1. Magasin de produits capillaires

Écrit par l'entreprise

Acty tilbyder professionelle produkter og farver til den kræsne frisør med omtanke for miljøet - Actyva, AND, Hair Manya og Tech. Actyva produkter er den fine linje mellem videnskaben og naturen og har siden 1978 reflekteret balancen mellem alliancen, naturen giver, og videnskabelige undersøgelser. Derudover er Actyva produkter veganske og er ICEA-certificeret.

4,6

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

19 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

4,6

Tous les avis

2 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Fantastiske produkter

Fantastiske produkter

Det føles som wellness for hovedbunden. Selv min frisør har bemærket sundere hovedbund og mere sundt og glansfuldt hår. Og så er der mega god service. Kæmpe anbefaling herfra 🙏❤️🤩

23 février 2026

Alt fra Actyva er simpelthen…

Alt fra Actyva er simpelthen fantastisk, alle deres produkter virker helt perfekt og er en del af min faste rutine. Service er i top, og produkternes emballage er både æstetiske og virker perfekt. I alt vil jeg mene at det er beredes bedste brand!

16 juin 2025

10/10

Jeg har haft den bedste oplevelse med acty.dk deres produkter er simpelhen så gode og er så glade for dem! Service er i top og alt i alt en mega god oplevelse

16 juin 2025

Jeg er stor fan af jeres Actyva…

Jeg er stor fan af jeres Actyva hydrating Milk 👏👏 første gang jeg har bestilt hos jer. Og fik hurtig levering og til og med små gaver med som jeg glæder jeg til at prøve. Tak

21 juillet 2024

Måske verdens lækreste produkter😍

Måske verdens lækreste produkter😍
Disse produkter er det bedste jeg nogensinde har prøvet, og med mine 15 år i skønhedsbranchen siger det vidst det hele!
Jeg har tørt og lysnet naturkrøl, og det her virker bare, jeg er SÅ tilfreds!!!
Hurtig forsendelse og med en sød og personlig hilsen med🌟 Og manden bag firmaet er både top erfaren, super dygtig og bare skarp indenfor alt hvad der rører sig indenfor frisørbranchen, så tøv ikke med at vælge de her produkter, det bliver simpelthen ikke bedre!
Bedste anbefalinger herfra 🌟🌟🌟🌟🌟

12 juin 2024

Top lækker produkter til håret

Top lækker produkter, sunde og nærende til håret.
Der er lige fra shampoo til fedte teenager hår til nærende produkter til krøllet hår.
Hurtig levering!
Kan varm anbefales

27 avril 2024

WAOW!

Ved hårvask har jeg i nogle uger nu brugt shampoo, maske og anti fizz fra Acty + føntørre og olie!
Den måde mit pandehår sidder på efter anti fizz og rundbørste + føn…😮‍💨👌🏼 Og det er silkeblødt… jeg føler lige at jeg er kommet hjem fra frisøren😂
Har aldrig prøvet noget lignende! WAOW 😍

24 avril 2024

Bedste produkter nogensinde♥️🫶🏻

Bedste produkter nogensinde♥️🫶🏻

Jeg er selvstændig frisør og bruger næsten kun udelukkende kemon produkter til mine kunder. Fordi man virkelig kan mærke og se en forskel. Der er alt mere end et produkt til alle hår-typer og nogle af produkterne kan bruges til både Krop og hår. Jeg elsker alle produkter da de har en naturlig duft og at der er tænkt på mijøet hele vejen igennem 🌱♥️

24 avril 2024

Kvaliteten produkter, anbefalings værdige

Jeg er begyndt at bruge actys hårprodukter, det er noget jeg skulle have været begyndt med for længe siden. De gør virkelig noget godt for mit hår, når jeg er i and kan jeg allerede mærke produkterne virkelig er af den rette kvalitet, mit hår bliver smør blødt og jeg ELSKER det virkelig.

Kan anbefales!

29 février 2024

Actyva naturlige hårprodukter

Actyva er de mest fantastiske naturlige produkter jeg længe har prøvet med mange års erfaring i frisørbranchen. De virker i håret og hårbunden som de skal. De tynger ikke i fint hår. Hårbundsshampoo hjælper en af med problemer i hårbunden. De er naturlige og meget lette i konsistensen samt dufter hver eneste serie unikt og skønt. De giver en følelsen af velvære og forkælelse, når du bruger produkterne hjemme på badeværelset. Man føler at man tager frisøroplevelsen med hjem. Kan varmt anbefales herfra.

12 mars 2024

Verdens bedste produkter

Verdens bedste produkter!
Jeg er selv frisør og bruger dejligt produkterne i mit hår, jeg kan derfor stå 100% inde for, at de gør alt godt for dit hår.
Hvis du vil give dit hår kærlighed, så skal du investere i Acytva

26 février 2024

De her produkter har kun gjort godt for…

De her produkter har kun gjort godt for mit hår. Jeg har før haft meget tyndt, fint hår, og det har Actyvas produkter lavet om på.

Særligt Bellessere oil, som kan bruges overalt på kroppen (også i hovedet), er virkelig lækker! Derudover bruger jeg Bellessere Night Mask hver aften, inden jeg går i seng. Det har gjort mit hår SÅ meget sundere, og jeg det vokser sig både langt og sundt på samme tid!

Derudover bruger jeg både Nuova Fibra serien og Volume é Corposita serien til mit hår.

1 mars 2023