Super lækker betjening kom til tiden og var glade og friske og passede godt på mine ting , mit gamle klaver jeg har arvet blev pakket pænt ind og blev behandlet præcis som man skal behandle den slags... Voir plus
Lisez les avis des autres
2Nflyt er et flyttefirma man virkelig kan regne med, de levere deres service til tiden, også er de virkelig dygtige indenfor hvad de laver, Har ikke andet end gode ting at sige herfra - Virkelig god... Voir plus
Nicki og Kasper gav mig den bedste og letteste flytning jeg kunne ønske mig. Da jeg skulle hente mit barn midt i flytningen overdrog jeg nøglerne til dem. De sørget for at alt blev rykket med fra den... Voir plus
Sebastian og Emil var super søde og forsigtige og flytningen gik rigtig godt. Desværre var der en misforståelse omkring klaveret, som der dog blev fundet en løsning på. Så tak til Seb og Emil for den... Voir plus
À propos de l'entreprise
- Déménageur
- Services de déménagement et de stockage
- Service de déménagement de pianos
- Service de transport
Écrit par l'entreprise
Vi så et behov for et flyttefirma, der både tog ansvar og leverede topkvalitet til overkommelige priser. Med denne vision grundlagde vi 2nFlyt, som på blot to år er blevet det foretrukne valg for mange, der ønsker en pålidelig og professionel flytteoplevelse. Dygtige og dedikerede flyttemænd: Hos 2nFlyt er vores flyttemænd blandt de mest erfarne og dedikerede i branchen. Vi vælger nøje vores medarbejdere for deres ekspertise, omhyggelighed og evne til at håndtere selv de mest krævende opgaver med præcision og omhu. Vores team sikrer, at alle dine ejendele – fra antikke klaverer til tungt udstyr – bliver flyttet sikkert og ubeskadiget. Prisvenlig kvalitet: En af vores vigtigste værdier hos 2nFlyt er at tilbyde høj kvalitet til priser, som alle kan betale. Vi mener, at alle fortjener en stressfri flytning uden at sprænge budgettet. Derfor arbejder vi konstant på at holde vores priser konkurrencedygtige uden at gå på kompromis med kvaliteten af vores service. Hos os får du både dygtighed og overkommelige priser – en kombination, der har gjort os til en favorit blandt mange kunder. Klar og ærlig kommunikation: En vellykket flytning starter med tydelig og ærlig kommunikation. Hos 2nFlyt tror vi på, at gennemsigtighed er nøglen til kundetilfredshed. Fra det øjeblik, du kontakter os, sørger vi for, at du er informeret om alle aspekter af din flytning. Vores rådgivere giver dig en klar oversigt over omkostninger, tidsplan og de trin, der er involveret i din flytning. Vi holder dig løbende opdateret for at undgå ubehagelige overraskelser. Nummer 1 i klaver- og tungløft: Vi er stolte af at være nummer 1 på diverse anmeldelsessider for vores ekspertise inden for klaver- og tungløft. Vores evne til at håndtere disse specialopgaver med største omhu og præcision har gjort os til kundernes foretrukne valg. De mange positive anmeldelser bekræfter vores engagement og høje standarder. Din tilfredshed er vores prioritet: Hos 2nFlyt er vi ikke færdige, før du er tilfreds. Vi sørger for, at alle dine ejendele bliver placeret, hvor du ønsker det, og at du er fuldt ud tilfreds med resultatet. Vores dedikerede team arbejder målrettet for at sikre, at din flytning bliver en positiv oplevelse fra start til slut. Vælg 2nFlyt til din næste flytning og oplev forskellen. Vi er klar til at hjælpe dig med dygtighed, konkurrencedygtige priser og gennemsigtig kommunikation. Din flytning er i trygge hænder hos os
Coordonnées de contact
Kæmpe anbefaling til Lucas og co
Lucas og de gode flyttemænd får den største anbefaling herfra. De kom til tiden, og var imponerende arbejdsomme og servicemindede. En uoverskuelig opgave for mig, blev løst med overskud, venlighed og smil. Helt enormt søde mennesker.
2N flyt
Gode og profesionelle flytte folk havde en masse tunge og uhandige møbler samt klaver men for Niki og Martin var det en smal sag kan varmt anbefale 2Nflyt
Desværre havde jeg en meget uheldig…
Desværre havde jeg en meget uheldig oplevelse med firmaet. De kom flere timer senere end aftalt, hvilket resulterede i halvsløvt arbejde sidst på aftenen + et møbel de mente de ikke kunne få ud.
Dette gjorde jeg selv dagen efter, samtidig kræver de fuld pris for et arbejde de ikke engang kan udføre til fulde.
Undervejs finder de ud af de bliver sultne og vil holde ved en tank, dette blev også en del af min regning som jeg desværre heller ikke har fået endnu.

Réponse de 2Nflyt.dk
Top treatment and Nice people!
Super service og kvalitet hele vejen…
Super service og kvalitet hele vejen rundt!
En rigtig professionel flytning med to flyttemænd Nicki og Martin som skulle flytte et klaver.
De stod klar på adressen ved aftalt tidspunkt (endda lidt før) og gik hurtigt og effektivt i gang med at pakke klaveret ind i beskyttende indpakning og flytningen til 2. sal gik problemfrit.
Kommunikationen med Lucas var af topkvalitet. Det var let at kommunikere med ham, og han svarede hurtigt, når vi henvendte os telefonisk eller med beskeder.
En klar anbefaling herfra og bruger dem gerne igen til næste flytning!
Søde og rutinerede flyttemænd
Flyttemændene var rigtig søde og rutinerede. Det hele gik super hurtigt. Jeg ville helt klart anbefale dem.
Godt flyttefirma
Vi havde en rigtig god oplevelse med 2Nflyt, da vi skulle flytte. De kom med god energi og var meget effektive,
Selvom det blev en lang dag holdt de humøret oppe.
Vil helt sikkert anbefale andre at benytte 2Nflyt.
Kæmpe tak til 2Nflyt :-)
Tak til 2Nflyt for en meget behagelig flytning. Der var hele 3 flyttemænd og de kom i 2 biler til tiden. De arbejdede alle hårdt og effektivt hele vejen igennem og deres gode humør spredte god stemning på en presset dag. Anbefaler meget gerne 2Nflyt til andre.
Flyttede et klaver hurtigt og…
Flyttede et klaver hurtigt og problemfrit, til trods for at det befandt sig i kælderen i stedet for stuen, som jeg ellers havde troet og sagt dem.
Klaver flytning
Vi var nødt til at bringe et meget tungt klaver til genbrugsstationen, og deres service var meget hurtig og effektiv. Jeg vil helt sikkert bruge dem igen.
Vi kiggede rundt og fik en masse tilbud…
Vi kiggede rundt og fik en masse tilbud fra forskellige flytteforretninger og selvom der findes billigere alternativer valgte vi at flytte med 2Nflyt.
Lucas var fra start af klar i mælet ang. Pris og fremgangsmåde.
På selv dagen kom Lucas og Nicki ud og flyttede vores inventar og selv med udfordringer i vejret holdt de tiden og energien oppe! Vi vælger helt sikkert 2Nflyt igen hvis vi skal flytte igen.
Trods lidt sen ankomst var det alle…
Trods lidt sen ankomst var det alle pengene værd
Super hurtig og god service af flytning…
Super hurtig og god service af flytning af døre samme dag som jeg ringede! Helt sikkert et firma jeg vil anvende igen!
Effektivt og super service
Havde akut brug for hjælp til at flytte et plankebord og tv. Aftalen var på plads hurtigt og blev udført som aftalt. Super arbejde, tingene blev pakket ind og beskyttet og 76 kilo bordplade blev båret op på 2.sal.
Kæmpe anbefaling herfra,
Fornøjelse
Godt humør, drenge der tager fat og der er en løsning på alt og det er sku fedt og god pris 😁
Great quick moving
Moved from Greve to Kalundborg. The movers were quite fast and everything went smooth.
Despite being around 100km and lncluding large furniture like beds and sofa, the entire process took under 3 Hours. Would highly recommend.
Ingen skader og flytning til tiden!
Ingen skader og flytning til tiden!
2N flyttefolkene kom med godt humør, fik hurtigt overblik og pakkede “udsatte” møbler ind. Jeg fik ingen skader, hvilket er virkelig værdsat!
Rigtigt kompetent firma!
Tak for det :)
Energiske, friske og gode flyttemænd
Overholder aftaler - og er meget effektive, ordentlige og dygtige flyttemænd.
De varmeste anbefalinger herfra - en skam man ikke kan give 6 stjerner .
Super god service
Super god service. Skulle have flyttet og samlet en meget tung Auping seng og alt gik efter planen og de var supersøde og imødekommende🙏🏽 Kan klart anbefales😊
Super god oplevelse
Da jeg skulle flytte fra Hvidovre til Haslev kontaktede 2NFlyt.
Jeg havde behov for flyttekasser til min flytning samt opbevaring af mine ting i 2 måneder.
2Nflyt kom med en super god pris på opgaven.
Da opgaven skulle udføres, kom der 2 stærke "drenge" til den aftalte tid og flyttede mine ting.
De opbevarede tingene i 2 måneder.
Da jeg skulle have mine ting retur, efter opbevaring, var det samme gode oplevelse.
Jeg kan kun give 2Nflyt mine bedste anbefalinger.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.