3,5

Moyen

generelt flinke og høflige

generelt flinke og høflige. man føler sig ikke nødvendigvis smidt ud af døren. har sågar fået en opringing af en læge/sygeplejeske der havde undersøgt noget nærmere efter samtale. så ganske tilfreds og ville nok også beholde dem hvis jeg flyttede lidt længere væk. dog kan der være ret så lang ventetid på ikke akutte ting.

14 janvier 2026

Bare hold jer væk

Lægehuset I asnæs er så ringe

Jeg er kommet flere gange hvor jeg slet ikke er blevet taget alvorligt

Min mand fik direkte skæld ud af Poul da han fortalte at den knop han havde på armen, havde han ikke rørt
Det mente Poul at det havde han og han skulle stoppe med at pille i den

Min mor er kommet derop med min lungesyge lillebror og bare blevet fejet af
Selvom barnet havde feber og ikke kunne få luft

Flere gange er min mor blevet sendt hjem med store smerter og fået at vide at hun er pivet og skal tage sig sammen

Hvis ik man var syg, så ville man blive det af at komme der

12 septembre 2025

Lægehuset i asnæs. Nej tak

Lægehuset i asnæs. De Tvinger folk til at møde op og køre sygesikringsbeviset igennem for de mindste ting som sagtens kunne klares over telefonen for den drejer det sig bare om at få penge af det offentlige selv når man bare skal have fornyet en recept på Panodil og kodimagnyl. Som jeg har fået fast i årevis lige pludselig skal man op hver eneste gang det er det skal fornys find et andet lægehus bruge ikke lægerne i Asnæs service er noget der ikke eksisterer

6 avril 2022

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit