Købte en Renault Megane, hvilket var en utrolig behagelig oplevelse. Marco er meget kompetent og behagelig at handle med. Der var fuldt overblik alt i forbindelse med købet. Marco frarådte endda... Voir plus
For en måned siden købte jeg en VW Golf VII TSI v/AA Bilcenter. Der var et par skønhedsfejl - den ene udbedret og den anden med aftale om samme, næste gang jeg slår vejen forbi Silkeborg. Marco er en... Voir plus
Super handel hos AA Bilcenter - Silkeborg Har lige købt en AUDI A5. Fantastisk behandling af AA Bilcenter og de kan varmt anbefales. Fik rigtig god gennemgang af bilen før og efter handlen. Fi... Voir plus
L'entreprise a répondu
Informations provenant de diverses sources externes
AA Bilcenter Topklargjordte brugt biler
Priorsvej 17, 8600, Silkeborg, Danemark
- salg@aabilcenter.dk
- aabilcenter.dk
Citoren c1
Vi skrev under på en lille Citroën c1 for nogle uger siden, og kan kun sige, at det er et af de mest tålmodige steder vi har handlet bil. Alt var helt fint fra forhandlerens side, men af en eller anden grund, virkede min netbank ikke den dag. Så endte med at sidde i lidt over en time, før det lykkedes at få det til at virke. Eneste malurt der var i bægeret, var at bilen der kom med i bytte, ikke var afmeldt før efter 6 dage, men ellers var alt som det skulle være.
Købte Megan hernede
Købte Megan hernede. Super fin service.
Fik lavet forskellige ting inden levering, alt ok.
Manglende hatte hylde blev fremskaffet.
God oplevelse med at købe en Skoda…
God oplevelse med at købe en Skoda derfra.
Meget behagelige mennesker.
Super oplevelse
Købte en Renault Megane, hvilket var en utrolig behagelig oplevelse.
Marco er meget kompetent og behagelig at handle med.
Der var fuldt overblik alt i forbindelse med købet.
Marco frarådte endda at jeg købte en anden, dyrere model, med henvisning til, at det ikke var nødvendigt i forhold til mit reelle behov.
Har sgu aldrig mødt en forhandler, der sagde nej til ekstra betaling, så respekt for det.
Alt i alt 100% anbefaling fra mig og vil helt sikkert anbefale andre, at slå et smut forbi, når der skal kigges ny bil..
Har handlet en peugoet 308 og alt er…
Har handlet en peugoet 308 og alt er som vi har aftalt
Jeg har fået en god service og en…
Jeg har fået en god service og en høflig betjening.
Kan varmt anbefales herfra
Virkelig god sted at handle
Super kunde service
Super kunde service, seriøs og kompetent sælger Marco. Gør rigtig meget for sine kunder og alt gik smertefrit.
Super dialog og behandling
Super dialog og behandling. Fin pris for gammel bil.
Alt var perfekt
Alt var perfekt
Kom tilbage nogle dage efter hvor de synede bilen og ordnede bakspejl uden beregning
Super fin behandling
Super fin behandling, god hjælp til lån osv. Og en dejlig lækker bil rigere👍
De svar hurtigt hvis man har spørgsmål…
De svar hurtigt hvis man har spørgsmål og er professionel. Rigtige god kundeservice og der er ingen problemer, hvis bilen fejler noget.
Bedste mennesker at handle med
Bedste mennesker at handle med, alt var perfect
min mand og jeg har hentet en audi a4…
min mand og jeg har hentet en audi a4 og er 100% tilfredse
Er glad for at mit valg endte hos aa…
Er glad for at mit valg endte hos aa bilcenter.
De var meget kompetente.
Helt fantastisk sælger
Helt fantastisk sælger. Tålmodig, masser af sort humor, professionel, hjælpsom. Fair pris for byttebil. Helt sikkert et sted jeg varmt vil anbefale til andre købere af brugt bil.
Har købt en touren og blev behandlet…
Har købt en touren og blev behandlet rigtig godt.
Tak for handlen