À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Kancelaria Adwokacka Adwokat Aleksander Domek, dostępna pod adresem www.adwokatdomek.pl - świadczy kompleksowe usługi prawne skierowane zarówno do klientów indywidualnych, jak i przedsiębiorców z Bydgoszczy. Oferujemy wsparcie w zakresie prawa cywilnego, prawa karnego, prawa rodzinnego, prawa gospodarczego oraz prawa administracyjnego. Naszą misją jest zapewnienie każdemu klientowi rzetelnej i przystępnej cenowo pomocy prawnej, która opiera się na dogłębnej analizie sprawy, indywidualnym podejściu oraz pełnym zaangażowaniu na każdym etapie współpracy. Kancelaria oferuje porady prawne , sporządzanie i opiniowanie umów, reprezentację przed Sądami i Urzędami, negocjacje, a także stałą obsługę prawną firm i obsługę prawną instytucji. Posiadamy wieloletnie doświadczenie oraz stale aktualizowaną wiedzę z zakresu obowiązujących przepisów prawa - to pozwala nam świadczyć usługi na wysokim poziomie. Klienci Kancelarii Adwokat Domek cenią nas za profesjonalizm, terminowość, przejrzystość zasad współpracy oraz pełną poufność powierzonych informacji. Dzięki wykorzystaniu nowoczesnych kanałów komunikacji oferujemy możliwość zdalnej współpracy - za pośrednictwem e-maila, telefonu lub wideokonferencji. To pozwala nam obsługiwać Klientów z całego kraju. Siedziba Kancelarii Adwokackiej Adwokat Aleksander Domek znajduje się w Bydgoszczy, jednak zasięg naszej działalności wykracza daleko poza granice miasta. Wyróżnia nas elastyczność, empatia oraz realne podejście do problemów prawnych naszych Klientów. Rozumiemy, że każda sprawa ma dla Klienta duże znaczenie, dlatego przykładamy solidną wagę do precyzji, komunikatywności i pełnego zrozumienia sytuacji prawnej. Zapraszamy do kontaktu poprzez stronę www.adwokatdomek.pl - nasza Kancelaria Adwokatów to miejsce, gdzie wiedza prawnicza łączy się z pełnym zaangażowaniem.
Coordonnées de contact
Gdańska 117/4, 85-022, Bydgoszcz, Pologne
- +48 794 326 888
- adwokat.domek@gmail.com
- adwokatdomek.pl
Aucune trace de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Les gens ont aussi consulté
Dobra decyzja
Jaki to człowiek bywa niemądry, myślałam że poradzę sobie z rozwodem sama, dopiero w trakcie procesu gdy zabrakło sił, zwróciłam się o pomoc do Kancelarii Pana Adwokata Domka z Bydgoszczy, to była dobra decyzja, no i rodzice trochę pomogli.
dobra kancelaria w Bydgoszczy
Kancelaria adwokacka w Bydgoszczy, która dba o klienta.
Moja sprawa wyglądała na skomplikowaną i bylem w sądzie nie pierwszy raz. To mogło się ciągnąć w nieskończoność i choc nie jestem bogaty i kasy na prawnika mi było trochę szkoda, to nie żałuję bo to akurat byla dobra i udana decyzja. Teraz mogę spac spokojnie, a co do kosztów - idzie się dogadać po ludzku.
PRZESTROGA: Zdrada interesów klienta i rażące błędy procesowe
Zdecydowanie odradzam współpracę z adwokatem Aleksandrem Domkiem. Moje doświadczenie to historia zdrady interesów klienta i rażącego niedopełnienia obowiązków profesjonalnego pełnomocnika.
Adwokat przed rozprawą przyznał, że bez mojej zgody kontaktował się ze stroną przeciwną i „uwierzył w jej wersję wydarzeń”, porzucając rolę obrońcy.
Mimo oferowania twardych dowodów niewinności (nagrania, GPS), adwokat odmówił ich przyjęcia do akt sprawy.
Pojawił się w sądzie 5 minut przed rozprawą, bez przygotowanej strategii. Wykorzystując mój stres, wymusił przyznanie się do winy, błędnie zapewniając, że to zakończy spór. W rzeczywistości wyrok ten umożliwił stronie przeciwnej odebranie mi majątku w procesie cywilnym.
Po rozprawie nakazał mi podpisać na kawałku tektury oświadczenie, że nie będę wracał do sprawy, co oceniam jako próbę ratowania własnej reputacji po fatalnej poradzie prawnej.
Zapłaciłem za obronę, a otrzymałem działanie na moją szkodę. Publikuję to jako ostrzeżenie dla innych osób w trudnej sytuacji życiowej.
Bardzo polecam tą Kancelarię!
Bardzo polecam tą Kancelarię!
Bardzo polecam tą Kancelarie! Pan Mecenas wraz ze swoim zespołem zajął się moją sprawą bardzo szybko i kompetentnie, kontakt był sprawny i rzeczowy.Dla Pana Mecenasa nie ma rzeczy niemożliwych. Z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że to najlepsza kancelaria z jaką miałam okazję współpracować.
Adwokat Domek - Dziękuję za dobrą obronę w Bydgoszczy
Dobry adwokat z Bydgoszczy , od 1 spotkania - widać, że kompetentny zawodowiec z dużym doświadczeniem, poza tym warto podkreślić ludzkie podejście i mocne wsparcie zespołu Kancelarii Adwokackiej - nie sposób tego nie docenić w sprawach karnych . A było blisko, myślałem że będę musiał zostać w tym pięknym kraju przez najbliższych 6 lat :))
En savoir plus sur les différents types d'avis.