligt, at Søren ved, hvad han har med at gøre.

4 octobre 2023

Super godt arbejde!

Det var tydeligt at mærke hvordan Søren og hans assistent gik til opgaven med både stor faglig erfaring samt æstetisk sans. De beskårede træer fremstår med flotte mindre kroner og han løste fældningen ved hjælp af kransav, hvilket var både effektivt og sikkert for omkringliggende bygninger, ledninger osv.
Efter endt arbejde gjorde holdet en dyd ud af at rydde pænt op efter sig så både grene og blade blev fjernet fra haven.
Alt i alt en meget positiv oplevelse, og vi vil til enhver tid skrive til Søren næste gang træerne skal beskæres.

18 mai 2023

Søren fra 1-2-træfældning.dk er top professionel

Søren fra 1-2-træfældning.dk er meget professionel. Han har lavet topkapning, træfældning og træbeskæring for mig, både alene og med en medhjælper for meget rimelige priser. Hans teknik er simpelthen fremragende, med stor fokus på sikkerhed og effektivitet. Hvad jeg derudover værdisætter meget, er Sørens store viden om træer og træpleje samt hans udmærkede sans for æstetik og haveindretning. Jeg anbefaler ham på det varmeste.

5 mai 2023

Réponse de 1 -2-TRÆfældning.dk ApS

Det var en fornøjelse at få lov til at arbejde for Ton og Pia Otto. At kunne deltage i processen med at finde de løsnier, som passede ind i deres forestillinger og se deres glæde når opgaven var udført, var en fornøjelse og det er det der giver arbejdet værdi og glæde.

Topprofessionelt arbejde.

Topprofessionelt arbejde.
Arbejdet blev udført utroligt flot og skånsomt. 3 store træet blev fældet og 1 blev beskåret. Alle aftaler blev overholdt. Desuden fik vi rådgivning oven i handlen. Kan kun anbefales

6 juillet 2022
Noté 5 sur 5 étoiles

Sikke en super fantastisk oplevelse....

Sikke en super fantastisk oplevelse....
Lige fra snak om hvordan og med kæmpe respekt omkring træet.
Flot oprydninging og så lige i forbifarten en masse tips vedr beskæring....
KAN VARMT ANBEFALES!!!!❤☀️☀️🥳😊

28 avril 2022
Noté 5 sur 5 étoiles

1 -2-TRÆfældning.dk Lever i den grad op…

1 -2-TRÆfældning.dk Lever i den grad op til sit navn.
Søren greb hurtigt ind i en opgave der ikke blot krævede hans profesionelle kompetencer i forbindelse med et meget vanskeligt og højt træ - men har også leveret en top professionel rådgivning i en “nabokonflikt” hvor alle parter blev tilfredse og arbejdet blev udført på stedet.

Et kæmpe tak og stor anbefaling herfra

2 novembre 2021

Professionel træfældning

Opgaven, som var for vanskelig til, at jeg selv turde binde an med den, blev udført meget tilfredsstillende - til aftalt pris og tid uden der blev gået på kompromis med sikkerheden.

15 avril 2021

Réponse de 1 -2-TRÆfældning.dk ApS

Det var en spændende opgave med flere vanskelige facetter der passer til det 1-2-Træfældning.dk kan og vil. Udføre komplekse opgaver. Tak for din anmeldelse.

Noté 5 sur 5 étoiles

Søren gav tilbud på fældning af…

Søren gav tilbud på fældning af vanskeligt træ tæt på hus, efter at have været ude og vurdere opgaven. Fin pris og afvikling. Kan kun anbefale. Et meget behageligt menneske som også delte ud af sin viden
Anders

12 mars 2021

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus