Vi kan varmt anbefale advokat Kilic, hvis du søger en dygtig, professionel og tilgængelig advokat, der tager sig tid til at forklare de juridiske spidsfindigheder på en forståelig måde :-) Vi stod... Voir plus
Lisez les avis des autres
Advokat Kilic is very professional and detail oriented real estate lawyer. He helped us in two cases very fast, and spend hours over the meeting to explain us what the contract terms actually mean, an... Voir plus
Vi havde en rigtig god oplevelse med vores advokat David i forbindelse med køb af hus. Hele processen blev håndteret grundigt og professionelt. David var altid tilgængelig for spørsmål, forklarede a... Voir plus
Advokat Kilic, herunder Britt K. Hollerup var vores advokat i forbindelse med vores køb af hus, og vi havde den glæde at opleve, at de udførte deres arbejde med stor kompetence hele vejen igennem. D... Voir plus
À propos de l'entreprise
- Avocat spécialisé dans le domaine du transfert des propriétés
- Cabinet d'avocats
- Avocat
- Avocat spécialisé en droit immobilier
Informations provenant de diverses sources externes
Advokat Kilic er et mindre advokatfirma med fokus på at have sine klienter i centrum, hvorfor vi er yderst fleksible. Vi møder vores klienter i øjenhøjde. Fra vores kontor i Aarhus, hjælper vi klienter i hele landet.
Coordonnées de contact
Aucun historique récent de demande d’avis
Rigtig dygtig advokat
Rigtig dygtig advokat, kan kun anbefales. nem og snakke med, og meget hjælpsom.
Kyndig og professionel vejledning
Vi fik kyndig og professionel vejledning fra første opkald til vi satte vores underskrift på handlen. Man kan mærke at Kilic har erfaring med nybyg og fortalte os, hvad vi skulle være opmærksomme på både ift. grundkøb og entreprise. Alt i grundig og hurtig vejledning.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Advokat KILIC kan helt klart anbefales..
Hvis du leder efter en kompetent boligkøbsadvokat som giver tryghed og giver den bedste rådgivning, skal du helt klart vælge Advokat KILIC.
Alt blev forklaret grundigt og forstårligt..
Fantastisk service 👍🏻👍🏻

Stjernedrys
Jeg har oplevet et hurtigt, detaljeorienteret og professionelt stykke arbejde leveret af Erhan Kilic, ifm. mit bolighandel. Undertegnede blev holdt orienteret under hele processen. Mine varmeste anbefalinger går til Advokat Kilic.
Expert and very supportive
Thanks for his Support during house purchase. He is expert about his job. We checked and dealed with with important details during this period.

Réponse de Advokatkilic
En god og kompetent rådgivning
Tryg oplevelse i forbindelse med rådgivning ved køb af bolig. Erhan var meget grundig og god til at formidle de forskellige forhold i forbindelse med købet. Jeg kan klart anbefale Erhan i forbindelse med køb af bolig.

Yderst tilfredse
Vi har været meget tilfredse med at bruge Advokat Kilic i forbindelse med vores køb af bolig. Det hele blev gennemgået grundigt og på en måde, hvor vi var med hele vejen. Vi følte os i trygge hænder og og kan derfor kun give de bedste anbefalinger efter en behagelig og god oplevelse.

Réponse de Advokatkilic
En god og tryg oplevelse
Erhan giver en god og grundig vejledning og er hele vejen igennem tilgængelig og hjælpsom ift. spørgsmål og juridisk sparring. Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger til Advokat Kilic, og vil uden tvivl bruge ham næste gang vi skal købe bolig.

Kompetent og behagelig
En ualmindelig behagelig, kompetent og tryg oplevelse i forbindelse med vores første boligkøb.

Kompetent boligadvokat
Vi har som førstegangskøbere følt os i trygge hænder hos Advokat Kilic. Han var hurtig og behjælpelig under hele processen. Advokat Kilic er utrolig kompetent og yder en suveræn service. Vi har gennem hele forløbet følt os rigtig godt behandlet og medgiver Advokat Kilic vores allerbedste anbefalinger.

Réponse de Advokatkilic
Advokat Kilic har været virkelig…
Advokat Kilic har været virkelig serviceminded og forklaret alt på en virkelig forståelig måde. Jeg kan kun anbefale ham.

Virkelig dygtig advokat
Sindssygt dygtig advokat. Gik virkelig i detaljen med det det hele, så vi følte os godt klædt på. Vi kan varmt anbefale ham til andre.

Rigtig god oplevelse.
Rigtig god oplevelse.
Hurtig, venlig, fleksibel behandling af kontrakter mv. i forbindelse med boligkøb. Vi har nu brugt advokat Kilic to gange og er ovenud tilfredse.
Kan varmt anbefales.
Fantastik professionelt tilgang til ejendomshandel
Fantastik professionelt tilgang til vores ejendomshandel.
Meget tilgængelighed og grunddigt service.
Vi er en virksomhed som investere i ejendomme og vil i fremtiden benytte os af Advolkatkilic's service.

Réponse de Advokatkilic
Man føler sig fuldstændig tryg når man…
Man føler sig fuldstændig tryg når man er klient ved advokatkilic. Han lytter på en og tager sin tid til en og det er super rart. Han er professionel og hjalp os med at få vores grundkøb til at flyde og sørgede for at vi ikke overså noget og gennemtjekkede alt. Vi kan stærkt anbefale ham!!

Experience with Lawyer Kilic
it was first time he consult me and the service is excellent he really understand to explain carefully in the level of the client.
in my specific case he actually make me to save some money which i will not be aware of so the consulting was free in this case
big thank you to you Kilic

Réponse de Advokatkilic
in connection with a real estate…
in connection with a real estate transaction I found Advokatkilic extremely trustworthy, thorough, efficient and even pedagogical in his way to assist me.
Advokatkilic gets my warmest recommendations

Réponse de Advokatkilic
En rigtig god rådgivning og hurtig…
En rigtig god rådgivning og hurtig hjælp af Erhan Kilic.
Mange tak.

Réponse de Advokatkilic
En rigtig imødekommende og kompetent…
En rigtig imødekommende og kompetent advokat, der hele vejen igennem har fået os til at føle os mere sikre og i gode hænder under vores boligkøb. Kan kun anbefale Advokat Kilic :)

L’expérience Trustpilot