À propos de l'entreprise

3. Service de marketing Internet
  4. Agence de presse et de marketing
  5. Agence de marketing en ligne

Écrit par l'entreprise

Admate is a digital marketing agency specializing in performance marketing for e-commerce brands, personal brands and online businesses. We help founders turn paid traffic into predictable revenue through structured testing, strong creative strategy and performance-focused campaign management.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 5 sur 5 étoiles

Jestem bardzo zadowolona ze współpracy…

Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z agencją adMate. To zespół niezwykle kreatywnych i rzetelnych specjalistów, którzy podchodzą do każdego projektu z pełnym zaangażowaniem. Widać, że mają doświadczenie i wiedzę - wszystkie działania są dobrze przemyślane i realizowane terminowo, co daje ogromny komfort współpracy.

Z czystym sumieniem polecam adMate każdemu, kto szuka skutecznej i godnej zaufania agencji marketingowej.

29 avril 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Współpracuję z AdMate już od ponad roku…

Współpracuję z AdMate już od ponad roku w zakresie pozycjonowania SEO oraz kampanii płatnych w Google Ads dla mojej firmy Łódzkie Studio Terapii i śmiało mogę powiedzieć, że to jedna z najlepszych decyzji biznesowych, jakie podjęłam.

Wcześniej współpracowałam z różnymi firmami marketingowymi i niestety często kończyło się to dużymi kosztami i niewspółmiernymi efektami. Tutaj jest zupełnie inaczej: działania są przemyślane, konsekwentne i przede wszystkim skuteczne.

Widzę realne efekty, a nie tylko „ładne raporty”.
Ogromnym plusem jest profesjonalne podejście do klienta: bieżący kontakt, szybkie reagowanie, konkretne rekomendacje i poczucie, że ktoś naprawdę trzyma rękę na pulsie.

Bardzo cenię sobie współpracę z Beatą oraz całym zespołem. Widać doświadczenie, zaangażowanie i autentyczną chęć dowożenia wyników. Podejście jest w pełni proklienckie: dużo otwartości, elastyczność i wychodzenie naprzeciw potrzebom, zamiast sztywnych schematów.

To współpraca, która daje nie tylko efekty, ale też spokój głowy, a to w biznesie jest bezcenne.

24 avril 2026

Współpraca z Admate przy audycie Hasten

Współpraca z Admate przy audycie naszych działań reklamowych w Hasten była dla nas bardzo wartościowym doświadczeniem.
Audyt został przygotowany w sposób przejrzysty i konkretny — bez zbędnej teorii, za to z dużą liczbą praktycznych wskazówek, które realnie możemy wdrażać w codziennej pracy. Szczególnie doceniamy umiejętność wyłapania obszarów do optymalizacji, ale też wskazania tego, co już działa dobrze — co daje poczucie równowagi i sensownego kierunku dalszego rozwoju.
Dzięki tej współpracy mamy dziś większą klarowność w działaniach reklamowych i konkretne kierunki, które pomagają nam rozwijać Hasten w bardziej świadomy i uporządkowany sposób. Polecamy!

1 avril 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Współpraca daaje realny wzrost i rozwój

Współpracujemy od około 2 lat i jako wydawnictwo jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy. Sprzedaż książek znaczącą wzrosła poprzez trafnie ustawione reklamy i pozycjonowanie w Google. Indywidualne podejście i profesjonalizm. Szczerze polecam współpracę, gdyż daje to realny wzrost i rozwój.

10 avril 2026

Pełen profesjonalizm

Pełen profesjonalizm, indywidualne podejście, jasne tłumaczenie etapów współpracy zwieńczone skuteczną reklamą firmy. Polecam!

25 mars 2026

Akademia

Korzystałam z kursu w ramach Akademii i zdecydowanie go polecam 😊 Wiedza została przekazana w jasny i uporządkowany sposób, a ogromnym plusem była możliwość wracania do materiałów video w dowolnym momencie. Dzięki temu kursowi nauczyłam się działać w Menedżerze Reklam świadomie, a nie „na czuja”. To realnie przełożyło się na lepsze decyzje i rozwój mojej marki. Polecam!

7 mai 2025

Szkolenie Follow i Akademia

Wzięłam udział w dwóch szkoleniach.
Zarówno kurs Follow jak i akademia która była rozłożona na kilka miesięcy , świetnie mnie przygotowała do działań w SM.
Nie błądzę , ustawiam każdą reklamę świadomie . Przekaże na szkoleniach był przejrzysty i zrozumiały myślę dla każdego :) nawet początkującego .

23 mars 2025
Avis spontané

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus