Jeg fikk umiddelbart forbindelse med senteret da jeg oppdaget en mindre lekkasje i leiligheten sent på kvelden. Ettersom jeg hadde stengt av vannet var det ikke akutt behov for hjelp, men allerede tid... Voir plus

Fordi dere for min strøm dere tok 2780 også igjen 6100 kr. det er ikke helt rett han bare fikse til meg vekke en og så ligger bare en ting og så betaler jeg 8880 det er ikke rett det er derfor jeg ikk... Voir plus
Tjenesten var rå-dyr! For det tjenesten kostet kunne vi ha kjøpt en ny vaskemaskin, muligens to. Det dreide seg om å skifte en slange på en oppvaskmaskin type Miele. Timelønn på 1690 kr er et ripp-off... Voir plus
Vi hadde tett avløp i dag, skjærtorsdag. Vi tok kontakt, og fikk raskt hjelp med spylebil hjem til oss fra firmaet KLM Miljø. Det var dyktige folk hele veien, fra de som mottok vår henvendelse til de... Voir plus
À propos de 24 Center AS
Écrit par l'entreprise
24 Center - Hjelp fra håndverker 24/7
En samtale er nok
- Vi svarer på anropet ditt med en gang 24/7/365
- Fagfolk på stedet som avtalt: mer enn 55 000 fullførte jobber
- Undersøkt kundetilfredshet, 91 % av kundene anbefaler
Nødhjelp?
Er situasjonen kritisk eller er timeplanen travel? Fra oss kan du i beste fall få en profesjonell til stedet på opptil 15 minutter.
Hjelp når det trengs
Frustrerer det deg at installatørene du kontakter ikke kan gjøre jobben du ønsker? Fra 24 Center kan du få hjelp på plass akkurat når du vil.
Om oss
24 Center er et vaktsenter innen håndverk, der vi alltid vet hvilken fagpersoner som kan komme raskest til stedet. 24 Centers kundeservice er på plass hver dag i året. Jobbene vil bli utført av et pålitelig og bredt nettverk av våre installasjonspartnere over hele Norge. Vi vil løse håndverksproblemer raskt og pålitelig, når som helst og hvor som helst.
Du får en profesjonell på stedet når du vil. Fordi det skal være enkelt å få hjelp!
Østensjøveien 43, 0667, Oslo, Norvège
- +47 40 12 47 00
- kundeservice@24center.no
- 24center.no
N'a pas répondu aux avis négatifs
Først så står ikke prisen til arbeid…
Først så står ikke prisen til arbeid utført, vi trengte ny spyling 5 dager etter.
Arbeiderne kom som avtalt
Arbeiderne kom som avtalt, og gjorde en bra jobb. De var flinke til å forklare om problemet.
Jeg har opplevd god service
Jeg har opplevd god service, og de har prøvd å å hjulpet og stelt istand relativt raskt etter man har henvendt seg til 24Center
Dette har dessverre ikke gått min vei
Dette har dessverre ikke gått min vei. Da jeg først tok kontakt med 24 Center, hadde jeg en rørlegger på plass allerede etter én time, noe jeg opplevde som svært positivt. Men selve problemet ble ikke løst, og siden den gang har jeg purret på utbedring i over en uke – uten resultat.
Jeg har måttet ringe daglig for å følge opp, til tross for at jeg stadig blir lovet tilbakeringing. Da jeg omsider fikk nummeret til firmaet som utførte jobben, opplevde jeg det samme problemet der: jeg måtte selv ringe og purre, uten at saken kom videre. Etter hvert fikk jeg beskjed om at de ikke kunne gjennomføre arbeidet på grunn av ødelagt utstyr, og at et annet firma skulle ta over. Men også der har prosessen stoppet opp.
Til tross for at jeg allerede har betalt for arbeidet på forhånd, står jeg nå – to uker senere – fortsatt uten løsning.
Punktlig og greit,men litt stiv…
Punktlig og greit,men litt stiv pris.Totalt over kr 6000,00 for å demontere og montere tre lamper er litt for dyrt.Arbeidet tok kun en time men jeg gjør regning med at det er transport fra og til arbeidssted,som gjorde at det ble tre timer totalt.Når man i tillegg tar betalt for servicebil på over kr.1000,00 så trodde jeg at dette var en del av transportutgiftene.
Alt for dyrt
Alt for dyrt! Mye skjulte kostnader og mellomlegg som jeg mistenker mer eller mindre dobbler prisen.
En termostat som koster 1000 kr måtte jeg ut med 2735 kr for.
A little more expensive than expected
A little more expensive than expected, but the breakdown of expenses made sense.
Service provider was both professional and nice.
Jeg er fornøyd med alle ledd fra info…
Jeg er fornøyd med alle ledd fra info om kostnader på telefonen til arbeidet som ble utført av en dyktig låssmed .
Dyrt
Veldig dyrt. Fikk regning på e-post, likevel fikk jeg notaen i brevform og måtte betale kr.99.- i faktureringsgebyr!
Pinseaften behøvde sønnen min hjelp med…
Pinseaften behøvde sønnen min hjelp med en defekt lekkasjestopper. Fakturaen betalte jeg, men jeg er fremdeles i sjokk over prisen: kr 17.000!
Jeg ønsker å advare andre slik at de ber om pris på forhånd
I appreciate that they got the work…
I appreciate that they got the work done and saved us from a difficult situation, but they also took advantage of our situation and price gouged us at a ridiculous level. It was one thing to be charged the expected (but still obscenely ridiculous) price of 8000 NOK for about 30 minutes of work, but to also charge us 10000 NOK for a part that cost less than 1000 was absolutely unethical.
Fakturerer over 300% for en hyllevare…
Fakturerer over 300% for en hyllevare som komfyrvakt (2.800,- på Megaflis vs 9.031,- kun i varekost).
Flink rørlegger og rask jobbet
Fikk etter hvert elektriker til hjelp…
Fikk etter hvert elektriker til hjelp med å åpne garasjeporten slik at folk fikk kjørt ut bilene for å komme seg på jobb.
ti tengerer
Svært kostbart - men det fant vi ut først ETTERPÅ
Ringte inn og var av den oppfatning at jeg fikk en pris som var en totalpris, sånn ca. Men det var det absolutt ikke. Prisen vi snakket om på telefon utgjorde kun en brøkdel av totalsummen. De hadde mange tillegg på fakturaen. Jeg fikk tilsendt opptak av samtalen og den var av en slik art at det var duket for misoppfatninger. Jeg måtte bare betale fakturaen. Kommer ikke til å kjøpe tjenester av dem igjen.
Priser som ligner på svindel
Blir fakturert for 2 timer, når jobben ble gjort på en time. Det ble ikke demontert noen lampe. Den var fjernet før elmotør ankom. I tillegg timepris på kr. 1690, når han brukte 25 min for å skjønne (lese brosjyre)hvordan lampen skulle tilkopes.