Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Een leuke skoda rapid gekocht. Meerdere auto's bekeken, verkoper niet opdringerig en gaf duidelijk het verschil aan. Na een weekje begon de auto te kraken als ik over drempels reed. Ze hebben kosteloo... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Na een teleurstellende eerst inruil, zijn we er samen snel uitgekomen over de aanschafprijs van mijn nieuwe auto. Een dag voor aflevering ontving ik via de e-mail een aantal foto's van mijn toekomstig... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Van binnenkomst ter oriëntatie tot daadwerkelijk wegrijden uit de showroom keurig geholpen. Moeite gedaan om mij in de juiste uitvoering ergens in het land te laten proefrijden. Verder in het bestelpr... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Vanuit Maastricht een prachtige rode Mini Cooper S gekocht. Prima ontvangst, staan je meteen te woord, onder het genot van kopje koffie prettig gesprek. Uitgebreide proefrit kunnen maken. Bij ophalen... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Concessionnaire automobile

Informations provenant de diverses sources externes

Ab Mulder is een allround universeel autobedrijf in Ugchelen (Apeldoorn-Zuid). Wij zijn een bekende naam in de regio met ruim 50 jaar ervaring in de automotive waaronder 19 jaar als voormalig ŠKODA-dealer. Wij hebben altijd ruim 100 gebruikte auto’s in voorraad. Buiten traditionele diensten, zoals verkoop, onderhoud, reparatie en diagnose aan uw auto bieden wij; leasing, financiering en verzekeringen. Ons bedrijf kenmerkt zich door een jong en gedreven team dat samen de mobiliteitsbehoefte van onze klanten invult met onze kernwaarden: Gewoon, Goed, Geholpen.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Prima service.

Sinds onze eerste kennismaking vijf jaar geleden toen we onze skoda fabia kochten, zijn we zeer tevreden over dit bedrijf., klantvriendelijk, klantgericht.
Nu was er een probleem met de EGR klep. Die is op korte termijn vervangen. de dealer heeft het zo geregeld, dat na goed overleg, er voor ons geen kosten aan verbonden waren.
Sander Mulder krijgt onze speciale complimenten voor zijn correcte en vriendelijke omgang en afhandeling van deze zaak. Fam Mulder ( geen familie)

23 décembre 2015

Keurig behandeld

Skoda Octavia combi 1.4 TSI elegance buisines gekocht.
Prachtige auto, alles er op en er aan.
Ik ben er zeer tevreden mee.
Krachtige motor, van de week met de caravan er achter gereden, je voelt amper dat er wat achter hangt.
Keurig behandeld door het personeel.. leuk en spontaan .

4 novembre 2015
Noté 5 sur 5 étoiles

zeer goede en nette service !!

Vanaf het eerste gesprek tot de aflevering van de auto . Werden we zeer goed geholpen en ook niet onbelangrijk hebben we een zeer fijne auto gekocht.
Een bedrijf waar de klant nog koning is !!

24 octobre 2015
Noté 5 sur 5 étoiles

Prettige behandeling en goed advies..

Ik heb verschillende garages bezocht voor ik een beslissing genomen heb om een private-lease contract aan te gaan. Ik heb voor Ab Mulder in Deventer gekozen omdat ze daar uitgebreid de tijd voor me namen en me een goed advies hebben gegeven. Daardoor had ik vertrouwen in deze dealer en is het een Skoda Citigo geworden waar ik met veel plezier in rijd.

21 octobre 2015

Verkoop Skoda Yeti

Onze contactpersoon/verkoper Melanie Frederiks, heeft ons van begin tot aflevering geweldig geholpen: zeer klantgericht, attent, goed geheugen, servicegericht en met vakkennis. Zij schept vertrouwen en dat is met het aankopen van een nieuwe auto belangrijk. Als er te weinig vertrouwen is dan, hoe goed de auto ook is, gaat de koop niet door. Een auto kopen is niet alleen een rationele zaak.
Kortom: ik ben zeer tevreden en zou zeer zeker deze Skoda dealer aanbevelen!

21 octobre 2015

Top aankoop.

We hebben enkel een auto gekocht. Van tevoren gebeld om afspraken te maken omtrent de prijs. Rondje om de auto gelopen en auto gekocht. Onderhandelingen verliepen telefonisch vlot en we kregen een goede prijs.

17 octobre 2015

Aankoop Skoda Octavia bij Mulder in Deventer

Sinds enkel jaren zijn wij al vaste klant bij Mulder in Deventer. Vorige maand hebben wij onze Octavia vervangen voor een andere Octavia. Met onze vorige Octavia hebben wij enkele problemen gehad welke fantastisch zijn verholpen ondanks dat die auto niet bij Mulder is gekocht, dus onze volgende Octavia hebben wij uiteraard wel bij Mulder gekocht.

De service van zowel Ronald en Melanie is perfect, zeer klantvriendelijke verkoopadviseurs.

13 octobre 2015

Aankoop nieuwe Fabia

Hoewel de aanleiding tot vervanging van de Skoda Citigo naar een nieuwe Fabia "vervelend" was, zijn wij zeer te spreken over het proces tot aankoop van de nieuwe auto; klantvriendelijk, correct, goede service.
Tot op heden geen spijt !

13 octobre 2015

zeer goed

Zeer klant vriendelijk, op elke vraag kreeg een goed antwoord.
Meedenkend met de klant ,geeft een goed gevoel.

12 octobre 2015

Uitstekende service!

In augustus 2015 een 5 jaar oude Skoda Yeti gekocht. In de dagen na de aflevering kwamen er toch nog een aantal klachten/restpunten naar voren welke allemaal netjes zijn opgelost. Tot nu toe zeer tevreden over de service.

12 octobre 2015

Skoda Ag Mulder deventer

Bij het bestellen en het afhalen van de nieuwe Skoda octavia ben ik fantastisch geholpen door het personeel van de dealer.
Deskundigheid,en ervarenheid staan hoog in het vaandel.

11 octobre 2015

Bijna 5 sterren waard

Ik ben helemaal tevreden met de auto en hoe het verkoopproces is verlopen. Jammer genoeg was er een wachttijd van 10 weken, groot pluspunt was dat de auto toch na 8 weken al werd geleverd. Maar geen 5 sterren, omdat ergens onderweg de winterbanden uit het contract zijn geraakt. Wordt wel weer rechtgezet, maar mag toch eigenlijk niet gebeuren.

Aankoop ford ka Apeldoorn

Ab Mulder is een eerlijk bedrijf met vriendelijk personeel. Ik ben super leuk geholpen tijdens mijn aankoop van een ford ka in Apeldoorn! Ab mulder is echt een aanrader!

Aankoop en inruil fabia

Goed en netjes geholpen.
Bij aflevering auto als verassing onder een deken in showroom gezet.
Leuk om zo de auto in ontvangst te nemen.

Zeer content met Ab Mulder Apeldoorn

Nieuwe Skoda Fabia Combi besteld en geleverd gekregen.

Ondanks de strubbelingen waardoor de auto 2 weken later geleverd kon worden dan afgesproken toch zeer content hoe ze dit opgelost hebben, o.a. middels tijdelijk vervoer tot uiteindelijke afleverdatum.

Samenvattend; Zeer vriendelijk, attent, reageren snel, gingen in op alle vragen die ik had en hielden mij periodiek netjes op de hoogte!

17 août 2015

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus