Vi har lavet fået lavet Microcement i badeværelse, samt reparation af en vandskadet væg i bryggers. Jobbet blev aftalt med Danni, og vi har set farveprøver på Microcement i udstillingen. Robert var og... Voir plus
Lisez les avis des autres
Vi har haft en helt fantastisk oplevelse fra start til slut 💪🏻🥳🤩Alle de bedste anbefalinger herfra. Danni har været professionel og rådgivende og positiv i dialog, og Marvin har udført et flot sty... Voir plus
Kan ikke anbefales - dårlig kommunikation og brudte løfter. Er dog sikker på at Danni mener han intet ansvar har heri. Edit: Og så vil vi gerne frabede os flere uopfordrede mails - synspunkter og... Voir plus
L'entreprise a répondu
Fantastisk stykke arbejde leveret af Aabenraa Malerfirma ifb. med renovering af badeværelse. Microcement på gulv og i brusekabine, filt på vægge, alt lavet på de gamle fliser. Danni fik nøglen, vi... Voir plus
À propos de l'entreprise
- Peintre
- Artisanat d'art
- Tailleur sur mesure
- Entrepreneur spécialisé dans les revêtements de sol
- Salon d'artisanat
Écrit par l'entreprise
Din lokale maler med speciale i Microcement og andre design produkter til loft, vægge og gulve. vi arbejder med bæredygtige Malinger og innovative produkter fra novacolor som kan opleves i vores showroom novacolor Sønderjylland showroom adresse løgumklostervej 6 6230 Rødekro vi køre i hele Sønderjylland og længere vis kunderne ønsker det. vi elsker at gøre vores kunder tilfredse og vi er prisdygtige i alle behandlinger vi udføre.
Coordonnées de contact
løgumklostervej 6, 6230, Rødekro, Danemark
- +4560244924
- danni@aabenraa-malerfirma.dk
- aabenraa-malerfirma.dk
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Fremragende indsats
Fremragende indsats! Microcement påført bruseniche - flot resultat, god pris og hurtigt afsluttet! Job well done!
Kan stærkt anbefales
Kan stærkt anbefales
Vi har fået Malerarbejde og microcement udført i bryggers og køkken. Superflot arbejde, er helt igennem 100% tilfreds med arbejdet fra start til slut. Derudover er det super flinke håndværkere, som også er gode til at vejlede og komme med gode ideer.
Et godt stykke arbejde
Godt og hurtigt arbejde. Vi er rigtig godt tilfreds.
Bruger dem gerne igen.
De bedste anbefalinger
De bedste anbefalinger til Danni og hans team. Vi har brugt dem flere gange, bedste service, god pris og flinke medarbejdere. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ herfra, vi benytter os gerne af deres arbejde igen.
Pænt og veludført malerarbejde.
Pænt og veludført malerarbejde.
Vi har været utrolig glade og trygge ved hele forløbet. Resultat er perfekt, og det er ikke sidste gang, vi bruger Aabenraa Malerfirma.
Super god oplevelse
Super god oplevelse. Vi kendte dem ikke i forvejen, men er så glade for vi valgte dem. Top kvalitet ligemeget hvem af malersvendene der kommer. Danni er rigtig god til at forstå hvad man ønsker. De er professionelle, rydder op efter sig og yder altid lige den ekstra service.
Ved næste projekt er der ingen tvivl om at vi vælger dem igen.
Vil varmt anbefale dem herfra.
Flot og veludført arbejde af et godt team!
Aabenraa Malerfirma lavede et knaldgodt tilbud på spartel, filt og maling af stortset hele vores hus. 7-10.000 billigere end de andre lokale virksomheder jeg har fået tilbud fra. Danni sendte et godt team ud - Kaj og Marvin og de har bare udført arbejdet til UG. Fleksible, hurtige og yderst kundemindet. Det er anden gang jeg bruger Aabenraa Malerfirma og der er bare it nau bøvl. ;-)
Måske det har været lidt svært at jonglere med alt det arbejde der skulle gå op og lidt aftaler blev skubbet, men vi endte med at være færdige til deadline alligevel. Og idag blev det afsluttet. Så fint! Klar anbefaling herfra.
En helt fantastisk oplevelse
En helt fantastisk oplevelse, at bruge Aabenraa Malerfirma! Alt var efter bogen, prisen var rigtigt god, og det arbejde de levere, er her gennemført! Kan varmt anbefale dem, og bestemt ikke sidste gang, at jeg bruger jer!
Godt og hurtigt arbejde
Godt og hurtigt arbejde. Fin kommunikation og konkurrencekraftigt fast pris/tilbud. Hurtigt arbejde. Meget tilfreds.
Super godt tilfreds
Super godt tilfreds, skulle jeg få brug for maler igen ved jeg hvor jeg kan ringe hen.
Resultatet blev rigtig fint, selv på de karme min hund har bidt ned. Det kan ikke have været nemt at få hen, men Mikkel gjorde et flot stykke arbejde der 🙌
Desuden har kommunikationen og fleksibiliteten været totalt efter bogen.
5/5 can recommend
Vi har fået spartlet filtet og malet…
Vi har fået spartlet filtet og malet vores køkken ifm en vandskade. Arbejdet blev udført til tiden og i rigtig god kvalitet - godt arbejde.
Alle aftaler blev lavet med Danni og hans dygtige malersvend Mikkel var hovedmand på opgaven.
Vi kan kun anbefale Aabenraa malerfirma.
Jeg har fået tapetseret og malet min…Stue
Jeg har fået tapetseret og malet min stue af Aabenraa malerfirma, et utroligt flot arbejde de har udført. jeg er rigtig godt tilfreds. bruger dem gerne igen.
Punktlig, pålidelig, smuk
Danni kom altid til tiden og var hurtigt færdig med sine opgaver. Han holdt altid alting rent og pænt.
Badeværelset blev smukt. Han er meget flink og vi ville ringe til ham med det samme til flere opgaver.
Super godt arbejde
Super godt arbejde
Alle aftaler blev overholdt
Kan varmt anbefale firmaet
Super godt arbejde udført af Danni og…
Super godt arbejde udført af Danni og hans ansatte. Både filt, maler og microcement arbejdet er super udført. Alle aftaler overholdt og kommunikation og opfølgning på udført arbejde har også været til UG. Alt i alt en super oplevelse!
Ualmindeligt godt arbejde
Vi har fået lavet en opgave af en større kaliber hvilket er blevet udført til højeste karakter.
De små bump der var på vejen blev fikset øjeblikkeligt og Danni (Mester) er utrolig behagelig og fair og arbejde sammen med.
Ved dette firma er en aftale en aftale. Medarbejderne er meget høflige og rare. Man mærker også en høj faglighed og et ualmindeligt højt humør. Det har været en fornøjelse om have dem på besøg i halvanden uge.
Super godt håndværk
Super godt håndværk. God og behagelig dialog med Danni. Absolut fair priser😊
Super service!
Vi har ad flere omgange gjort brug af Aabenraa malerfirma og har været ovenud tilfredse🙌Virkeligt fint arbejde, de kom hurtigt efter bestilling og var virkelig effektive. Kan kun anbefale dem👍
Malerarbejdet var overordnet sjusket
Malerarbejdet var overordnet sjusket; vi har flere stikkontakter med maling på; maling på gulvet; farvet væg, som ikke var malet helt til kanterne; dårlig kontakt/service efter malerarbejdet var færdigt… derudover står vi med en farvet væg, som lugter ekstremt dårligt (råddent). Den står vi nu selv og skal fikse. Øv øv..
Mange penge at betale for sjusk og dårlig service.
Jeg kan ikke anbefale dette maler firma😕
Upålidelighed og dårligt tone
Jeg lavet en aftale med Danny fra Aabenraa Malerfirma APS og fik en opringning da opgaven skulle udføres, at nu var det for sent i sæsonen og vejret for dårligt.
Samtidigt skulle jeg selv sørge for kontakt med hans egen samarbejdspartner, som var stik imod vores aftale.
Bagefter fandt jeg ud af, at han har gjort sig selvstændig for nyligt og har fået mere attraktive aftaler ind og var derfor ikke interesseret i min mere.
Tonen var ganske uhensigtsmæssigt ift. en kunde, som man oveni lader i stikken og lade tro, at opgaven kunne lige så godt udføres et halvt år senere efter træværket muligvis tager skade af vinterens fugt og kulde.
Jeg forventer pålidelighed og i det mindste ærlighed, hvor man forklarer at opgaver vokser en over hovedet, så man kunne finde ud af en konstruktiv løsning, men det forgik på en måde, at jeg mistet helt tilliden.
Jeg har også sagt fra over andre håndværker.
Forbeholder mig at anmelde det officielt!
Det er ganske imod traditionelt håndværkerskik.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.