Vi kan varmt anbefale advokat Kilic, hvis du søger en dygtig, professionel og tilgængelig advokat, der tager sig tid til at forklare de juridiske spidsfindigheder på en forståelig måde :-) Vi stod... Voir plus

Advokat Kilic is very professional and detail oriented real estate lawyer. He helped us in two cases very fast, and spend hours over the meeting to explain us what the contract terms actually mean, an... Voir plus

Vi havde en rigtig god oplevelse med vores advokat David i forbindelse med køb af hus. Hele processen blev håndteret grundigt og professionelt. David var altid tilgængelig for spørsmål, forklarede a... Voir plus

Advokat Kilic, herunder Britt K. Hollerup var vores advokat i forbindelse med vores køb af hus, og vi havde den glæde at opleve, at de udførte deres arbejde med stor kompetence hele vejen igennem. D... Voir plus

1. Avocat spécialisé dans le domaine du transfert des propriétés
  2. Cabinet d'avocats
  3. Avocat
  4. Avocat spécialisé en droit immobilier

Informations provenant de diverses sources externes

Advokat Kilic er et mindre advokatfirma med fokus på at have sine klienter i centrum, hvorfor vi er yderst fleksible. Vi møder vores klienter i øjenhøjde. Fra vores kontor i Aarhus, hjælper vi klienter i hele landet.

5,0

Excellent

TrustScore 5 sur 5

322 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

5,0

Tous les avis

22 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Varm anbefaling

Vi har i forbindelse med køb af ejendom haft fornøjelse af Advokat Kilics ekspertise.

Ikke blot har servicen været hurtig men også yderst behagelig og professionel.

Varm anbefaling herfra.

16 novembre 2021

Boligkøb

Kan kun anbefale Advokat Kilic i forbindelse med boligkøb.
Vi oplevede Kilic som en grundig og kompetent rådgiver og derudover som en behageligt og venlig person.
Mvh/ Rikke og Peter

23 septembre 2021

Kære Peter & Rikke

Mange tak for jeres anmeldelse. Den sætter vi stor pris på.
Vi er glade for at læse at i har oplevet grundig rådgivning.

Ønsker jer held og lykke med jeres nyerhvervelse.

ADVOKAT KILIC

Advokatbistand i absolut topklasse

Vi har gjort brug af Advokat Kilic ifbm grundkøb samt entreprisekontrakt.
Her har vi fået en særdeles professionel rådgivning, hvor vi er blevet hjulpet og vejledt hele vejen i forløbet. Vi har følt os i trygge hænder takket været deres faglighed og service.
Vi takker meget for deres hjælp.

Kan helt klart anbefales!

15 septembre 2021

Jeg er første gangs køber af…

Jeg er første gangs køber af fastejendom og VILDT usikker og stressende i dette felt.

Men med hjælp fra Advokatkilic som blev repræsenteret af Britt, grav sig god tid til guide og hjælpe mig med mine spørgsmål.

Fantastisk service og tak til Advokatkilic og Britt

30 août 2021

Kære Mark

Mange tak for din fine anmeldelse !

Vi er glade for at du har følt dig tryg igennem hele processen samt at du har oplevet at der blev brugt den tid som var nødvendig for at skabe et overblik samt at der blev svaret på dine spørgsmål.

Ydmyg tak og ønsker dig det bedste !

ADVOKAT KIIC

Great expertise

Great expertise, to the point comments in the most efficient & clear manner. Totally appreciated the guidance received with professional and friendly attitude.

29 juillet 2021

Grundig vejledning og rådgivning

Som førstegangskøbere har vi følt os i trygge hænder fra start til slut hos advokat Kilic. Særdeles god og meget grundig vejledning og rådgivning gennem hele forløbet. Kilic har med stor omhyggelighed gennemgået alle forhold med os. En hel klar anbefaling fra os.

29 mai 2021

Endnu en gang har vi fået hurtig og…

Endnu en gang har vi fået hurtig og yderst kompetent hjælp. Skulle behovet være der en anden gang, vil vi ikke tøve et øjeblik med at kontakte advokat Kilic. Kan varmt anbefales.

23 avril 2021

Kære Malene

Mange tak for tilliden.

Ønsker jer det bedste med jeres spændende projekt.

ADVOKAT KILIC

Super god

Super god, behagelig og kompetent rådgivning. Kan bestemt anbefale Advokat Kilic.

13 avril 2021

Virkelig god oplevelse ved køb af vores…

Virkelig god oplevelse ved køb af vores første hus. Professionel, empatisk og fulgte os trygt igennem alle processerne i forløbet. Kan varmt anbefale Advokat Kilic, hvis du står og mangler en kompetent advokat til dit huskøb.

15 mars 2021