PERSONLIG OG PROFESSIONEL Vi har igen i dag haft besøg af Aalåse/Werner Valentin. Vi kan kun give de bedste anbefalinger. Werner er utrolig professionel, punktlig og yderst kompetent. Hans imødeko... Voir plus

Helt igennem fantastisk service. Kunne trylle med tidspunktet da vi havde et ønske om at nå til begravelse senere på dagen. Venlig og imødekommende hele vejen. Gav tips og gode råd undervejs. Tusi... Voir plus

4,7

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

27 avis

PERSONLIG OG PROFESSIONEL

PERSONLIG OG PROFESSIONEL
Vi har igen i dag haft besøg af Aalåse/Werner Valentin. Vi kan kun give de bedste anbefalinger. Werner er utrolig professionel, punktlig og yderst kompetent. Hans imødekommende væsen og øje for detaljen gør hele forskellien. Det er en stor fornøjelse at få besøg af en håndværker der virkelig går op i sit arbejde og sine kunder. Man føler sig i helt trygge hænder! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Tusinde tak for hjælpen.
Mvh Steen og Gitte

11 février 2026

Fantastisk service

Vi havde desværre indbrud i vores hus en nat, men Werner var så sød at rykke ud samme dag og fikse alle vores låse. Sjældent har jeg oplevet så god og kompetent service, som vi fik af Werner! Han var virkelig med til at sørge, at vi kunne få noget af tryghedsfølelsen ved vores hjem tilbage. Jeg giver mine varmeste anbefalinger til ham og AA Låseservice!

11 novembre 2025

Absolut fantastisk service!

Absolut fantastisk service!
kom inden for 45 minutter, og var endda så flink at ringe til en nøglebutik for at spørge om de havde en bestemt slags nøgle, så jeg få lavet en ekstra.
Bedste låseservice i Odense.

13 septembre 2025

Supergod service ⭐️

Fantastisk service med et smil på en højhellig lørdag, og til en meget fordelagtig pris 👍 Børnene fik endda en cola med på vejen.

1 août 2025

Helt igennem fantastisk service

Helt igennem fantastisk service.
Venlig og imødekommende hele vejen.
Gav tips og gode råd undervejs.
Tusind tak.

4 juillet 2025

Alt var bare så fint

Alt var bare så fint - fra telefonen blev taget hos AA til jeg et par timer senere fik et håndtryk til farvel. Fik vores låse skiftet og har KUN ros til AA Låseservice! Kan varmt anbefales!

12 mai 2025

Den største og varmeste anbefaling

Den største og varmeste anbefaling af AA Låseservice. Bedre service skal man lede længe efter! Arbejdet blev udført med imødekommenhed, stort smil og godt humør. Vi blev nøje instrueret i hvad problemet med døren handlede om, og Werner kom gladeligt med gode tips. Han gav en god pris og var meget professionel i sit arbejde. Trods at arbejdet trak ud holdt Werner prisen nede. Helt klart en låsesmed vi benytter os af en anden gang.

18 mars 2025

Jeg har haft fornøjelsen af at Aa…

Jeg har haft fornøjelsen af at Aa låseservice flere gange, og hver gang har det været en fantastisk oplevelse. Warner er både rummelig og super dygtig hvilket gør det nemt at løse opgaven .
Warner er utrolig venligt og hjælpsomt. De er altid klar til at give gode råd og sikre, at man får den bedste service.

8 janvier 2025

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse. Min kæreste og jeg blev låst inde og ringede til 10 låsesmede på Fyn. Ingen havde tid heller ikke AA Låseservice. På trods af travlhed, rykkede de dog alligevel, så vi ikke var låst inde. Vi fik sat en ny lås i, af en meget behagelig låsesmed. Jeg vil varmt anbefale AA Låseservice.

30 octobre 2024

Super god service

Super god, hurtig og fantastisk service
Det tog kun 5 minutter så var vi inde i vores lejlighed igen
Kan helt klart anbefales hvis andre skulle stå i samme situation.

16 septembre 2024

God service.

Vi er meget tilfredse med servicen. Var hurtig til at komme og lave vores låse. Meget flink. 5 stjerner værd.

10 juillet 2024

Servicen er i top

Servicen er i top, og flinke medarbejder. Gjorde sit bedste for at hjælpe mig ift ikke at skulle bryde min dør op og i form af tid, så jeg ikke skulle vente i al for lang tid. Kan helt klart anbefales!

8 mai 2023

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit