Noté 1 sur 5 étoiles

Niedzielny obiad zaplanowany w 105-tce przy ul. Anny Getman. Nie ma żadnego gościa, dużo wolnych miejsc do wyboru. Siadamy i czekamy na obsługę. Po 10 minutach uznaliśmy, że nie będziemy podsłuchiwali... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Kilkanaście razy zamawiałam pizzę, w miarę ok . Dzisiaj zamówiłam przez glovo. Miała być pizza na tradycyjnym cieście, przyjechała na cienkim i mocno spalonym. Za ponad 110 zł. Składniki stare P... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

Noté 5 sur 5 étoiles

Zamówiliśmy z dostastawa mega pizze na ulicę na Guderskiego 28. W trakcie składania zamówienia uprzejma Pani przekazala telefonicznie że do godziny powinno zostać doręczone zamówienie ze wgledu na... Voir plus

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

N'a pas répondu aux avis négatifs

Noté 1 sur 5 étoiles

Nowy lokal - zatrudnianie nowych pracowników

Witam, na wstępie zaznaczę że recenzja innego typu - od strony kuchni. We Włocławku jest nowy lokal, poszukiwali pracowników i się zgłosiłem. Byłem na rozmowie i parę dni później Zostałem poinformowany że jestem zatrudniony i dostałem datę pierwszego dnia. Na miejscu się okazało że pizzeria jeszcze w ruinie, mieliśmy my jako pracownicy wszystko posprzątać. Na kolejny dzień to samo, a po weekendzie mieliśmy szkolenia które trwały parę godzin. Później przygotowywaliśmy restauracje do otwarcia. Aplikowałem na stanowisko dostawcy więc nie miałem zajęcia a pani ambasadorka powiedziała żebym zaczął rozdawać ulotki. Oczywiście wychodziło to poza moje obowiązki jako “dostawca” oraz nie podpisałem jeszcze żadnej umowy, zostałem poinformowany słownie że zostałem zatrudniony. Dali mi zadanie żeby rozdawać ulotki. Żartowano ze mnie czy nie będzie mi za zimno na dworzu - była zima a ja nie ubrałem się na taką pogodę ponieważ miałem być za kółkiem. Po godzinie wróciłem bo chciałem się ogrzać a tamta ambasadorka czy już wszytkie rozdałem. Zal, wstyd, apatia ze strony tej pani. Gdy szef mnie zwolnił wcześniej powiedział mi że da mi znać na nr kiedy przyjść bo jeszcze nie ma klientów. Jak wychodziłem dał mi garść ulotek żebym rozdał po swoim osiedlu. Do dziś nie dostałem żadnej umowy, pieniędzy za stracony czas i telefonu ze mam przyjść do pracy. Ten sam szef prowadzi restaurację nasz naleśnik parę kroków dalej. Tak więc nie polecam pizzy, pizzeri i żmij za ich biurkiem. Żenada

10 février 2025

Bardzo dobre, polecam!

Byłam tam z przyjaciółką i tak, przywitały nas miłe panie, wystrój ładny, zadbane wszystko, dostałyśmy jedzenie, MEGA dobre, bo zamówiłyśmy pizzę (margarite) żeby wgl zobaczyć jak to tam smakuje i do tego lemoniadę. Bardzo nam wszystko smakowało, ceny myśle że normalne, ale ja się nie znam, polecam bardzo tą restaurację!

18 avril 2025

Zamówiłam

Zamówiłam
Pizzę salami i jest ochydna, pierwszy raz dostałam tak tłustą pizzę gdzie tłuszcz z niej leci. Pani powiedziała że takie salami, ja rozumiem że salami jest tłuste ale żeby tłuszcz leciał z pizzy. Nie polecam

28 janvier 2025
Noté 3 sur 5 étoiles

Jeśli chodzi o samą pizzę może być…

Jeśli chodzi o samą pizzę może być chociaż jadłam lepsze ale herbata rozgrzewająca mango to jakiś żart, dostałam zabarwioną, żółtą słodką wodę z pomarańczą która z herbatą nic wspólnego nie miała, nie polecam 👎

10 janvier 2025
Noté 2 sur 5 étoiles

Nie polecam zamówiliśmy pizze…

Nie polecam zamówiliśmy pizze największą w lokalu pizza była zimna dodatków bardzo mało na niektórych kawałkach brakowało miejscami sera na całości dodatków typu salami albo innej wędliny też było mało trafiały się kawałki z samym serem i suszonym rozmarynem ktorgo było za dużo i ta przyprawa popsuła smak. Kiedyś była dobra tam każda pizza a teraz strasznie się pogorszyła. Ja już napewno nie odwiedzę 105.

30 novembre 2024
Noté 3 sur 5 étoiles

Dodatki to kpina

Zamowiłem jedną dużą pizzę i jako dodatkowy składnik za 6 PLN czyli prawie 10% wartości pizzy - kukurydzę. Dostałem pudełko, po otwarciu którego zobaczyłem placek i kilkanaście żółtych ziarenek. No żesz #@%##! Serio? To wszystko za ponad 80 pln z dowozem. Słabo!

6 juillet 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Nie polecam ani obsługi ani jedzenia

Nie polecam jedzenia ani obsługi w tej pizzerii . Dzisiejszy obiad najgorszy na świecie . Krem z pomidorów to zważona mamałyga z kawałkami nie zmiksowanych pomidorów . Sałata do Gryfowa stara śmierdząca a obsługa naburmuszonej Pani to dno . W lokalu gorąco i smierdzaco toaleta brudna obsikana . Pizzeria Pabianice

23 juin 2024

105 powodów do zachwytu

Gniezno
Zanim kur zapiał 9 razy, a zegar na szkole 6 zaczął wybijać 21:00 rozległo się pukanie do drzwi. Stał w nich doręczyciel pizzy punktualny co do sekundy. Drżącymi poparzonymi dłońmi wręczył mi wciąż gorącą egzemplifikacje Waszego kulinarnego dzieła nazwanego skromnie pizzą.
Po uchyleniu kartonu wśród obłoków pary ujrzałam bukiet najpiękniejszych smaków, wzruszyłam się dogłębnie. Ugryzłam kęs pierwszy, doznałam błogości i postanowiłam nie częstować gości lecz zachować zawartość wyłącznie dla siebie. Gryząc drugi kawałek znalazłam się w niebie. Niech więc konkurencja ma minę nie tęgą(ż) po trzecim ugryzieniu wjechał biały węgorz 🤭😊😂

11 mai 2024
Avis spontané

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus