Banner for 1BOX Self Storage - Den Haag

1BOX Self Storage - Den Haag Avis 23

4,6

Loosduinsekade 92 A1, 2571 BS Den Haag, NL

Goede en heldere uitleg over huren opslag en huurcontract. Vriendelijke en geduldige staff. Schoon en veilig

1. Centre de stockage

1BOX Self Storage biedt opslagmogelijkheden voor zowel particulieren als bedrijven. Of je nu een paar dozen kwijt wilt of je hele inboedel, bij ons zit je goed. Je spullen staan veilig, schoon en zijn iedere dag makkelijk bereikbaar. Je kiest zelf hoeveel ruimte je nodig hebt – groot of klein.

• Loosduinsekade 92 A1, 2571 BS, Den Haag, Pays-Bas

• 0702044270

Sla jouw spullen veilig op bij 1BOX

Met 29 locaties in Nederland is er altijd wel een bij jou in de buurt.

4,6

Demande des avis aux clients

Snel & Efficient Geregeld !

Snel & Altijd Bereikbaar - Accuraat Betreffend Keuze Opslag - Super Goede Oplossingen - Vriendelijk en Geduldig Personeel. Géén Gedoe Met Sloten. Alles Efficient Met De APP. Zeer Goede Begeleiding. Dus 1Box Is SUPERZZZ!

23 février 2026

Bedankt voor je review!

The best Lady!! and everything!!

The best fast reply, extremely sweet and kind Lady at the reception, patient, oh so helpful, a true people’s person. Thank you for such marvelous communication, our dearest compliments!!!

16 septembre 2025

Réponse de 1BOX Self Storage - Den Haag

Thank you for your review! :-)

Vriendelijk geholpen

Vriendelijk geholpen. Netjes verzorgde omgeving om je spullen opgeslaan.
Duidelijke app.

28 juillet 2025

Réponse de 1BOX Self Storage - Den Haag

Fijn om te horen dat je blij bent met je opslagruimte via 1BOX!

Easy sign-in process and nice staff

Easy sign-in process and nice staff. Thank you for the warm welcome! The digital app works convenient. The price was also transparent. The location is also perfect, not too far away from the city center. Highly recommend!

3 juillet 2025

Réponse de 1BOX Self Storage - Den Haag

Thank you for your kind words!

I am happy with the service from Reception - Rajeev !

I am happy with the location , flexibility, and quality of service with Rajeev from reception , such is a great and helpful person !
Thank you very much Rajeev , you are a dedicated to your job , making things clear and smooth for every costumer!

3 juillet 2025

Réponse de 1BOX Self Storage - Den Haag

Thank you for leaving this positive review, George! We really appreciate it.

Geweldig geholpen

Geweldig geholpen, box is netjes en schoon. Medewerker is een topper, heeft ons super geholpen.

5 juillet 2025

Réponse de 1BOX Self Storage - Den Haag

Fijn om te horen dat je blij bent met onze service en collega's!

De manager is de beste

De manager, Rajiv, heeft alles zeer duidelijk en uiterst vriendelijk uitgelegd. Hij is deskundig, correct, behulpzaam en houdt zijn aandacht zeer goed bij zijn klanten. Ook als het druk is stelt hij de juiste prioriteiten.

17 juin 2025

Réponse de 1BOX Self Storage - Den Haag

Wat fijn om te horen dat je zo'n goede ervaring had. Dankjewel voor de positieve feedback!

1Box is No 1!

The best employees, excellent service, excellent prices, clean, safe. I wouldn't change them.

17 juin 2025

Réponse de 1BOX Self Storage - Den Haag

Thank you for your positive feedback!

Gewoonweg TOP

Om te beginnen: Rajeev is gewoonweg oldskool TOP!
Verder is de vestiging netjes en redelijk toegankelijk (nu helaas minder wegens wegwerkzaamheden).

27 mai 2025

Réponse de 1BOX Self Storage - Den Haag

Bedankt voor je review, Radjen!

Super!

Super!! Geen kosten kruipen maar 10

2 mai 2025

Réponse de 1BOX Self Storage - Den Haag

Bedankt voor je positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met onze service.

Ideaal

Fijne plaats

7 mai 2025

Réponse de 1BOX Self Storage - Den Haag

Bedankt voor je review, Ugur!

Staan altijd klaar en helpen je altijd…

Staan altijd klaar en helpen je altijd wanneer het nodig is! Huur hier al jaren en zeer tevreden!

7 mai 2025

Réponse de 1BOX Self Storage - Den Haag

Hartelijk dank voor je positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met onze service!

Top personeel !!!

Top personeel !!!. Aardig, denken met je mee! Alles ziet er nieuw uit binnen en ze werken met een top syteem om alles mee open te maken.

6 mai 2024

Réponse de 1BOX Self Storage - Den Haag

Hebben een goeie plek voor me motor…

Hebben een goeie plek voor me motor geregeld, erg flexibele lui. Raad iedereen hier aan om een opslag box te huren!

6 février 2025

Réponse de 1BOX Self Storage - Den Haag

Bedankt voor je positieve review! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met onze service en dat we een goede plek voor jouw motor konden regelen.