"Varning: Extremt oseriös ledning och total brist på etik" ”Det här är ett företag man absolut inte ska ha att göra med, varken som anställd eller kund. Ledningen använder sig av skrämseltaktik, hot... Voir plus

Ännu en gång har jag sökt en tjänst via Academic Work och blivit bortsorterad på grund av ålder. Jag har via unik insyn fått uppgift om vilka kandidater som valdes ut och (lägre) ålder har även denn... Voir plus

Var i en lång rekryteringsprocess där jag bollades mellan flera olika anställda, fick felaktiga uppgifter om uppskattad tid för processen samt en helt oförstående rekryterare då jag ville boka om en i... Voir plus

1. Service de recrutement
  2. Recruteur

Informations provenant de diverses sources externes

Bemanningsföretag och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären. Vi har hundratals lediga jobb - sök jobb eller personal hos oss!

1,6

Mauvais

TrustScore 1.5 sur 5

51 avis

Ålderism regerar på Academic Work

Jag har via unik insyn fått uppgift om vilka kandidater som valdes ut och (lägre) ålder har även denna gång trumfat de krav och önskemål om ytterligare meriter som betonades i annonsen.
Jag kan återigen inte rekommendera någon att söka jobb via Academic Work.

7 octobre 2024
Avis spontané

Jeg søkte en utdanning som ILS-ingeniør…

Jeg søkte en utdanning som ILS-ingeniør gjennom dette rekrutteringsbyrået. Innledningsvis fikk jeg raskt svar fra en person derfra, men da jeg hadde svart med de forespurte opplysningene, ble det helt stille fra deres side. Jeg sendte flere e-poster uten å få svar. Jeg ringte flere ganger og var "Nr. 1 på linjen" flere ganger, men ga opp etter å ha ventet rundt 30 minutter hver gang.

I dag, etter at søknadsfristen var utløpt, mottok jeg et helt ubrukelig svar om at "Vi har dessverre stengt ned rekrutteringsprosessen for ILS og tar ikke imot flere søkere." Ingen forklaring, ingen tilbakemelding, ingenting.

Når man i tillegg leser om alle de andre dårlige erfaringene, kan man bare glede seg over at man ikke kom lenger i prosessen og sløste enda mer tid.

Hold dere langt unna. Jeg er veldig negativt overrasket over at en bedrift som Kongsberg Defense & Aerospace bruker et så dårlig byrå til å rekruttere for dem.

23 septembre 2024
Avis spontané

Rekryteringschefen ljug om möjligheter…

Rekryteringschefen ljög om möjligheter om man tog ett visst jobb, när det sen visade sig att det inte var så bra som sagts, så skyllde man på mig för att jag inte säkerställt det utan litat på det som AcademicWork själv har sagt.

Förekom även många lögner som visade sig på själva jobbstället vara annorlunda från vad som sagts.

När man sedan konfronterar dom angående deras lögner så känner dom inget behov av att erkänna och ta ansvar, utan ljuger om att ha ljugit.

Riktigt fult spel, välj något annat om du har självrespekt.

7 août 2024

FULLOKMLIGT SKRÄD.

FULLOKMLIGT SKRÄD.
AW lovade oss som jobbade via dem att vi skulle få 4 pass i veckan nu under sommaren. Nu när det har gått 2 månader av min anstälning har jag inte fått mer än ett pass i veckan, AW anstälde för många för de "trodde" att det skulle behövas mer. AW fick ett semester schema från kunden. Flera av mina kolegor känner några av cheferna på AW och de får oftast 3 pass i veckan. AW skyller ifrån sig på de som har köpt tjänsten men kunden som vi jobbar för säger att AW har fått alla uppgifter som de behöver för att kunna anställa rätt antal personer. AW är helt inkompetenta.

Skulle inte jobba för AW någonsin igen om mitt liv så hägnde på det. AW Örebro borde läggas ner

16 juillet 2024

Slösa inte din tid

Det absolut sämsta rekryteringsföretaget någonsin. Dom anställer ingen. Man får inte ens en intervju. Dom påstår hela tiden att dom gått vidare med andra.

27 juin 2024
Avis spontané

Useriøst og ukompetent håber ikke deres…

Useriøst og ukompetent håber ikke deres kunder betaler for det her .
Dårligste oplevelse ever!!
Jeg har i hvert tilfælde spilt min tid
Og det er på ingen måder pga at jeg gik afslag . Min bedømmelse er baseret på det alt for unge ukompetent personale
Der ikke ved hvad de har i hænderne

14 juin 2024

Hysteriskt inkompetenta

Hysteriskt inkompetenta. Det är synd att ett så pass stort företag bedriver denna typ av verksamhet. De som är ansvariga för DIN rekrytering kommer direkt från gymnasiet utan relevant utbildning.
Academic Work lever på gamla meriter.

26 avril 2024

Useriøst afslag

Har søgt stilling på C-niveau og har fået afslag på stillingen med begrundelsen at man har valgt at gå videre med de kandidater, der som mig har en relevant baggrund, men som har ansøgt før mig eller har udvist yderligere motivation for stillingen. Jeg har aldrig hørt om en udvælgelse baseret på ansøgningstidspunktet og det har iøvrigt ikke været mulig at udvise yderligere motivation for stilligen i form af en motiveret ansøgning.
Det virker uprofessionelt og amatøragtigt.

24 avril 2024

Ei mitään hyvää

Harmillista että hyvämaineiset firmat käyttävät rekrytoinnissa tätä toimijaa. Eivät ymmärrä alasta, tekemisestä tai toiminnasta alalla yhtään mitään ja henkilövalinta on silti ulkoistettu heille. Ei tilaaja silloin saa henkilöä, jota oikeasti tarvitsee.

14 avril 2024

Oprofessionellt rekryteringsbolag

Oprofessionellt rekryteringsbolag. Ifrågasätter verkligen deras rekryteringsmetoder. Jag ansökte om ett jobb för ett annat företag, där de hade rekryteringsuppdraget. Blev kontaktad av en av deras rekryterare som sa att min profil stämde bra överens med den profil som deras uppdragsgivare letade efter. Vi bestämde att hon skulle ringa tillbaka dagen efter för en ordentlig intervju över telefon. När det väl var dags, så uteblev hennes samtal till mig. Jag väntade cirka 15 min efter utsatt tid och skickade sedan ett sms till henne och frågade vad som hade hänt. Jag fick inget svar. Dagen efter ”luftintervjun” hörde jag av mig till deras kundservice. De skulle kontakta henne, se vad som hänt. Efter flera timmar fick jag ett sms från henne med en halvdan ursäkt. Som svar sa hon att hon hade mycket på sitt bord, å att de nu gått vidare i rekryteringsprocessen. ”Om nåt annat jobb dyker upp så hör vi av oss”….
Jag sitter själv på företag- och beställarsidan idag och kommer aldrig i livet att anlita dem efter allt jag läst här.

8 février 2024

Undvik till varje pris

Academic Work och deras personalansvariga är de värsta jag varit med om. Inkompetenta, oansvariga och oerfarna. De är bra på att skylta med ett fint yttre men kan varken leverera till kund eller sina anställda.

18 décembre 2023

Inget att rekommendera!

Sökte jobb för ett företag genom Academic Work. Allting funkade ganska bra. Fick intervju och fick senare ett erbjudande från AW.

När jag fick se avtalet blev jag väldigt fundersam då det kom fram saker de inte talat om tidigare. Lön och arbetsvillkor kom fram väldigt oklart. Jag fick dålig magkänsla. Rekryteraren kändes hetsig över att jag skulle skriva på och ville helst ha det överstökat. Vilket jag inte gjorde.

Efter att ha tackat nej till jobbet fick jag ett samtal från rekryteraren som dumförklarade mig totalt då hon ansåg att jag inte alls behövde vara orolig för de saker som framkom i avtalet. Där och då visste jag att jag hade tagit rätt beslut.

27 novembre 2023

Kontakt via Linkedin

Isabella Lundell kontaktar mig via Linkedin och ber om mitt telefonnr för att kunna ringa upp mig angående en tjänst. Ringer dock inte på tid jag anger att jag är tillgänglig, nu har det gått över en vecka och inget samtal eller återkoppling på Linkedin, pinsamt uppförande för någon med ansiktet utåt för företaget, undvik.

22 novembre 2023

Undvik detta skräp företag

Detta företag tar aldrig den kontakt man utlovar med arbetssökande. Man ringer för en telefonintervju och får höra "vi hör av oss inom några veckor."
Dom kommer aldrig höra av sig. Jobb blir antingen indragna eller så "sparar" dom dig för i värsta fall. Och det spelar ingen roll om du tidigare haft intervjuer med dem och gett ut referenser, varje ansökan är det "vi är i steg 1 i processen" även om det är samma person du har kontakt med och du redan genomgått samtliga intervjuer tidigare. Helt j**** hjärndöda som jobbar där. Skapar jobb åt sig själva för att det ska se ut som de gör något vettigt men det blir den arbetssökande som blir lidande av denna kompletta idioti på ren svenska.

Kan du undvika detta företag så rekommenderar jag detta starkt! Detta är inte en enstaka rekryterare som beter sig som s**** utan alla på bolaget är likadana, oavsett region du söker i. Försök för allt smör i Småland att söka jobb genom andra bolag om du kan. Lovar att det finns MYCKET bättre där ute. Fattar bara inte varför företag väljer att rekrytera genom dessa idioter.

21 septembre 2023

Uprofessionelt rekruttering.

Uprofessionelt rekruttering.
Meget kedelig, useriøs oplevelse med AW.
Konsulenten virkede meget ung, uerfaren og med en meget akademisk tilgang til rekruttering. Når man tager en personlighedstest, bør den følges op af en evalueringssamtale om testresultat. Men ikke hos AW. Rent afslag. Det virker uværdigt og respektløst.
Jeg søger nok ikke via AW mere.

12 juillet 2023
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit