Zeer goede ervaring met dit bedrijf. Zonnepanelen binnen een dag gelegd door een heel aardige monteur. Alle vragen die ik had werden snel en uitgebreid beantwoord.
Lisez les avis des autres
Super ervaring mee gemaakt met ABGT, zowel de aanvraag en afhandeling met het plaatsen van de zonnecellen. De monteur heeft de montage super afgehandeld. Alles in overleg gemonteerd en overige doz... Voir plus
L'entreprise a répondu
Helaas is na enige jaren gebruik van de zonnepanelen de weergave van wat opgewekt is niet af te lezen! Na herhaalde verzoeken wordt er niks aan gedaan! Jammer en slordig!
L'entreprise a répondu
Via Facebook in contact gekomen met het bedrijf. Had al verschillende offertes voor zonnepanelen binnen. Waren 1 1/2 tot 2 x zo duur als ABGT green. Bovendien waren ze niet allemaal bereid om de panel... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Bedrijf in de groene sector, we leggen vooral zonnepanelen.
Coordonnées de contact
Stevinweg 11I, 7741KT, Coevorden , Pays-Bas
- +31524506900
- info@abgtgreen.nl
- abgtgreen.nl
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Super tevreden met geleverde diensten
Super tevreden met geleverde diensten, verwijderen van een aangepaste hoog laag keuken.
Netjes op tijd alles meegenomen.
Zeer tevreden met deze klustopper
Gaby

Helemaal top ABGT Green
Fijn voortraject met de verkoper gehad. Hij heeft al mijn vragen netjes beantwoord en gaf duidelijk advies voor wat er in onze situatie de beste installatie zou zijn. Dit voor een hele nette prijs. Tijdens de schouw werd nog een en ander goed doorgesproken. Tijdens de installatie werd ik er meerdere malen in betrokken hoe ik een en ander afgewerkt wilde hebben. Helemaal top ABGT Green. Wij zijn blij met onze zonnepanelen. Groeten Rob

Réponse de ABGT Green BV
We zijn erg tevreden met hoe alles is…
We zijn erg tevreden met hoe alles is gegaan. Het werk was keurig en snel voor elkaar tegen een zeer schikkelijke prijs!

Zonnepanelen perfect
Zonnepanelen zijn vandaag gelegd.
Van de goede offerte tot en met het leggen alles perfect kundig en vooral vriendelijk en netjes.
Ik kan dit bedrijf zeer zeker aanbevelen!
Ze krijgen van mij een 10

Réponse de ABGT Green BV
Alles netjes op de afgesproken tijd
Bij veel partijen offertes opgevraagd, maar overal mankeerde wel wat. Bij ABGT Green liep alles netjes en het gaf een goed gevoel. Dat goede gevoel hebben ze weten te behouden. Alles netjes op de afgesproken tijd, de installateurs waren TOP. Netjes voorstellen, alles nogmaals goed doornemen, alles opruimen, met alles meedenken(tot de aan de honden toe). Klein probleempje na het opleveren, maar binnen 2 uur stonden ze voor de deur om het op te lossen.

Réponse de ABGT Green BV
ABGT Green heeft een uitstekende…
ABGT Green heeft een uitstekende service geleverd bij het plaatsen van mijn zonnepanelen. Het team was professioneel, efficiënt en vriendelijk. Vanaf het eerste contact tot de installatie was het proces vlot en transparant. Mijn energierekening is nu aanzienlijk gedaald, en ik ben zeer tevreden met de milieuvriendelijke keuze die ik heb gemaakt met ABGT Green. Een echte aanrader voor iedereen die overweegt om zonnepanelen te installeren.

Réponse de ABGT Green BV
Fijn en snel offerte traject
Fijn en snel offerte traject, ook de installatieia goed en snel uitgevoerd.

Réponse de ABGT Green BV
Goed geholpen en netjes en snel…
Goed geholpen en netjes en snel geinstalleerd!

Réponse de ABGT Green BV
Alles netjes en snel geïnstalleerd!
Alles netjes geïnstalleerd en geplaatst. Een paar dagen na de offerte al geplaatst. Geen verborgen kosten of aanbetaling. Nette vakmensen die komen leggen. Alles wordt naar eigen wens aangesloten.

Réponse de ABGT Green BV
goed bedrijf dat luistert en mee denk…
goed bedrijf dat luistert en mee denk met de klant komen afspraken na en geven een eerlijk advies met een betaalbare prijs die iedereen kan betalen ik ga vooral zo door top bedrijf

Réponse de ABGT Green BV
ABGT GREEN is een goed en gedegen bedrijf.
Begonnen precies op afspraak. Snelle en vakkundige installatie van de panelen en kabels. Enthousiast groepje monteurs dat ook een metertje meer wilt doen voor goed resultaat!! Aanrader!

Snel
Snel, fijne gasten. Tussen reactie op advertentie en montage zat 11 dagen. Mooie montage... Gewoon klasse. Blij mee

Highly recommended
Highly recommended! Great professionalism and hard work! Greetings from Rotterdam!

Top bedrijf
Wat een top bedrijf!!! echt geweldige gasten van service tot de installatie. Jullie komen er wel!!!

Réponse de ABGT Green BV
Deze bedrijf helpt klanten enorm als ze…
Deze bedrijf helpt klanten enorm als ze iets niet snappen. Er zijn ook goed gemotiveerde mensen die de zonnepanelen heel snel op het dak hebben gezet. Dit is een sterk aanrader!

Wat een top team
Fantastisch team! Binnen slechts 10 dagen lagen de panelen op mijn dak, de installatie was vlekkeloos met vriendelijke en behulpzame medewerkers. Dit kon niet beter zijn gegaan! Ik ben uiterst tevreden

Réponse de ABGT Green BV
Lang geleden dat ik zulke trsansparatne…
Lang geleden dat ik zulke transparante samenwerking heb meegemaakt!

Réponse de ABGT Green BV
Vakkundige medewerkers die de klant vooropstellen
Vakkundige medewerkers die hun werk in perfectie uitvoeren. Bedankt voor de snelle en goede afhandeling.
En heel fijn dat gemaakte/geplande afspraken ook netjes nagekomen worden!!

Réponse de ABGT Green BV
Snel en vakkundige levering en installatie van zonnepanelen
Bedrijf reageerde zeer snel op getoonde belangstelling. Snel geplande schouw. Daarna na een week(!) de zonnepanelen al geïnstalleerd. Dit inclusief de vervanging van de meterkast (3 fasen), die toch nodig bleek. Zowel de zonnepanelen als de meterkast zijn vakkundig geïnstalleerd. Doordat pas om 14.00 uur kon worden begonnen, en onverwachte meterkastvervanging, wel uitloop 21.30 uur, maar dat was geen probleem voor de monteurs. Goed werk geleverd en prettig zaken doen met ABGT Green BV. Van harte aanbevolen! 👍

Réponse de ABGT Green BV
Top panelen gelegd door een top team
Op de afgesproken datum kwam een top team de panelen installeren.
Naast dat het echte professionals zijn die flink doorwerken zijn het ook nog eens hele vriendelijke en vrolijke mannen.
Het resultaat is super mooi geworden en de nazorg (uitleg app en dergelijke) verliep soepel.
Ik was al lang bezig met zoeken naar een bedrijf voor panelen en ben echt blij dat ik bij dit bedrijf uitkwam.
Al vanaf het eerste gesprek had ik een goed gevoel en dat bleek ook waar te zijn.
Echt een aanrader voor iedereen die panelen wil aanschaffen!

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.