17track.info Avis 13

2,0

2,0

Bas

17Track staat in dienst van…

17Track staat in dienst van onbetrouwbare websites.
Zo wist 17track op de datum van levering me te vertellen, om 07.00 dat mijn pakket om 12.15 geleverd was . Dus s'morgens vertelden ze me dat het s'middags geleverd was, niet werd hè.
Natuurlijk is er niets geleverd

23 janvier 2026

Fraud

Fraud, of the 8 items none have been delivered

29 octobre 2025

17track.info is een frauduleuze…

17track.info is een frauduleuze tracker. Een maand lang werd ik aan het lijntje gehouden en werd mijn pakket zogezegd van de ene hub naar de andere gebracht. Bovendien werken ze met een andere frauduleuze leverancier: mycosyvalley. Opgelet dus!

25 juillet 2025

Witam serdecznie

Witam serdecznie. Ponieważ firma z której zamówiłam przesyłkę już nie istnieje w internecie i nie można wyświetlić ich strony, jest podejrza. Więc bardzo bym prosiła o informację czy na pewno została nadana do mnie paczka z gocccs.top. ? Czy jest ona realna? Ponieważ chcę odzyskać za nią pieniądze jeżeli to oszustwo. Proszę o szybką odpowiedź. Numer przesyłki to : LZ235265573CN

10 mai 2025

Kun je ook minder dan 1 ster longchamps en track 17

Kun je ook minder dan 1 ster geven? Werken samen met oplichters van longchamps.com Zijn echt zieke oplichters en track 17 werkt eraan mee. Beweren gewoon glashard dat ze het pakket hebben bezorgd. Geen goed woord voor over. Hard gewerkt voor een kerstcadeau. Het ergste vind ik nog dat je jezelf haast nalatig voelt terwijl je een ogenschijnlijk betrouwbare website van een goed merk hebt bezocht. Ze moeten zich kapot schamen! En @jeancassegrain jullie moeten hier toch van af weten. Waarom gebeurt hier niks mee🤷‍♀️

29 décembre 2024

Gdzie jest mojaprzesyłka

Gdzie jest mojaprzesyłka
AM352491317CN wysłana 25-05-2024
W systemie jest że dostarczo nie wiem komu ja jej nie otrzymałem koszt przesyłki to 116 $ proszę o informację
Polska

Where is my shipment
AM352491317CN sent 25-05-2024
The system says it was delivered, I don't know who I didn't receive it, the shipping cost is $116, please let me know
Poland

29 juillet 2024

SCAM beware

SCAM beware! They tell you that the goods were delivered against signature but in reality they are not. I have a camera in my house porch. I was at home all the time and for those 2 times they said that the items were delivered and counter signed. There was actually no delivery!

7 octobre 2023

Help me please

I had two seperate orders through AliExpress. In both cases the supplier provided a link to 17Track which allowed me to track the shipments all the way to the Philippines, but they were never delivered. AliExpress has now agreed to refund one of these orders, still waiting for their decision on the other.

22 novembre 2021

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit