1. Entreprise de logiciels
  2. Service de duplication vidéo

À propos de 6Buses

6Buses Video downloader is the best porn downloader to download porn online. The porn video downloader helps you get free porn download and convert porn to MP4 in HD.

2,8

Moyen

N'a pas répondu aux avis négatifs

Über den Tisch gezogen-zum 2. Mal

Hallo!
Meine 2. Bewertung dieses Programms. Habe vor einigen Monaten die "lebenslange" Version gekauft. Funktionierte am Anfang, kurze Zeit später die Anzeige "Sie benutzen eine "Testversion".
Klartext: Ich sollte zum 2. Mal zahlen!
Support nicht zu erreichen!
Habe dann bei Trustpilot meine 1. Bewertung veröffentlicht! Wunderbarer Weise hatte ich dann wieder die Vollversion, die ich ja bezahlt habe. Seit gestern ging das Spiel wieder von vorne los: wieder Testversion, wieder bezahlen!
Im höchsten Masse unseriös; ich warne vor diesem Anbieter; man wird über den Tisch gezogen!
Schade , dass man nicht Null Sterne vergeben kann!
PS: unter einer "lebenslangen Version" verstehe ich nicht, dass man alle paar Wochen wieder bezahlen soll!!

13 février 2026

Do NOT buy this, there are NO money back either...

Do NOT buy this, there are NO money back either...

Well i wanted to try out this program, so i wrote to their support, wanted to know a few things, got no answers, thought ah well they got money back guarantee so what can happen right?

Well i tried the program for a few days, but it was not really great, so i wanted my money back, and yeah, like the first email, they do NOT answer you at all, even that they state they do within 24 hours pff, over a week now, and 0 answer, yeah my b.. 24 hour, so do not waste money and think you can get a refund, WONT happen.

And their so called great reviews, i think they write them their self, there are no link to any site that reviews them, i have tried to find just 1 site that got any reviews, i came up with 0, not even here they got any...

So just stay away from this program.

1 novembre 2022