2,8

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Forfærdeligt sted.

Et arbejde, der skulle tage 2-3 uger, tog 6 uger, og der var masser af undskyldninger. Når man endelig kommer for at hente bilen og betaler kontant for arbejdet, forventer man, at de har lavet det, man aftalte. Jeg kommer hjem og opdager, at de kun har lavet halvdelen af arbejdet, og at klarlakken fra reparationen er overmalet på ruderne. Jeg ringer og spørger, hvorfor de ikke har lavet det, vi aftalte, men de benægter selvfølgelig, at det var en del af aftalen. Så i anden omgang må de lave resten af arbejdet, men for en merpris, som også tog 3 uger. Efter at have fået bilen tilbage, har de stadig ikke fjernet den overskydende klarlak på ruderne, og som en ekstra bonus har de brændt mine forlygter af. Så nu er jeg nødt til at bruge 12.000 kr. ekstra på nye forlygter...

Og så, efter at have modtaget en faktura med en merpris, der er dobbelt så høj som den oprindelige pris, er det fantastisk, at de nægter alt ansvar. Så længe de har fået pengene, og man er en naiv kunde, kører deres firma tydeligvis fantastisk. Kan kun VARMT anbefales!

5 août 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Find et andet pladeværksted!

Find et andet pladeværksted!
Har haft bilen ude hos dem med 2 forskellige forsikringssager. Endte med en bil der var tilbage 2 gange får at få oprettet ting der ikke var laget. En trækaksel de ikke havde lavet ordenligt så det var sprunget fra hindanden igen, både dårligt og glemt malerarbejde og 2 forkerte fælge bestilt hjem til bilen hvor de påstår at man ikke kan få dem der sad på inden skaden mere selvom jeg har været i kontakt med firmaet som sælger fælgen som påstår at man stadigvæk godt kan få den og aldrig har været i dialog med firmaet.....

Dette firma handler om at få taget så mange bilen ind som muligt og hurtigt muligt spytte dem ud til kunden igen selvom arbejdet ikke er lavet ordentligt så der kan komme flere penge i kassen.

Vil råde jer til at kører jeres bilen på et andet værksted

2 avril 2024

selvrisikoen på 5000.-

Lånebilen larmede så meget, at jeg måtte have høreværn på. Den ringeste bil jeg pt har kørt i.
Til gænggæld var selvrisikoen på 5000.- (det kunne de måske godt lige have oplyst om) -Man kan ikke få det hele.

Tror jeg vælger en anden næste gang 😊

31 octobre 2023
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus