Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Hold jer langt væk Upålideligt Dårlig kundepleje Manglende tilbagebetaling af for meget indbetalt Man får en sludder for en sladder når man endelig kommer i kontakt med dem Og De har ingen... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

5/2-26 Det hjalp så mange tak for det 🙃 Penge udbetalt efter 4 dage 👍👏 Har sendt en mail til Vedvarende da deres AI siger det er dem der står for tilbagebetalingen, fik så en mail retur omkrin... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Fournisseur d'électricité

Écrit par l'entreprise

Vedvarende er et dansk elselskab, der leverer gennemsigtig stabil energi til husstande i hele landet. Vi gør strøm tilgængelig for alle – uden unødig kompleksitet. Vi tager os af indkøb, levering og administration, så du kan fokusere på det, der betyder noget for dig. Ingen salgstaler, ingen bindinger, ingen overraskelser. Energi behøver hverken at være dyr eller besværlig. Derfor tilbyder vi konkurrencedygtige priser og gør det nemt at skifte til en mere bæredygtig løsning.

Coordonnées de contact

1 étoile

A répondu à 38 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Noté 1 sur 5 étoiles

Mit daværende elselskab lukkede…

Mit daværende elselskab lukkede pludselig uden vi fik besked. Så blev vi automatisk sendt over i vedvarende a/s. Ikke lige det vi ønskede. Vi meddelte med det samme at vi ville over til Ok. Men alligevel koster det os 1410kr for at blive ufrivillig kunde ved Vedvarende a/s
Dyr fornøjelse. Så find jer et andet selskab

9 février 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Meget dårlig jeg ville råde alle til at…

Meget dårlig jeg ville råde alle til at holde sig fra dette fup selskab
Jeg flyttede til et bedre selskab. Og har stadig ikke fået de penge tilbage som de har trukket for meget i Aconto betaling . Stoppede som kunde i Velkomen den 15 februar 2026

Direkte Svindel

Jeg blev automatisk flyttet til dette selskab for nogle måneder siden på grund af en fusion eller lignende.
Jeg har nu skiftet væk igen.
På dette tidspunkt er jeg faktisk overbevist om, at dette selskab ikke bare er det mest inkompetente i verden, men faktisk aktivt forsøger at svindle og bedrage.
Hold jeg langt, langt væk fra det her "firma" og lad os håbe de snart ophører.

Deres portal viser ikke faktisk information.
Deres kundeservice kender ikke til, og kan ikke se hvad deres salgsafdeling ringer ud med.
Deres salgsafdeling lyver når de ringer ud, og sender aldrig information som aftalt til mail.
Deres betalingssystem fungerer ikke ordenligt, og jeg har måtte oprette betalingsaftale flere gange, og har alligevel modtaget opkrævninger som de ikke kan forklarer og som jeg skulle ignorere.

Det er for sindsygt.

Tilgodehavende forsinket overførsel med over 1 måned

Efter skifte til andet selvskab skulle udestående betales tilbage. Først fik man 1 dato, der kom intet. Så en beklagelse og en ny dato, der kom stadig intet. Til sidst kommer beskeden at det kommer i næste uge. Alt i alt over 1 måned efter hvornår det ifølge deres hjemmeside skulle overføres tilbage.

Intet forsøg for at prøve at prioritere det. Intet service i at prøve at hjælpe.

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg er ret utilfreds med min oplevelse…

Jeg er ret utilfreds med min oplevelse hos Vedvarende.

For cirka en uge siden blev jeg ringet op af en sælger, som spurgte, om jeg var interesseret i at skifte mit elabonnement fra variabel pris til fast pris. Jeg sagde, at jeg gerne ville kigge lidt nærmere på det først, så jeg kunne vurdere, om det gav mening for mig. Det var der ingen problemer i, og vi afsluttede samtalen.

Derfor blev jeg ret overrasket, da jeg en uge senere modtog en mail sent om aftenen med en “kvittering for skift af produkt”, hvor der stod, at mit abonnement var blevet ændret til fast pris – med formuleringen “Tak for en rigtig god snak”.

Det undrer mig, for jeg har på intet tidspunkt sagt ja til et skift.

Jeg synes ærligt talt ikke, det er i orden, at der bliver ændret i ens abonnement uden samtykke. Det giver ikke ligefrem meget tillid til virksomheden.

15 avril 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Upålidelig, dårlig service at intet godt at nævne

Hold jer langt væk
Upålideligt
Dårlig kundepleje
Manglende tilbagebetaling af for meget indbetalt
Man får en sludder for en sladder når man endelig kommer i kontakt med dem
Og
De har ingen ansatte i deres bogholdere, eller også arbejder de bevidst med at forhale tilbagebetalinger , måske en forretnings strategi
Så venter stadig på de overfører de penge de skylder mig😡
Minus stjerner - hold jer væk fra dette el fidus firma
😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡

15 avril 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

De kan ikke udbetale dit tilgodehavende!

Jeg opsagde min konto pr. 31 januar 2026 og har herefter et tilgodehavende på 549,85kr. Jeg har rykket “Vedvarende” mange gange - men der sker ikke andet, end at telefondamen lover at rykke bogholderiet.
Så jeg advarer alle mod dette selskab

13 avril 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg havde en god salgssamtale med…

Jeg havde en god salgssamtale med Vedvarende, hvor jeg spurgte til gebyrer og andre løbende omkostninger. Jeg blev lovet abonnements- og gebyrfri el-aftale. Det er ikke virkeligheden. Kundeservice har ikke ønsket at rette fejlen eller undersøge aftalen nærmere. Gebyrerne for PBS (39kr) fremgår ikke af deres aftalepapirer og ligger langt over omkostningerne. Det er et skjult abonnement.

4 février 2026

Elendigt og dyrt selskab

Elendigt og dyrt selskab. Jeg er i mit liv aldrig blevet opkrævet så meget i aconto beløb, og mit forbrug har ikke ændret sig.
Endvidere kimer de en ned for at sælge alle mulige andre ydelser en strøm, og man skal sige “Ja tak” med det samme uden at modtage nogen form for information på skrift.
Desuden er medarbejderne uforskammet og smider røret på, hvis man siger “Nej tak”.
Deres introtilbud på 300 kr. fri strøm første måned, har jeg også stadig tilgode.

10 avril 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Vi skifte fra Clever strøm til…

Vi skifte fra Clever strøm til vedvarende energi. på det grund lag at vi ville kunne spare 30% på min elregning. Dét viste sig at det var løgn. Tværtimod steg min elregning med 30% mere ?. Jeg følger min virkelig pisset på

9 avril 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Vi er blevet kontaktet af Vedvarende…

Vi er blevet kontaktet af Vedvarende tidligere i dag under påskud af, at vi er blevet rykket over hos dem. Dette er på ingen måde i overenstemmelse med fakta, da vi selv har skiftet til OK.

Vi ser frem til en forklaring fra Vedvarende desangående.

9 avril 2026

Bedrageri og dårlig service

Opsagde mit abonnement for måneder siden grundet høje aconto regninger som ikke justeres selvom det de lovede fra start og trods lovning om at de vil tilbagebetale tilgodehavende er der intet sket. Henvendt mig flere gange til kundeservice uden held men kun en sludder for en sladder.

8 avril 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Holder ikke hvad de lover

Holder ikke hvad de lover.

Blev lovet af telefon sælgeren at jeg ville få månedlig betaling. men når aftalen så starter, så skal jeg betale afconto forud. når jeg ringer ind vil de ikke gøre en skid ved det. så den elaftale den holdt i 9 timer, nu tag jeg tilbage til Ewii de er sku da til at snak med og har nogle god priser.

1 avril 2026

Fusker firma

Fusker firma. Ejer har flere gange været i medierne. Overpriser og en kundeservice man ikke kan komme i kontakt med. Hold Jer langt væk fra det firma

2 mars 2026

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus