Leuke en fijne manier van vertellen. Cursus is duidelijk en wordt op een speelse manier gebracht. Aandacht kan je gemakkelijk bij houden. Actieve momenten en luister momenten in afwisseling Oefe... Voir plus
Lisez les avis des autres
Duidelijke training. Er wordt duidelijk uitgelegd hoe we met bepaalde emoties en gedrag om kunnen gaan, zowel bij cliënten/collega’s etc. als bij jezelf. Daarnaast wordt er veel gevraagd naar praktijk... Voir plus
Een fijne en goede curcus waar ik veel geleerd heb vooral met hrt aangeven van grenzen. Je werd gewaardeerd in hoe je het deed en werd serieus genomen
Het was een leerzame cursus met veel humor tussen door, maar wel met een serieus doelm Dit maakt het wat ontspannender . Waardoor je beter bij de les blijft. Al met een super super fijne leerzame... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Onze maatschappij verandert voortdurend en het is niet gemakkelijk om je hierin staande te houden, in balans te blijven. We hebben ons werk waarbij het samenwerken met collega’s spanning kan opleveren maar ook in het contact met klanten kan veel spanning ontstaan. Er is bovendien een enorme prestatiedruk. Hoe ga je met je eigen spanning om? En hoe met de ander? Wij willen iedereen helpen door middel van training en/of coaching met praktische tools om beter in balans te komen en van daaruit krachtiger te functioneren. Krachtig in balans!
Coordonnées de contact
Oudestraat 18, 7161DW, Neede, Pays-Bas
- 085-7600435
- support@actinmove.nl
- actinmove.nl
Intressante en interactieve training.
Er werd interessant verteld en goede casussen nagespeeld. Een interactieve training. Dus geen saaie cursus waarbij je de hele dag zit te luisteren.
Leuke en leerzame training!
Veel interactie met de cursus leiders…
Veel interactie met de cursus leiders en cursisten. Veel informatie die je in de praktijk kunt brengen.
Interactieve scholing over onbegrepen…
Interactieve scholing over onbegrepen gedrag. Tips en trucs nemen we weer mee in de praktijk.
Goede duidelijke uitleg.Dag was zo…leuke leerzame training
Goede duidelijke uitleg.Dag was zo voorbij.
Veel geleerd
Workshop onbegrepen gedrag
Actinmove brengt de theorie van communiceren met een acteur in praktijk. Een verfrissende workshop met voorbeelden uit de werksituaties. Je wordt bewust gemaakt van wat een situatie qua spanning bij je oproept en hoe je daar mee om moet gaan.
Ik kan Actinmove training bij iedereen aanbevelen.
Het was een leerzame dag.
Het was een leerzame dag.
Bewuster met de communicatie bezig.
Heel leerzaam en je krijgt gelijk…
Heel leerzaam en je krijgt gelijk praktijkoefeningen. De dag vliegt voorbij.
Leerzaam en ga het in de praktijk…
Leerzaam en ga het in de praktijk uitvoeren
Handvatten gekregen
Ik vind de training goed en duidelijk.
Ik vind de training goed en duidelijk.
Ik heb hierdoor extra handvaten gekregen om met onbegrepen gedrag om te gaan. Ook vind ik het fijn dat de training theorie en praktijk gericht is en we ook echt situaties hebben kunnen oefenen.
Top team!!
Vandaag een cursus dag gehad en wat was dit leerzaam om te doen..erg veel geleerd en van opgestoken en vooral de interactieve workshops waren een erg mooie ervaring. Complimenten!
Trainers waren erg humoristisch wat het…
Trainers waren erg humoristisch wat het erg aangenaam voelde. Veel tips en tops gehad. Ik kan veel dingen meenemen op de werkvloer
Fijne en duidelijke training
Fijne en duidelijke training! Leerzaam, ervaringen uitwisselen, oefenen met een instructeur als hulpmiddel.
Leerzame dag
Helder, vriendelijk, goeie acteur en weer veel geleerd, bedankt!
Een waardevolle interactieve training
Een waardevolle interactieve training. Top trainer en trainingsacteur die je mee nemen in het oefenen van verschillende casussen en effectief communiceren. Nieuwe inzichten opgedaan door in te gaan op benoemen van wat ik zie en hoor dan inspelen op de inhoud van het gesprek.
Ik voelde me heel veilig in het…
Ik voelde me heel veilig in het rollenspel om verschillende reacties uit te proberen en te zien wat dat met de ander doet. Mooie ervaring en mooie handvaten meegekregen. Dank jullie wel!
Vandaag een training van onbegrepen…
Vandaag een training van onbegrepen gedrag en emoties gehad.
Het was heel erg leerzaam. Goeie uitleg hierover gehad.
Hoe ik beter kan communiceren met cliënten.
Top cursus
Top cursus!
Weer veel geleerd.
Bedankt Jeroen en Sandra:)
Gr, Zsuzsanna
En savoir plus sur les différents types d'avis.