Aage Jørgensen VVS A/S Avis 529

TrustScore 5 sur 5

4,8

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Service medarbejderen kommer til den aftalte tid, han går stille og roligt i gang med arbejdet, Går grundig til værks, lader efter synet af gasfyret tage den tid der er behov for, det ses tydeligt, a... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Super service til fornuftige priser. Der var lidt bøvl med installationen, men installatørerne kæmpe bravt længe for at få det til at spille, på trods at voldsom kulde. Ren positiv oplevelse.

Noté 5 sur 5 étoiles

Hvis jeg kunne give 6 stjerner havde jeg gjort det. Jeg vil varmt anbefale Aage Jørgensen hvis nogen spurgte mig. Det var meget venlige og kompetente medarbejdere. Da jeg fik fakturaen var der give... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Problem utæt 3/4" ventil på fjernvarme fremløb. Tog kontakt til firmaet. De kom i løbet af ca. 45min. Der blev monteret en ny ventil - oprydning/rengøring - under 1 time incl transport. Super oplevels... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de Aage Jørgensen VVS A/S

Écrit par l'entreprise

Aage Jørgensen VVS A/S
Grundlagt 1946 - Kvalitet i 3 generationer

Aage Jørgensen VVS A/S er en af Sønderjyllands ældste VVS installations forretninger med egen VVS butik samt kørende mandskab.

Vi udfører dagligt installationsarbejde for mange kunder i Haderslev, Vojens, Christiansfeld, Aabenraa samt Kolding.

Vi er specialister i Badeværelser, reparationer, fjernvarmeinstallationer, udskiftning og servicering af gaskedler samt varmepumper, derudover har vi er tradtionel blikkenslager afdeling, der udfører alt inden for blikkenslager arbejde, om det blot er en reparartion af en tagrende eller der skal nye til, så klarer vi det. SE hvad vi laver Virksomheden er grundlagt tilbage i 1946, og har over 70 års erfaring. Virksomheden er i dag ejet og ledet af VVS Installatør Lars Jørgensen, som er 3 generation. Historien Hos Aage Jørgensen VVS A/S sætter vi kunden højest. Der er ingen tvilt om at kundens tilfredshed er forudsætningen for en god og sund forretning og hvor samarbejdet bygger på tilid og troværdighed. Vores medarbejdere er veluddannet og udfører opgaverne ansvarsfuldt og til tilfredshed for kunden. Vi er i dag 25 rigtig dygtige håndværkere med hver deres speciale. Mød vores medarbejdere Vi udfører alle former for VVS og Blikkenslager opgaver.
Af områder kan nævnes:

Gaskedler
Varmepumper
Energiservice
Blikkenslagerarbejde

Her har vi meget fokus på kunderejsen, og det er lige fra opgaven indgår og til kunden afregnes via mail.

Derudover sælger vi produkter og reservedele fra vores Butik på Sønderbro 31 i Haderslev.

Her kan du få hjælp og vejledning inden for VVS og badeværelsersmøbler mv.

Vi glæder os til at betjene dig

Coordonnées de contact

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Noté 3 sur 5 étoiles

En uges ventetid

En uges ventetid, på at få skiftet en utæt vandhane i køkkenet, synes lidt lang. Den nye blev sart op på 5. min.

7 avril 2026
Logo de Aage Jørgensen VVS A/S

Réponse : Aage Jørgensen VVS A/S

Hej Jytte,

Tak for din anmeldelse og for din ærlige feedback.

Vi har fuld forståelse for, at en uges ventetid på at få skiftet en utæt vandhane kan opleves som lang tid. I perioden op til påske havde vi ekstra travlt, hvilket desværre påvirkede ventetiden, men det ændrer naturligvis ikke på din oplevelse.

Vi er dog glade for at høre, at selve arbejdet blev udført hurtigt og effektivt, og vi håber, at du er tilfreds med resultatet.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – det hjælper os med at blive bedre.

Lars Jørgensen
Indehaver

Noté 1 sur 5 étoiles

Firmaet blev tilkaldt til problem med…

Firmaet blev tilkaldt til problem med gasfyr - tog sig betalt for 1 ,5time uden at finde problemet - indrømmede dog og sendte regning på 1 time 🙄

31 mars 2026
Logo de Aage Jørgensen VVS A/S

Réponse : Aage Jørgensen VVS A/S

Hej Anette

Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse.

Vi er naturligvis kede af at se, at du har haft en oplevelse, som kun har givet anledning til 1 stjerne. Det fortæller os tydeligt, at du ikke har følt dig hjulpet godt nok, og det beklager vi.

Jeg har efterfølgende gennemgået sagen og kan se, at du kontaktede os allerede inden fakturaen blev sendt, fordi du var bekymret over det registrerede tidsforbrug. I den forbindelse havde vi også en dialog om, hvad der reelt skulle faktureres.

Vi udførte samtidig kontrol af anlægget samt påfyldning af kvælstof på ekspansionsbeholderen. Det er korrekt, at vi desværre ikke lykkedes med at få løst den konkrete fejl. Det er selvfølgelig utilfredsstillende, og derfor fandt jeg det også rimeligt, at vi reducerede den tid, der blev faktureret, som en form for kompensation.

Jeg håber, at denne forklaring giver lidt mere indsigt i forløbet. Vores intention har hele vejen været at finde en fair løsning, og vi beklager, hvis du ikke har oplevet det sådan.

Lars Jørgensen
Indehaver

Super god service

Super god service, når man har brug for dem.
De er hurtigt til stede når gasfyret laver ting, det ikke skal.

De kan helt sikkert anbefales.

20 mars 2026

God og kompetent service

Vi er nye kunder. Fra vi ringede for at få hjælp til vores gasfyr til at der kom en tekniker gik der kun 2 timer. Problemet blev opdaget med det samme og så gik teknikeren i gang med det samme. Gasfyret har kørt lige siden . Tak for god og kompetent service.

24 février 2026

God og hurtig service

God og hurtig service.
Fik lavet eftersyn på varmepumpe jordvarme og ventilationanlæg.
Medarbejderen var flink og leverede et meget godt arbejde.
Jeg kan varmt anbefale Aage Jørgensen VVS A/S.

20 mars 2026

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus