Alment Praktiserende Læger. Lægehuset Nr. Lyndelse Avis 9

2,4

À propos de l'entreprise

1. Dentiste
  2. Cabinet dentaire

Informations provenant de diverses sources externes

Endnu et tandlægesite fra CGM

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Benedicte Marie Lind Barfoed

Der er desværre nogle læger, der ikke bør arbejde med mennesker og læge Benedicte Marie Lind Barfoed er en af dem. Hun gjorde min konsultation hos hende ubehagelig, fordi hun var arrogant, ufølsom og meget bedrevidende

Jeg besøgte hende med stærke mavesmerter. Mens jeg forklarede bad hun mig pludselig stoppe med at tale, mens hun så vred ud, og hun behandlede mig på en sådan en nedladende måde. Det føltes meget ubehageligt, især fordi jeg var i en sårbar situation og havde brug for hjælp.

Da jeg bagefter forlod konsultationen var det med en behandling som ikke hjalp. Tværtimod, jeg blev kun dårligere i løbet af dagen og aftenen.

Til mit held fik jeg dagen efter en akut tid hos en anden læge, som tog mig alvorligt. Denne læge lyttede til mine symptomer og stillede en korrekt diagnose, som hurtigt hjalp mig til at få det bedre.

Jeg føler virkelig at Benedicte bør overveje hvordan hun behandler sine patienter, da hendes manglende empati og respekt for patientens behov skabte en frygtelig oplevelse, som gør min mistillid til nogle læger stor.

Jeg vil stærkt råde andre til at undgå hende for at undgå en dårlig oplevelse.

8 octobre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Let og ligetil

Let og ligetil, jeg kom i Lægehuset frem til 2008, og blev glad da det var muligt at komme tilbage, selv om jeg bor i Odense.

Jeg forlod et udueligt lægehus på Bondovej i Odense.

28 mai 2024

ALMEN PRAKTISERENDE LÆGER GENERELT

Jeg kender ikke læghus i Nr.Lyndelse til at starte med.Til gengæld har jeg kendskab til fler som hør under Almen Praktiserende Læger bl.anden I Hvidovre. Det undre mig at denne "vikar bureau" ansætter rub og stup såkaldte læger. Læger uden autoritet når patienten henvender sig med sine problemer uden at kune løse dem. Hvad de kan og gøre er at sende "sorteper" videre til specialister i håbe om at de løser opgaven for dem. Allerhøjst forny nogen recept.Det undre mig at ingen holder øje med deres effektivitet ud over måske kontrollere hvor mange som har henvender sig og honorere dem efter antal uanset om problemet løst eller ej.
Jeg har oplevede op til fler gang at møde op og modtage en sang "fra det varme lander"som kunne gøres på telefon uden at spille min tid på venteværelse. Kan sagtens løse en kvalificeret sygeplejerske som ville vær billigere for Region Hovedstaden.

15 février 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Tilfreds

Jeg har benyttet lægehuset i mere end 20 år.
Læger er også kun mennesker og kan i sagens natur ikke vide ALT. Jeg er fuld tilfreds, danmark har et af verdens bedste sundhedssystemer, så kan det vel ikke blive bedre.

28 juillet 2022

Dårlig service

Sekretæren skældte mig nærmest da jeg ringede med nogle spørgsmål, desuden så er lægerne egoistiske og ligeglade med dig som patient. Nu har jeg altså skiftet læge da jeg ikke vil finde mig i at blive behandlet på den måde.

24 juin 2022

Ekstremt ringe

Ekstremt ringe, 9 ud af 10 læger i den klink har alt for travlt, og fejer bekymringer af bordet uden at tjekke noget som helst. "Tag en Panodil", "Kom igen om en måned" eller "Lær at leve med det" er nogle af de dejlige ord man får med som patient.

Det er en ren penge-maskine, og konsultationerne varer sjældent mere end 2 minutter, og høflighed det er en by i Rusland.

17 février 2022
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus