Lisez les avis des autres

Noté 4 sur 5 étoiles

Dejligt sted at bo! Rolige forhold! Velholdte områder inde og ude, behagelige gårdmænd, der er til at tale med. Vedligeholdelse n af lejligheder i almindelighed er der godt styr på også i budgetterne... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

AAB, Bredagervej, Kastrup. Urimelig brug af formularer til opgørelse/opkrævning ved fraflytning af bolig, hvor man i alle overskrifter anfører at fraflytter betaler 0% og AAB betaler 100%, men i.... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

For det første har mine gulve været iskolde hele vinteren +nu hvor det næsten er30greder skal jeg have 2 par sokker på 2 par sutsko og man vil ikke gører noget ved det + benvarmere da der ikke er varm... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Services à domicile

Écrit par l'entreprise

AAB er en almen boligforening. Vi udlejer omkring 20.000 almene boliger fordelt på 110 afdelinger i København og omegn. AAB har eksisteret siden 1912 og er Danmarks ældste og største almene boligforening.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 92 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Manglende svar/reaktion

Det er ikke opløftende at læse anmeldelserne på boligselskabet AAB., og desværre bekræfter det min egen oplevelse. Jeg har skrevet til teamjura for en måned siden uden at modtage svar. I det automatiske mails man får, er der en henvisning til at man, hvis ikke man har modtaget svar inden 14 dage, kan henvende sig til "svar frist" Det gjorde jeg så for 14 dage siden og heller ikke derfra har jeg ikke modtaget svar. Det er virkelig ikke kendetegnet for god og ordentlig administration. Hvem er den næste jeg skal skrive til i håb om svar, - Direktøren??
Larsen hyrdevangen 18

3 avril 2021

Kære Toni

Vi beklager meget, at vi i øjeblikket har lang sagsbehandlingstid, og du derfor ikke har fået svar på dine henvendelser til Boligforeningen AAB. Afdelingen er orienteret om dette, og er netop i gang med at behandle din sag, hvor du vil modtage svar hurtigst muligt.

Vi håber, at dette besvarer dit spørgsmål, ellers skal du være velkommen til at sende en mail til aab@aab.dk, så gør vi alt, hvad vi kan for at hjælpe dig med det, du søger svar på.

Du kan også ringe til vores Kundecenter på telefon 33 76 04 20 i vores åbningstid, som er mandag, tirsdag og torsdag fra kl. 10:00 - 15:00 samt fredag fra kl. 10:00 - 14:00, hvis du har yderligere spørgsmål.

Tiden.

Synes det er kritisk at i har så travlt åbenbart at når i sender boligtilbud ud at der går 14 dage før i siger hvem der har fået den. Man kan komme til at stå med en ekstra husleje i AAB fordi i ikke prioritere at give et svar tænker ikke det tager mange arbejdstimer at finde ud af det efter tidsfristen.

1 mars 2021

Hej Katrine,

Jeg beklager at vi pt. har lang sagsbehandlingstid.

Det er i alles interesse at vi afgiver et svar hurtigst muligt, og vi gør vores bedste for at håndtere alle sager indenfor de tidsfrister lovgivningen kræver.

Jeg håber at dette besvarer dit spørgsmål, ellers skal du være velkommen til at sende en mail til aab@aab.dk, så gør vi alt hvad vi kan for at hjælpe dig med det du søger svar på.

Du kan også ringe til vores Kundecenter på telefon 3376 0420 i vores åbningstid, som er mandag, tirsdag og torsdag fra kl. 10:00 - 15:00 samt fredag fra kl. 10:00 - 14:00, hvis du har yderligere spørgsmål.

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg har intet godt og skrive om AAB…

Jeg har intet godt og skrive om AAB alle deres boliger er gamle og dårlige og ikke isoleret. Og når man kontakter dem om nogle problemer så sker der INTET. I har ikke fortjent nogen stjerner.

Kære Maria,

Jeg beklager du føler, at du ikke har fået svar på dine henvendelser når du har kontaktet os.

Vores ejendomme bliver løbende vedligeholdt. Hvis du mod forventning er utilfreds med standen på din bolig, vil jeg henvise dig til at tage kontakt til ejendomskontoret eller bestyrelsen i din afdeling.

Hvis det vurderes at der er brug for at vedligeholde en bolig eller afdelingen generelt, vil dette tages op på et afdelingsmøde hvor dette skal vedtages af beboerne.

AAB AFD. 108

AAB108. Mindre afd. i AAB. Velfungerende
velholdt gode ejd. funktionærer.... god service

Kære Suzanne,

Mange tak for din tid og din positive anmeldelse. Det er skønt at høre at du er tilfreds.

jeg er glad for at bo i AAb afdeling 7

jeg er glad for at bo i AAb afdeling 7. har nu boet her i 17 år og er tilfreds.

Kære Lena,

AAB afd 55, Vejkeåparken, Ishøj

AAB afd. 55 Vejleåparken, Ishøj.
Jeg er glad for at bo her. Ejendomskontoret har været ok til at hjælpe.
Vh. ANNE-MERETE

Kære Anne-Merete,

Mange tak for din tid og din positive anmeldelse.

Alt fungerer fint.

Alt fungerer fint i afd 40.

Kære Ahmad,

Mange tak for din tid og din positive anmeldelse.

Noté 3 sur 5 étoiles

Der var lidt mangler

Kære Egon,

Tak for din tid og anmeldelse.

Du skal være velkommen til at sende en mail til aab@aab.dk, så gør vi alt hvad vi kan for at hjælpe dig med det der skulle mangle.

Du skal også være velkommen til at ringe til vores Kundecenter på telefon 3376 0420 i vores åbningstid, som er mandag, tirsdag og torsdag fra kl. 10:00 - 15:00 samt fredag fra kl. 10:00 - 14:00, hvis du har yderligere spørgsmål.

Fint sted at bo i

Fint sted at bo i. Tingene til reb. bliver hurtigt klaret. Pæne vedligeholdte udendørs arealer✅😃

Kære Dennis,

Dårlig Service 👎

Hej

Jeg har også problem med bolig foreningen de er svært at få fat på selvom jeg har indsendt mange mails flere gange og ringet har jeg fået afslag jeg bor i et lejlighed hvor overbo's gulv knirker hele tiden at jeg kan ikk være i min lejlighed pga gulv og varmeplader på loftet som kan høres hvergang hvis nogen går det forstyrre min nattesøvn jeg har kontaktet dem så mange gange og spurgte om de kunne gøre noget lægge under hendes gulv så det kan dæmpe lidt støj de sagde nej så skulle de lave om på hele konstruktion af hele bygning det kan ikke passe hvis gulvet er så gammel eller er ikke nok isoleret så kan de sagtens reparere det og løse problem min gulv knirker også i hele lejlighed men heldigvis bor jeg i stuen overvejer at klage imod Bovia så skal de ikke udleje sådan nogle lejligheder når de er ikk til at bo i det er som om jeg bor i papkasse👎👎👎👎👎👎

13 février 2021

Kære Di Tara,

Det er beklageligt at høre du har så mange gener ved at bo i din bolig.
Da du ikke har skrevet ansøgernummer eller bolignummer er det svært for mig at hjælpe dig.

Hvis du indsender en mail til aab@aab.dk, hvor du anfører at du har lavet en henvendelse på Trustpilot med problemstillingen, vil vi gerne kigge din sag igennem og se om vi kan gøre noget.

Tilfreds!

Tilfreds!
Har boet her i mange år og er for det meste tilfreds, det er nogle dejlige lejligheder, med en rimelig husleje.

12 février 2021

Kære Kim,

Noté 1 sur 5 étoiles

Danmarks værste og upålidelig…

Danmarks værste og upålidelig boligforening!

Efter gentagne gange med kontakt på tlf. og mail, er min problem med lejligheden ikke løst!
"du vil blive kontaktet hurtigst muligst"
"ditten ringer til dig"
"ditten tager kontakt til dig"
INTET SKER !!!
i kan godt finde ud af trække husleje hver måned, men når det kommer til at løse udfordringer og manglerne sker der intet!

11 janvier 2021

Kære Ercan,

Jeg beklager at du føler at du ikke har fået svar på dine henvendelser og at sagsbehandlingstiden har været for lang.

Jeg kan ikke, ud fra din anmeldelse vurdere hvad du har brug for hjælp til. Du skal være velkommen til at sende en mail til aab@aab.dk, så gør vi alt hvad vi kan for at hjælpe dig med det du søger svar på.

Noté 5 sur 5 étoiles

Best services for the renting home in…

Best services for the renting home in Denmark. One of local caretaker work in AAB (Ejendomsfunktionær Afdelingskontoret Frederikssundsvej 116 C 2700 Brønshøj) his name is Ken he gave me a best service even by phone . Very friendly and clear guides.
I am really happy with Ken and AAB .
Congratulations Ken
Lakshmi

29 novembre 2020

Dear Lakshmi

Thank you for your review.

I am happy to hear that that you have had a good experience with Ken i AAB28.

Aldrig flyt ind i AAB!!!

Min kæreste og Jeg var skrevet op til en akutbolig hos kommunen da vi venter vores første barn og derfor har behov for noget større at bo i.
Vi bliver kort efter kontaktet og informeret om at der er en bolig ledig til os hos AAB. Vi er glade for at vi så tidligt (halvvejs) i graviditeten kan få en bolig til en billig leje.

Vi har 14 dage til at svare på om vi vil tage imod boligen og kontakter derfor viceværten og for at vide vi ikke kan se boligen forløbet.. efter vi har kontaktet viceværten 3 gange og kun har få dage til at give svar, for i at vide at vi tidligst kan se lejligheden 14 dage efter vi skal takke ja til boligen.

Vi vælger at tage chancen og sige ja til boligen og ser boligen 14dage efter svarfristen - boligen ser forfærdelig ud, den trænger virkelig til en kærlig hånd og køkkenet, er et gammelt et fra 60erne som aldrig er blevet renoveret. Min kæreste prøver at åbne ovnen uden held, vi spørger så viceværten om hvordan ovnen skal åbnes, hvorefter han svar at den bliver smidt ud og at vi selv skal købe en ovn og køle/fryseskab til lejligheden, han informerer os om at vi kun kan installerer et gaskomfur på naturgas, da bygningen ikke kan klare et alm. komfur.

Dagen efter ringer jeg til AAB for at høre om det kan være rigtigt at vi selv skal have komfur og køle/fryseskab med, da det ikke er oplyst i lejekontakten og andre diverse papir vi har modtaget - hun oplyser mig om at det er helt rigtigt, da det er for dyrt for boligselskabet at tilslutte et komfur og køle/fryseskab, da beboerne ikke vil passe godt på inventaret og passer bedre på inventaret hvis det er ens eget. Desuden siger hun at man jo altid er meget velkommen til at ringe og spørger om den slags og at hun mener at det er en selvfølge at man ringer og høre om der er komfur og køle/fryseskab når man ikke er oplyst andet - hvilket jeg bestemt ikke mener.

Så nu står vi med yderligere en udgift på 6.000kr. til køb af et brugt køle/fryseskab, et gaskomfur og til en autoriseret vvs´er som skal monterer gaskomfuret.
Det er så vel og mærke udover de 24.000kr. vi lige har betalt for indskud og 1 måneds forudbetalt leje.

Vi føler os snydt og bedraget af AAB

25 septembre 2020

Kære Sara

I almene boligorganisationer, er det afdelingsmødet der bestemmer hvad der skal sættes penge af til i afdelingens budgetter.

I mange afdelinger vælger man, at hårde hvidevarer ikke skal medfølge, og at lejerne derfor selv står for anskaffelse af disse.

Der fremgår ikke noget om dette i lejekontrakterne, da det er et spørgsmål om afdelingens drift budgetter, og ikke selve lejeforholdet.

Når man modtager en lejekontrakt fra AAB, så medfølger samtidig afdelingens vedligeholdelsesreglement. I dette står der specifikt for den enkelte afdeling, hvorvidt hårde hvidevarer er inkluderet i lejemålet. Alle får dermed tilsendt denne information sammen med lejekontrakten.

Jeg skal selvfølgelig beklage at I har haft en dårlig oplevelse, men de manglende hvidevarer er i helt i overensstemmelse med reglerne i afdelingen.

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg har desværre ikke noget godt og…

Jeg har desværre ikke noget godt og sige om Aab, når man skal bede om hjælp er de ligeglade, og så er de ikke til for deres lejere. Vil anbefale og finde et andet boligselskab, der har styr på deres ting og er til for lejerne.

7 septembre 2020

Kære Maria,

Urimelig formular/opkrævning ved fraflytning

AAB, Bredagervej, Kastrup.
Urimelig brug af formularer til opgørelse/opkrævning ved fraflytning af bolig, hvor man i alle overskrifter anfører at fraflytter betaler 0% og AAB betaler 100%, men i.h.t. nogle A-vilkår opkræver over kr. 10.000 (hvordan bliver 0% af et eller andet til andet end NUL)
...opfattes af AAB som juridisk holdbar
...opfattes af mig som etisk uacceptabel
...opfattes af mig som matemastisk forkert, nok som
rigtig af AAB (ved ikke hvad deres revisor siger)

29 août 2020

Kære Benny

I afdelinger der benytter A-ordning, som blandt andet afdeling 112 på Bredagervej, får man et afslag på 1% pr. måned man har boet i boligen, på den del af istandsættelsen der hedder "normalistansættelse".

Normalistandsættelse omfatter hvidtning af lofter og vægge samt rengøring efter håndværkere, jf. almenlejelovens § 26, stk. 2

Hvis der noteres andet i forbindelse med flyttesynet, og dette kategoriseres som mislighold, så vil udgiften til udbedring af dette tilfalde fraflytter.

Jeg kan se i flytteopgørelsen, at på den andel der hedder "normalistandsættelse" er hele udgiften overgået til AAB, og I er ikke blevet opkrævet for denne.

Jeg håber ovenstående besvarede dine punkter. Ellers skal du være velkommen til at kontakte os igen på aab@aab.dk

Boligforningen AAB

Noté 1 sur 5 étoiles

Min mor skrev mig op i AAB

Min mor skrev mig op i AAB, da jeg var 4 år. Hun stod selv for den årlige betaling - desværre dør hun når jeg er 37år. Hun har altid betalt og altid til tiden og hun boet selv i AAB i mere end 20 år. Efter boet er blevet gjordt op, bliver jeg opmærksom på, at jeg skal køre den årlige betaling videre, men ved ikke hvor og hvordan jeg skal indbetale, så jeg kontakter AAB, hvor jeg får at vide de har sendt en rykker til boet. (Advokaten som er bobestyrer har ikke reageret/ ikke set det - derfor er jeg blevet slettet fra ventelisten, hvor jeg havde mere end 30 års anciennitet. Jeg kontakter dem for at forklare min uheldig situation og vil selvfølgelig gerne betale de 150 kr, som ikke var blevet betalt, men uden held de var iskolde og sagde sådan er reglerne, det er nok også rigtig, men engang imellem må man gerne have menneskelig forståelse. Jeg kun forstå hvis min mor andre gange var blevet rykket for betaling, men hun har altid betalt til tiden i 33år. Jeg synes det er til grin, at være en stabil lejer i mere end 20 år og stabil betaler på ventelisten i mere end 30 år, for så bare, at blive smidt på porten.

26 août 2020

Hej Brian

Lad mig først beklage den dårlige oplevelse du har haft.

Vi har ikke mulighed for at sagsbehandle her over Trustpilot, men hvis du vil sende en mail til aab@aab.dk så vil jeg sørge for at vi får kigget på sagen igen.

Du må gerne henvise til, at du her er blevet bedt om at sende sagen ind til os igen.

Noté 1 sur 5 étoiles

Efter at have været skrevet op i næsten…

Efter at have været skrevet op i næsten 10år fik jeg endeligt tilbudt en lejlighed hvor jeg var nr.1 i køen. Da jeg så siger ja tak til tilbuddet går der lidt tid hvorefter jeg får at vide at de 'desværre' er kommet til at udleje lejligheden til en anden. Fejl kan ske, Ja. Men de prøver ikke engang at tilbyde mig en anden lejlighed som kompensation for deres fejl. Det er det mest korrupte firma jeg længe har været udsat for.

18 août 2020

Kære JK,

Jeg beklager at du har været udsat for en fejl i vores system, men er dog glad for at høre din forståelse for at fejl netop kan ske.

At vi så ikke har kunne tilbyde dig en alternativ bolig, er selvfølgelig beklageligt, men vi må af lovpligt ikke omgås ventelisterne, og vi kan ikke tilbyde dig en ny bolig før en eventuel fraflytning sker.

Hvis du har brug for noget vejledning eller information omkring din plads på venteliste til specifikke boliger, skal du være velkommen til at kontakte os på aab@aab.dk.

Alternativt kan du ringe til vores Kundecenter på telefon 3376 0420 i vores åbningstid, som er mandag, tirsdag og torsdag fra kl. 10:00 - 15:00 samt fredag fra kl. 10:00 - 14:00, hvis du har yderligere spørgsmål.

AAB til at skide på

Jeg har aldrig set en værre boligselskab, hvis man overhovedet kan kalde dem det. Min mor har klaget over deres inkompetence i årevis, og det ser jeg også nu, hvor jeg har været forbi i sommeren. De finder alle mulige årsager til ikke at skulle gøre deres arbejde, når man ringer ind for support. Deres viceværter kunne godt have brug for en karriereskift samt hele selskabet. Jeg vil anbefale folk at finde privat selskaber, de giver som regel langt bedre service for jeres penge!

12 août 2020

Kære Sakaria,

Jeg beklager at dig og din mor ikke føler i har fået den nødvendige hjælp når i har kontaktet os.

Jeg vil gerne hjælpe dig, men kan ikke, ud fra din anmeldelse vurdere hvad du har brug for hjælp til.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus