ACTYV Avis 50

TrustScore 4.5 sur 5

4,4

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Top bedrijf zeer goede service Had een loopt band besteld was helaas uitverkocht werd persoonlijk benaderd of ik een nieuwer model wilde voor dezelfde prijs kreeg ik een nieuwer model toe gestuurd... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

De loopband is erg fijn in gebruik en makkelijk te demonteren om bij voorbeeld onder de bank te kunnen schuiven. De levering was snel, superfijne loopband compact en eenvoudig in elkaar te zetten.... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

De gewenste loopband was uitverkocht. Spontaan boden zij een financiële korting aan als ik wilde wachten op de nieuwe levering begin maart. Toen deze vertraagd was hebben zij weer ongevraagd een kor... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasins d'appareils de fitness

À propos de ACTYV

Écrit par l'entreprise

ACTYV AT HOME

ACTYV ontwikkelt betrouwbare loopbanden voor thuisgebruik, met een sterke focus op kwaliteit, gebruiksgemak en eerlijke service. Wij geloven dat bewegen toegankelijk moet zijn voor iedereen.

Daarom creëren we producten die eenvoudig in gebruik zijn, duurzaam aanvoelen en perfect passen binnen jouw dagelijkse routine. Geen onnodige complexiteit, maar praktische oplossingen die werken.

BLIJF IN BEWEGING
START. BOUW. BLIJF GAAN.

ACTYV helpt je om thuis op een laagdrempelige manier actief te blijven — elke dag opnieuw.

Waarom ACTYV
  • Betrouwbare loopbanden
  • Gebruiksvriendelijk design
  • 30 dagen bedenktijd
  • 2 jaar garantie
  • Eerlijke service
ELKE DAG TELT
JIJ HEBT DE CONTROLE

Kleine stappen leiden tot grote resultaten. ACTYV helpt je om consistent in beweging te blijven.

10.000+
KLANTEN
2 JAAR
GARANTIE
HULP NODIG?
WHATSAPP

30 dagen risicoloos proberen & 2 jaar garantie

Bij ACTYV krijg je niet alleen een topproduct, maar ook obsessief goede service.

Bij ACTYV stopt onze service niet na je bestelling. We reageren snel, communiceren helder en lossen vragen of problemen direct en persoonlijk op. Geen standaardantwoorden, maar echte aandacht en proactieve ondersteuning. Voor ons is uitstekende klantenservice geen extra, maar een vaste belofte bij elke aankoop. Premium product. Premium service. Dat is ACTYV.

Coordonnées de contact

Promotion box for ACTYV

Ontdek de kwaliteit van ACTYV

Elke dag een stapje gezonder en je fitter voelen dan ooit.

4,4

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

N'a pas répondu aux avis négatifs

Noté 5 sur 5 étoiles

Fijne loopband voor thuis gebruik

4 avril 2026

Prima loopband

In december een loopband gekocht. Het is een erg fijne loopband, daarnaast was de communicatie erg fijn en helder. Niks op aan te merken

29 décembre 2025

Levering werd netjes opgevolgd

Levering werd netjes opgevolgd. Had een beetje vertraging maar heb hiervoor een compensatie gekregen. Heel tevreden van de loopband! Goede kwaliteit

Réponse : ACTYV

Hoi Vicky! Wat mooi dat de ACTYV PRO V3 zo goed bevalt én je tevreden bent over onze service. Bedankt voor jouw vertrouwen in ons en het feit dat je de moeite nam om een compliment achter te laten. - ACTYV 💙

Noté 5 sur 5 étoiles

Wat een goeie communicatie over de…status van mijn bestelling. Persoonlijk contact via WhatsApp. Duidelijk, vriendelijk, persoonlijk en eerlijk up to date gehouden wat betreft mijn bestelling

Wat een goeie communicatie over de whatsapp. Vaak en netjes op de hoogte gebracht over mijn bestelling. Mijn eigen, oude bestelling kon niet doorgaan maar kreeg een alternatieve optie en werd keurig op de hoogte gehouden over de status.

23 mars 2026

Réponse : ACTYV

Hoi Debby! Wat fijn dat je zo terugkijkt op jouw aankoopervaring bij ons. We hebben ons best gedaan en dit is wat je van ons mag verwachten. Super dat je dit ook kunt waarderen, dankjewel namens ons hele team. - ACTYV 💙

Top bedrijf zeer goede service

Top bedrijf zeer goede service
Had een loopt band besteld was helaas uitverkocht werd persoonlijk benaderd of ik een nieuwer model wilde voor dezelfde prijs kreeg ik een nieuwer model toe gestuurd bevalt heel goed kwam helaas een weekje later waarvoor ik ook nog eens een korting voor heb gekregen
Kortom echt een top bedrijf maak je weinig mee zo een goede service

Réponse : ACTYV

Hoi Erwin! Dankjewel voor dit mooie compliment. Wat fijn om te vernemen dat je juist de persoonlijke communicatie en geboden oplossing zo kunt waarderen. Wij probeerden alsnog de allerbeste service te bieden, dan is dit erg mooi om terug te lezen. Veel gezonde meters gewenst op jouw nieuwe loopband. - ACTYV 💙

Noté 5 sur 5 étoiles

Top en 1 dag later geleverd dan…

Top en 1 dag later geleverd dan voorzien , korting gekregen zonder te vragen!

10 mars 2026

Réponse : ACTYV

Hoi Lars! Wat fijn dat je positief terugkijkt op jouw aankoopervaring bij ons. Met persoonlijke communicatie en goede oplossingen proberen wij onze klanten altijd het maximale te bieden. Het is dan ook super om te zien dat jij dit kunt waarderen. - ACTYV 💙

Noté 5 sur 5 étoiles

Hele goede service en snelle reactie.

Hele goede service en snelle reactie.
Echt top!

14 mars 2026

Réponse : ACTYV

Hoi Monique! Dankje voor je eerlijke review en het compliment over onze service. We wensen je heel veel gezonde meters toe op jouw nieuwe ACTYV PRO V3. - ACTYV 💙

Noté 5 sur 5 étoiles

Zeer goede klantervaring !

Zeer goede klantervaring van begin tot eind.
Door een probleem met de beschikbaarheid van het oorspronkelijke model werd er snel en transparant gecommuniceerd. Ik kreeg meteen een duidelijke oplossing aangeboden met een nieuwer model (V3) én een compensatie, wat ik erg waardeerde.
De communicatie was vlot, snel en professioneel, zowel via e-mail als via WhatsApp. Ik kreeg telkens duidelijke en geruststellende antwoorden.
De levering verliep goed en het product is van zeer goede kwaliteit. Ook de compensatie werd correct en zoals beloofd uitbetaald.
Het is tegenwoordig zeldzaam om een klantenservice te vinden die zo betrokken en kwalitatief is.
Ik raad dit bedrijf zeker aan. Bedankt voor de uitstekende service 😊🙏✨️ !

19 mars 2026

Réponse : ACTYV

Hoi Jason! Super bedankt voor jouw aanbeveling. Het contact was erg prettig en ik vind het dan ook super om te lezen dat jij dit ook zo hebt ervaren. Met persoonlijke communicatie en goede oplossingen wilde we alsnog een glimlach op jouw gezicht toveren. Nu dat gelukt is, wensen wij jou nog veel plezier met jouw nieuwe loopband. - ACTYV 💙

Noté 4 sur 5 étoiles

Te laat geleverd maar gecompenseerd

Loopband was 2 weken te laat geleverd alsook het model dat ik bestelde was niet leverbaar meer. Echter kreeg ik wel een nieuwer model en 50 euro korting ter compensatie.
Dit maakt dat ik alsnog 4 sterren geef. Er was dan ook een zeer open communicatie omtrent de levering en geruststelling gaandeweg. Het product zelf heeft mij nog niet teleurgesteld. De app die bij de loopband hoort is overzichtelijk maar deels betalend. Op zich geen ramp. De band van de loopband zelf lijkt wel snel te slijten. Als het licht erop schijnt zie ik al gebruikerssporen en heb hem slechts een week.

Réponse : ACTYV

Hoi! Dankje voor jouw eerlijke review. Mooi om terug te zien dat je alsnog terugkijkt op een fijne ervaring bij ons. We hebben er alles aan gedaan om je goed op de hoogte te houden en een passende oplossing te bieden. Jouw woorden worden dan ook gewaardeerd. - ACTYV 💙

Noté 4 sur 5 étoiles

Goede communicatie en service.

Ondanks het feit dat we lang hebben moeten wachten op de loopband zijn we vooral tevreden over de heldere en snelle communicatie. Op alle vragen wordt snel gereageerd. Dat we langer moesten wachten is goed onderbouwd en dan is het ook prima. Een leverancier is immers ook afhankelijk van externe factoren. Men begrijpt dat het voor de koper erg vervelend is en men is dan ook niet te beroerd om compensatie te geven.

14 mars 2026

Réponse : ACTYV

Hoi Mattie! Dankjewel voor jouw eerlijke beoordeling. Het was nogal een logistieke uitdaging, dat resulteerde in een vertraging. Daar waar iets misgaat, ontstaat ook een kans om iets anders extra goed te doen. Het is dan ook super om te lezen dat je alsnog erg tevreden terugkijkt! Veel gezonde meters toegewenst. - ACTYV 💙

Eerlijke verkoper

Eerlijke verkoper, bedankt.

19 mars 2026

Dankjewel voor jouw compliment! Veel plezier met jouw loopband. - ACTYV 💙

Goede persoonlijke service

Vanwege vertraging buiten schuld van het bedrijf om hebben we veel contact en afstemming moeten hebben. Dit ging op een fijne en persoonlijke manier. Ene super!

18 mars 2026

Réponse : ACTYV

Hoi José, dankjewel voor jouw eerlijke beoordeling! Wat fijn om te lezen dat je de communicatie zo kon waarderen. Heel veel gezonde stappen toegewenst. - ACTYV 💙

Communicatie

De communicatie is top! Eerlijk! Komt afspraken na!

18 mars 2026

Réponse : ACTYV

Hoi Marissa! Dankjewel voor je eerlijke review, fijn dat je er zo positief op terugkijkt. Veel plezier! - ACTYV 💙

Fijne en complete loopband

De levering van de loopband was erg vertraagd. Ik ben via WhatsApp goed op de hoogte gehouden. Voor het lange wachten werd een compensatie aangeboden en de mogelijkheid meteen de nieuwste versie te ontvangen van de loopband. Inmiddels heb ik deze binnen en ik ben er erg tevreden mee! Hij is gemakkelijk in gebruik, stil en voldoet aan alle eisen die ik had. Kortom, fijne loopband en een fijn bedrijf.

17 mars 2026

Réponse : ACTYV

Hoi Astrid! Dankjewel voor dit compliment. Super om terug te lezen dat je de persoonlijke communicatie zo waardeerde. Heel veel gezonde stappen toegewenst op jouw nieuwe loopband. - ACTYV 💙

Noté 5 sur 5 étoiles

Geweldige loopband en fijn bedrijf.

De communicatie over de langere levertijd was geweldig. De loopband was goed en stevig verpakt en snel klaar voor gebruik. Ik heb de band nog maar net maar zo blij mee. En niet onbelangrijk....weinig geluid.
Een vraag stellen ging makkelijk via WhatsApp.

16 mars 2026

Réponse : ACTYV

Hoi Lucy! Wat fijn om te lezen dat je tevreden terugkijkt op jouw aankoop bij ons. Dankjewel voor de fijne woorden. - ACTYV 💙

Noté 4 sur 5 étoiles

De gewenste loopband was uitverkocht

De gewenste loopband was uitverkocht. Spontaan boden zij een financiële korting aan als ik wilde wachten op de nieuwe levering begin maart. Toen deze vertraagd was hebben zij weer ongevraagd een korting gegeven.
De loopband Actyv Pro V3 Incline nu een aantal dagen gebruikt en hij bevalt goed.

10 mars 2026

Réponse : ACTYV

Hoi Frans! Nogmaals bedankt in het vertrouwen dat je hebt getoond in ons. Ik hoop dat we je verwachtingen hebben waargemaakt, maar zoals ik het lees is dat wel gelukt. Veel gezonde meters met jouw nieuwe loopband! - ACTYV 💙

Een hello goed bedrijf.

Een hello goed bedrijf.
Behulpzame service, geen problemen met contact.
Ik ben zeer tevreden!

16 mars 2026

Réponse : ACTYV

Hoi! Dankjewel voor je compliment. Ik ben blij dat je tevreden bent met jouw loopband en onze service. Heel veel plezier! - ACTYV 💙

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus