Online besteld met betalen via overboeken. 2 dagen na overboeking kregen we de bevestiging van betaling. Levering ging wat minder soepel. DPD had enorme moeite om de pakketten tegelijk te bezorgen e... Voir plus
Lisez les avis des autres
Goede prijs band was wa at aan de oude kant maar mits goed opgeslagen is dat geen probleem. Levertijd was wel lang namelijk besteld op 23 november binnen op 7 december. Verder geen problemen met d... Voir plus
Kreeg wel netjes een e-mail dat m’n banden later geleverd zouden worden vanwege hoge belangstelling, maar daarna ging het alsnog niet soepel. Ik kreeg uiteindelijk 2 GLS track&trace codes, de het m... Voir plus
Ik heb meerdere malen autobanden gekocht bij 123banden en deze zijn altijd vlot geleverd en waren altijd conform de omschrijving op de website. Het betaalproces en het kiezen van een aflever- of monta... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Banden voor auto's, bestelwagens of motorfietsen voordelig bestellen bij 123banden.com! Groot assortiment, lage prijzen en gratis verzending (vanaf 2 banden)!
Coordonnées de contact
Hedwig-Kohn-Straße 1, 31319, Sehnde, Allemagne
- 0208081934
- 123banden@delti.com
- 123banden.com
Les gens ont aussi consulté
Banden en velgen netjes en snel…
Banden en velgen netjes en snel geleverd.
Complete scam
Complete scam! Pas op! Dit lijkt betrouwbaar op basis van reviews maar je wordt doorverwezen in de betaling naar Delticom. Dit lijkt het duitse moederbedrijf maar is gewoon oplichting. Alles netjes betaald naar het goede rekeningnummer en zij geven constant terug dat er niet is betaald. Klopt niks van, hier niet bestellen!
OPLICHTING
Dit is oplichting. Bedrijf houdt stug vol dat er niet is betaald, communiceert via verschillende mailadressen en levert precies niks. Waarom de recensies positief zijn mag Joost weten. Voor verdere recensies zoek op Delticom, daar vind je 600 anderen die op dezelfde manier zijn opgelicht!
snelle nette levering
Perfect op tijd geleverd!
Banden niet op voorraad, schandalige afhandeling.
Slechte ervaring.
De bestelde en betaalde banden bleken toch niet leverbaar (!!), dit werd pas een week na bestelling doorgegeven met een belachelijk tegenvoorstel dat bijna 2x zo duur was. Het heeft bijna een maand geduurd voor ik mijn geld terughad. Geen enkele coulance of meedenken. Gewoon Waardeloos!! Doe geen zaken met ze.
Zeer snelle levering
Zeer snelle levering en banden van een zie recente productie datum
Niet te bereiken op de Nederlandse…
Niet te bereiken op de Nederlandse lijn.
Heb betaald met over boeken krijg ik een mail dat ik niet heb betaald.
Eenvoudig en snel.
Levering ging wat minder soepel. DPD had enorme moeite om de pakketten tegelijk te bezorgen en heeft de 4 pakketten over 4 dagen weten uit te smeren ondanks dat ze tegelijk aangemeld waren.
Verbeterpuntjes zou ik noemen om ook iets als iDeal aan te bieden voor betalen en een betere pakketdienst als DPD in te huren. Voor de rest top.
goede levering product zoals verwacht
Prima service aan huis
Prima service aan huis, keurig in het geplande tijdslot zijn in een kwartiertje de winterbanden netjes gemonteerd. Een stel sneeuwkettingen wordt voor de huurperiode van twee weken ook meegeleverd!
Snelle levering en goede info…
Snelle levering en goede info betreffende bestelling
Mooi op tijd geleverd.
Mooi op tijd geleverd.
Ik had per ongeluk een dubbele bestelling geplaatst ( een via bank overschrijving, de andere met creditcard), maar met een telefoontje met de Nederlands sprekende klantenservice zo opgelost.
Eenvoudig bestellen
Eenvoudig bestellen, snel geleverd en een goede prijs!
4 prima banden voor een prima prijs
Weer 4 prima banden voor een prima prijs besteld, welke netje kostenloos bij een garagebedrijf bij in de buurt zijn bezorgd. Top!
Betalingen kunnen misschien makkelijker.
Goede prijs en netjes updates over…
Goede prijs en netjes updates over verzending. Aanrader!
Snelle levering, de garage waar de banden gelverde werden beweerde echter niet op de hoogte te zijn van haar vermelding op 123banden. Beetje ongemakkelijk daar ze zelf ook banden verkochten.
En savoir plus sur les différents types d'avis.