365 Dagen Succesvol Avis

TrustScore 5 sur 5

4,8

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Dit boek geeft mij antwoorden op worstelingen in mijn leven waar ik geen grip op kon krijgen. Tot nu, ik ben David en Arjan heel dankbaar voor de duidelijke uitleg en de oefeningen. Het is erg zwaar t... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Dit boek is zó anders dan alle andere boeken die ik ooit heb gelezen. Dit boek helpt mij anders naar alles te kijken. Ik heb over elk hoofdstuk 3 weken gedaan, gelezen, opgenomen, begrepen en geleefd.... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Al jaren volg ik “de mannen van 365”; mails, video’s, podcasts, cursussen, meditaties en recent het boek over Vrede. Met nog meer aandacht nu zij het gedachtengoed van een Cursus in Wonderen omarmd h... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Laagdrempelig, helder, nuchter. Veel kennis die ik al eerder elders opdeed, komt hier bij elkaar. Iedere keer wanneer je universele wijsheden tot je neemt, krijgen ze weer een andere lading doordat... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Centre de formation
  2. Fournisseur de services d'éducation et d'orientation professionnelle
  3. Centre de formation à distance
  4. Institution éducative
  5. Coach de vie

Écrit par l'entreprise

365 Dagen Succesvol is een opleider voor innerlijke rust, vrijheid en vertrouwen. Wat begon als een jaarprogramma gericht op doelen en succes, is in 12,5 jaar uitgegroeid tot een sterke community en missiegedreven organisatie die duizenden mensen per jaar helpt om te leven vanuit liefde, vrijheid en zingeving. Centraal staat het door oprichters David de Kock en Arjan Vergeer ontwikkelde VREDE-model: vijf krachtige principes richting innerlijke vrede. Deze methode vormt de basis van Miracle Roadmap, hun 100-daagse programma dat inzichten uit psychologie, spiritualiteit en systemisch werk samenbrengt. David en Arjan schreven zes bestsellers, organiseerden meer dan 700 evenementen, waren jarenlang columnist, hosten wekelijks De 365 Podcast en lanceerden recent de podcastserie Peace Talks – gesprekken met bekende Nederlanders over hun zoektocht naar innerlijke vrede. Hun missie: als meer mensen in vrede leven met zichzelf, ontstaat er vanzelf werelvrede.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 20 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

Tous les avis

452 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Heel fijn

Heel fijn. Het lukt om de stilte en vrede in mijzelf te voelen door niets te doen of te zoeken. Die is er inderdaad al, ongeacht de situatie. De meditaties zijn een prettig moment van de dag.

Noté 5 sur 5 étoiles

Hele fijne meditatie die ook wat oplevert

Hele fijne meditatie ‘S
Wel af en toe dat “ pijn” intens is en dagen uit mijn doen ben. Dan ga ik schouwen, beoordelen wat ik met de pijn kan doen. Dat is soms accepteren maar meestal maak ik er iets constructiefs van ( erkennen, toegeven en het is okay dat het nog pijn doet, de pijn doorvoelen ( komt veel emotie vrij waar ik dan naar kijk en pas als ik diep van binnen “voel “ het een plek geef als ware rouwverwerking).
Wel heel jammer dat het nog steeds niet lukt om van voren af aan te herhalen.

Noté 4 sur 5 étoiles

De manier hoe de meditatie gegeven wordt

De manier hoe de meditatie gegeven wordt. Eerst een inleiding waar de meditatie over gaat en dan een stukje geleide meditatie en daarna alleen muziek. Ik vind dit fijn en het geeft ontspanning. Prima als beginner het eerst 10 a 15 min te doen. Voorlopig beluister ik deze meditatie bijna dagelijks David heeft een fijne stem om naar te luisteren en laat mij op een andere manier naar mijzelf kijken, bewuster worden van mijn denken en handelen, zeer verhelderend!

Wat aan de korte kant

De meditaties zijn prettig, de stem van David is aangenaam. Van mij zouden de meditaties (in ieder geval de muziek) wat langer mogen duren.

Geweldige steunende meditaties

David heeft een helefijne stem. Zijn meditaties bieden zoveel inzicht. En de muziek js fijn. Ik zit in een rouwperiode vanwege het overlijden van mijn man. De meditaties doen mij heel erg goed. Geweldig!

Noté 4 sur 5 étoiles

De meditaties van David vind ik heel…rustgevend

De meditaties van David vind ik heel fijn om naar te luisteren. Hij heeft het vermogen je echt even mee te nemen naar een kalme staat van zijn. Nu nog dit mee nemen naar het 'echte' leven! Maar de momenten van meditatie zijn goud waard.
Alleen werkt de app soms niet helemaal goed, waardoor sommige meditaties niet te beluisteren zijn, dat vind ik jammer, maar zijn nog opstart problemen denk ik.

Anders dan anders

Dit is zo anders dan anders op meditatie gebied! Heerlijk gewoon, vooral voor het slapen gaan. Fijne stem van David, zinnige, niet zweverige teksten.
Ben heel blij dat ik dit mezelf kado heb gedaan! Ik raad dit iedereen aan.

Noté 4 sur 5 étoiles

Ik vind het heerlijk zo op reis te zijn

Ik vind het heerlijk om door David meegenomen te worden in concepten die zo meer en meer eigen worden en daarmee minder abstract worden.
Soms mag het tempo van mij nog wat meer naar beneden en het begin vooral wat rustiger om echt in het moment te zakken.

Noté 5 sur 5 étoiles

De stem van David is heel fijn om naar…

De stem van David is heel fijn om naar te luisteren; de meditaties zijn alleen al helpend omdat het niet gaat om je hoofd leeg te maken maar om je te leren hoe je je systeem rustig en veilig kunt laten voelen.

24 avril 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Echt een rustpunt op mijn dag en vaak…

Echt een rustpunt op mijn dag en vaak een manier om mezelf gerust te stellen en eea op een wezenlijk andere manier te bekijken. Ik luister elke dag wel iets wat me op dat moment aanspreekt. Blij mee! En David spreekt heel fijn.

Avis spontané

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus