Top bedrijf zeer goede service Had een loopt band besteld was helaas uitverkocht werd persoonlijk benaderd of ik een nieuwer model wilde voor dezelfde prijs kreeg ik een nieuwer model toe gestuurd... Voir plus
L'entreprise a répondu
De loopband is erg fijn in gebruik en makkelijk te demonteren om bij voorbeeld onder de bank te kunnen schuiven. De levering was snel, superfijne loopband compact en eenvoudig in elkaar te zetten.... Voir plus
De gewenste loopband was uitverkocht. Spontaan boden zij een financiële korting aan als ik wilde wachten op de nieuwe levering begin maart. Toen deze vertraagd was hebben zij weer ongevraagd een kor... Voir plus
Écrit par l'entreprise
ACTYV ontwikkelt betrouwbare loopbanden voor thuisgebruik, met een sterke focus op kwaliteit, gebruiksgemak en eerlijke service. Wij geloven dat bewegen toegankelijk moet zijn voor iedereen.
Daarom creëren we producten die eenvoudig in gebruik zijn, duurzaam aanvoelen en perfect passen binnen jouw dagelijkse routine. Geen onnodige complexiteit, maar praktische oplossingen die werken.
ACTYV helpt je om thuis op een laagdrempelige manier actief te blijven — elke dag opnieuw.
Kleine stappen leiden tot grote resultaten. ACTYV helpt je om consistent in beweging te blijven.
Bij ACTYV krijg je niet alleen een topproduct, maar ook obsessief goede service.

Coolsingel 104, 3011 AG, Rotterdam, Pays-Bas

N'a pas répondu aux avis négatifs
Fantastisch product. Ik sport elke dag terwijl ik tv kijk. Ik beveel het aan.
Snel in orde gemaakt,netjes verpakt , optijd geleverd dus prima in orde
In december een loopband gekocht. Het is een erg fijne loopband, daarnaast was de communicatie erg fijn en helder. Niks op aan te merken
Levering werd netjes opgevolgd. Had een beetje vertraging maar heb hiervoor een compensatie gekregen. Heel tevreden van de loopband! Goede kwaliteit

Réponse : ACTYV
Wat een goeie communicatie over de whatsapp. Vaak en netjes op de hoogte gebracht over mijn bestelling. Mijn eigen, oude bestelling kon niet doorgaan maar kreeg een alternatieve optie en werd keurig op de hoogte gehouden over de status.

Réponse : ACTYV
Top bedrijf zeer goede service
Had een loopt band besteld was helaas uitverkocht werd persoonlijk benaderd of ik een nieuwer model wilde voor dezelfde prijs kreeg ik een nieuwer model toe gestuurd bevalt heel goed kwam helaas een weekje later waarvoor ik ook nog eens een korting voor heb gekregen
Kortom echt een top bedrijf maak je weinig mee zo een goede service

Réponse : ACTYV
Na meer dan een maand pakket nog steeds niet ontvangen.
Top en 1 dag later geleverd dan voorzien , korting gekregen zonder te vragen!

Réponse : ACTYV
Hele goede service en snelle reactie.
Echt top!

Réponse : ACTYV
Zeer goede klantervaring van begin tot eind.
Door een probleem met de beschikbaarheid van het oorspronkelijke model werd er snel en transparant gecommuniceerd. Ik kreeg meteen een duidelijke oplossing aangeboden met een nieuwer model (V3) én een compensatie, wat ik erg waardeerde.
De communicatie was vlot, snel en professioneel, zowel via e-mail als via WhatsApp. Ik kreeg telkens duidelijke en geruststellende antwoorden.
De levering verliep goed en het product is van zeer goede kwaliteit. Ook de compensatie werd correct en zoals beloofd uitbetaald.
Het is tegenwoordig zeldzaam om een klantenservice te vinden die zo betrokken en kwalitatief is.
Ik raad dit bedrijf zeker aan. Bedankt voor de uitstekende service 😊🙏✨️ !

Réponse : ACTYV
Loopband was 2 weken te laat geleverd alsook het model dat ik bestelde was niet leverbaar meer. Echter kreeg ik wel een nieuwer model en 50 euro korting ter compensatie.
Dit maakt dat ik alsnog 4 sterren geef. Er was dan ook een zeer open communicatie omtrent de levering en geruststelling gaandeweg. Het product zelf heeft mij nog niet teleurgesteld. De app die bij de loopband hoort is overzichtelijk maar deels betalend. Op zich geen ramp. De band van de loopband zelf lijkt wel snel te slijten. Als het licht erop schijnt zie ik al gebruikerssporen en heb hem slechts een week.

Réponse : ACTYV
Ondanks het feit dat we lang hebben moeten wachten op de loopband zijn we vooral tevreden over de heldere en snelle communicatie. Op alle vragen wordt snel gereageerd. Dat we langer moesten wachten is goed onderbouwd en dan is het ook prima. Een leverancier is immers ook afhankelijk van externe factoren. Men begrijpt dat het voor de koper erg vervelend is en men is dan ook niet te beroerd om compensatie te geven.

Réponse : ACTYV
Vanwege vertraging buiten schuld van het bedrijf om hebben we veel contact en afstemming moeten hebben. Dit ging op een fijne en persoonlijke manier. Ene super!

Réponse : ACTYV
De levering van de loopband was erg vertraagd. Ik ben via WhatsApp goed op de hoogte gehouden. Voor het lange wachten werd een compensatie aangeboden en de mogelijkheid meteen de nieuwste versie te ontvangen van de loopband. Inmiddels heb ik deze binnen en ik ben er erg tevreden mee! Hij is gemakkelijk in gebruik, stil en voldoet aan alle eisen die ik had. Kortom, fijne loopband en een fijn bedrijf.

Réponse : ACTYV
De communicatie over de langere levertijd was geweldig. De loopband was goed en stevig verpakt en snel klaar voor gebruik. Ik heb de band nog maar net maar zo blij mee. En niet onbelangrijk....weinig geluid.
Een vraag stellen ging makkelijk via WhatsApp.

Réponse : ACTYV
De gewenste loopband was uitverkocht. Spontaan boden zij een financiële korting aan als ik wilde wachten op de nieuwe levering begin maart. Toen deze vertraagd was hebben zij weer ongevraagd een korting gegeven.
De loopband Actyv Pro V3 Incline nu een aantal dagen gebruikt en hij bevalt goed.

Een hello goed bedrijf.
Behulpzame service, geen problemen met contact.
Ik ben zeer tevreden!

Réponse : ACTYV
En savoir plus sur les différents types d'avis.