KropsterapiHanneBrask Avis

1. Conseiller santé
  2. Établissement de santé pour enfants
  3. Centre de santé communautaire

Écrit par l'entreprise

Kropsterapi Er en effektiv behandlingsform med afsæt i kroppen og mennesket bag, med henblik på at forbedre trivsel og sundhed. Med fokus på dit nervesystem, åndedræt og dine kropslige spændinger og de ubalancer, der bevidst eller ubevidst har ophobet sig i kroppen, kan Kropsterapi hjælpe dig til lindring af smerte, forbedret bevægelse eller fremme generel kropsafslapning, bedre fysisk, psykisk og mental balance.

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

18 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

9 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Fik meget mere med end jeg håbede på

Hanne er dygtig og ‘fixede’ ikke bare langt mere end jeg havde håbet på ift. min krop, men gav mig også en ny forståelse af hvordan min krop og tidligere oplevelser hænger sammen med mit liv i dag. Kæmpe anbefaling herfra!

3 juillet 2026

Kropsterapi hos Hanne, føles som 2-i-1

At få kropsterapi hos Hanne, føles som at få 2-i-1 fordi der også er noget samtaleterapi undervejs, ift. hvad hun ser og mærker gennem behandlingen.
Kombinationen af dette, gav meget mening for mig, og dagen efter første behandling, fik jeg en form for åbenbaring ift. de problematikker jeg var kommet med. Det gav en kæmpe lethedsfølelse i både kroppen og sindet.
Min oplevelse af Hanner er, at hun er meget anerkendende og skaber hurtigt et trygt rum. Jeg kan varmt anbefale at få behandlinger her.

13 novembre 2025

Kyndige og trygge hænder

Her er man i kyndige og trygge hænder, en helt fantastisk oplevelse, som gav præcis den ro og opmærksomhed min krop havde brug for. Kæmpe anbefaling fra mig.

23 septembre 2025

Nærværende

Nærværende, professionel behandling. Formår at få løsnet spændinger i hele kroppen. Kan anbefales.

13 août 2025

Har fået behandling en del gange nede…

Har fået behandling en del gange nede ved Hanne, og må bare sige hun kan hendes kram. Hver problem stilling kropsmæssig jeg er kommet med, har hun løst fuldt ud :) Hun får mine varmeste og bedste anbefalinger, Det gir så meget mening det hun kan...

28 avril 2025

Super behandling

Super behandling. Ingen hovedpine i over en uge efter flere dage med hovedpine i streg. Personlig tilpasset kropsterapi og gode redskaber med hjem til vedligehold og forebyggelse :)

7 mai 2025

Kan varmt anbefale Hanne

Behandlingen i dag, var super. Hun giver sig tid til at lytte, og du får hjælp der hvor du har brug for det.

14 février 2025
Logo de KropsterapiHanneBrask

Réponse de KropsterapiHanneBrask

Dejligt at høre at jeg kan hjælpe 🫶

Magiske hænder det er hvad Hanne…

Magiske hænder det er hvad Hanne har🙏det kan ikke beskrives med ord, den lethedsfornemmelse og den glæde man går ud af døren med, efter et besøg hos Hanne. Jeg havde smerter i hele kroppen, sov dårligt om natten og var konstant træt. Mine smerter er næsten væk, jeg sover bedre, og har bare generelt mere fokus på MIG. Tak Hanne du får mine varmeste anbefalinger.

29 octobre 2024