3D Modelleur VDEIJK Avis

4,4

Jullie hebben het keurig ingepakt in bescherm de bolletjes plastic alleen de DPD had het achter vuilnisbak gelegd en niet bij de buren aangebeld wij waren niet thuis dat weekend dus het doosje was ze... Voir plus

Het is allen spijtig dat na anderhalve week de 3 as zwanenhals met 50 %in prijs is gedaald

3D Modelleur VDEIJK is zeker aan te raden voor als je een perfect gedetailleerd 3D geprint product wil hebben. Echt super kwaliteit

Ik had een Pookknop voor camper (Fiat Ducato) nodig en was niet meer te verkrijgen maar bij 3D modelleur VDEIJK dus wel! Nog iets aan gepast (licht schuren) maar past perfect!

1. Entreprise de design moderne
  2. Concessionnaire de remorques utilitaires

3D Geprinte Producten voor categorie 🚛Chassis, ♻️Recyling en ⚠️Specials. Tevens CAD Technisch Tekenaar voor Machinebouw.

4,4

Demande des avis aux clients

8 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Mooie verbouw set met een goede prijs

Mooie verbouw set met een goede prijs - kwaliteit verhouding.

25 mai 2022

Hallo Ap,

Bedankt voor je review. We wensen je veel plezier met je bestelling. We hopen je snel weer te kunnen helpen!

Top uitgevoerd

Top uitgevoerd. Helemaal op aanvraag geregeld. Beter adres kan ik niet vinden. En veel geduld als het gemaakte nog niet juist is. Wij zijn zeer tevreden.

3 mai 2022

Hallo Jaap,
Bedankt voor het schrijven van je review.
Wij zijn blij dat je tevreden bent met je aankoop. We hopen je dan ook snel weer te mogen helpen!

goed werk geleverd

goed werk geleverd , vragen worden netjes en correct beantwoord en mogelijkheden samen bekeken en uitgevoerd

20 mars 2022

Hi Martijn,

Dank voor je review! Samen komen we er altijd uit. Op naar meer mooie projecten.

De gespreken liepen goed

De gespreken liepen goed
War ik gezien heb op de foto
Is van hoog nivo
Kan goed met hem overleggen luisterd
Naar je wensen
Had in t verleden met hem over n opleger gehad
Kwam zelf er op terug
Vind ik zeer netjes
Prijs kun je over twisten wat 1 duur vind vind n ander goedkoop

24 janvier 2022

Réponse de 3D Modelleur VDEIJK

Bedankt voor het delen van je ervaring, Sinus. We zijn erg blij dat je een positieve ervaring met ons hebt gehad. We hopen op meer positieve ervaringen in de toekomst! Veel plezier met je aankoop!

Super vriendelijk in de communicatie en…

Super vriendelijk in de communicatie en je kunt heel goed overleggen wat je wilt! Een echte aanrader . Nog super bedankt voor je service

27 novembre 2021

Réponse de 3D Modelleur VDEIJK

Beste Remco, hartelijk dank voor uw review! Wij zijn blij te lezen dat u een prettige ervaring heeft gehad.

Wij wensen u veel plezier met uw aankoop en tot ziens!

^G, 3D Modelleur VDEijk.

Product zoals omschreven

Product zoals omschreven, top kwaliteit en ze hebben hart voor wat ze doen. Is een echte aanrader. Maken het onmogelijke mogelijk.

8 novembre 2021

Réponse de 3D Modelleur VDEIJK

Beste klant, hartelijk dank voor uw review! Wij zijn blij te lezen dat u een prettige ervaring heeft gehad.

Wij wensen u veel plezier met uw aankoop en tot ziens!
^G, 3D Modelleur VDEijk.