L'entreprise a répondu
L'entreprise a répondu
Vi var 4 veninder der var på et skønt ophold. Dejlige nyrenoverede værelser.Personalet Alle steder var så søde og opmærksomme. Gjorde alt for man følte sig tilpas.3 retters enu var virkelige lække... Voir plus
Tak til Ærø Hotel for en rigtig dejlig weekend(deal)vi var 2 par afsted, og fik virkelig valuta for vores penge. Rigtig god mad, og go` underholdning. Værelserne rigtig fine og og skift af håndklæder... Voir plus
Egehovedvej 4, 5960, Marstal, Danemark
A répondu à 40 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Har købt 3 dages ophold med aftensmad, bustur m/ frokost mod ekstrabetaling. Skuffende aftensmad, udkogt gris med kartoffelmos. Service dårlig, rosévin var nærmest dessertvin, når man bestiller et glas får man ikke lov at smage først. Tjener ligeglad. Sov i værelse med flag udenfor vinduet der blafrede hele natten. Der var ikke genhør hos personalet til at gøre noget ved det, heller ikke et ønske om et spejlæg til morgenmad. Det virker som et industrihotel som kun ønsker folk ind og ud med mindst mulig ulejlighed. Busturen var god og levende.

Réponse : Ærø Hotel
Har været på Ærø kro i 2 overnatning , det var rigtig godt ,god mad , meget flot morgenbord med alt 🥓🥓🥚.Værelse var fint , og der var så dejligt stille, ingen støjende maskiner. Hotellet havde arrangeret en bus tur rundt på øen, med guide. Meget godt . Vi kommer tilbage
Har netop haft en enkelt overnatning på et superior værelse, som egentligt var fint i størrelse og placering (stueetagen). Prisen på 1.210,- kroner for to personer og en lille hund, inkl morgenmad og sen afbestilling var egentlig fin, men værelset lugtede fælt. Jeg kunne ikke lokalisere årsagen til den fæle aroma, så vi prøvede at lufte godt ud i et par timer.
Det hjalp ikke, og da vi kom tilbage efter at have spist aftensmad ude i byen - ja, så var receptionen lukket for den dag, så vi måtte acceptere det. Næste morgen skulle det være godt at vaske lugten af sig, men trykket i brusekabinen var ikke eksisterende, så vi måtte nøjes med at skylle os. Det sidste gjorde den samlede oplevelse dårlig. Det skal dog fortælles at morgenmaden var superlækker, og personalet ved morgenmaden var super søde og imødekommende.
Uheldighederne på værelset blev selvfølgelig meddelt ved afrejse, hvor receptionisten ville videregive det.
Det skal tilføjes at jeg havde fået prisen lidt billigere, idet Momondo angav at morgenmad og sen afbestilling var inkluderet i prisen, hvilket ikke er korrekt. Det vil sige, at prisen for det fælt lugtende superior værelse, hvor shampoo ikke kan skylles ud af håret, er højere end hvad vi har givet, så prisniveauet på dette hotel i Svendborg må siges at være højt!
Vi har lige været på Ærø Hotel. Fra den 19/10- 22/10-25.
Hold nu op en dejlig oplevelse.
vi blev rigtigt godt og varmt modtaget, og der var styr på tingene.
Et Rigtig godt og flot sammen sat program for hele opholdet. En kæmpe oplevelse.
Et flot Hotel, med sødt og venligt personale som yder en helt kanon service hele tiden, pænt og rent Hotel.
En helt igennem en helt kanon oplevelse.
vi TAKKER for denne gang, og Siger på gensyn.
Susanne og John Jensen.
Endnu engang glad for se DK4
Jeg er rasende..
Der er en annonce i vores lokalavis med det skønne Ærø hotel osv
Jeg ringer og spørger om jeg må have min gamle Golden retriever med på 10 år.
Nej hunde der vejer over 8 kilo er ikke velkomne.
De må ikke opholde sig restauranten eller på gangene eller på værelserne hvis det er en stor hund.
Nu ved jeg at alle hunde ikke må opholde sig i restauranten..
Men jeg føler mig godt nok diskrimineret og det er diskrimination af største skuffe
Hold da op et sted..
Lad dog være med at støtte det sted..
Jeg har valgt min hund af hele mit hjerte og den er ikke velkommen fordi den vejer over 8 kilo,nej nu må de stoppe.
Hvad søren bilder de sig ind.
Vi har lige været på et 4 dags ophold på Ærø hotel, og boede i et standard værelse, som var fint og rent . Personalet var søde og hjælpsomme,smilende, og imødekommende. Morgenmaden var helt i top, med champagne og diverse slags bitter, der manglede intet. Frokostbuffet om onsdagen,var super lækker, dog ville en fiskefilet havde været dejlig. Aftensmaden kunne man godt varierer, så det ikke var kogt kød alle dagene, dog smagte det der blev serveret udemærket. Besøget på miss Sophie var hyggeligt, vi fik en overdådig kartoffelmad, som gjorde at mange ikke spiste op, 2 stk Smørrebrød havde været bedre, så det ikke virkede så voldsomt. Jeres dessert er lidt til grin, en fuglerede fra en kolibri, så lille var den, pris 99 kr, en større rede og 2 kugler is, havde været ok til prisen. Underholdningen og kaffe/kage og happy hour, intet at klage over. Kaffen var superlækker. Vi kommer gerne igen, men vil dog forhører mig, ang. Menuen når vi bestiller.
Vi havde 4 overnatninger m. halvpension i Superiorværelse - pris 9.092 kr.
Selv om værelset var bestilt 8 måneder tidliger lå vores på 2. sal med skråvægge, så kun 2/3 af værelset kunne udnyttes.
Sengelamperne var monteret ved siden af sengene og skærmene faldt ned så de ikke kunne anvendes.
Ved badeværelsesdøren var der et trin i værelset som vi hele tiden stødte på...av...av..
Ingen værelser har desværre udgang til altan eller terrasse på dette hotel.
Tidspunkt for middag skulle aftales samme dag og kom vi bare 5 minutter for tidligt skulle vi vente ved indgangen selv om der var mange ledige borde.
Efterfølgende måtte vi vente ½ time på forretten.
Hotellet ville ikke som andre hoteller opbevare den resterende ½ fl. rosevin til næste dag, så vi blev bedt om at tage den med.
Middagen var en skuffelse. Forretterne bestod hovedsagelig af lidt kedeligt grønt salat og brød. Hovedretterne mindede nærmest om vintermad med kedelige stegte kartofler -nok fra forrige dag.
Morgenmaden var til gengæld superb med bl.a. røræg, bacon og pølser. Brød og pålæg var perfekt.
Det var første - eneste og sidste gang vi anvendte Ærø Hotel.
Pris og kvalitet hænger desværre slet ikke sammen. Vi havde en enkelt overnatning 2 Pers. til 1710 kr! Værelset var virkelig beskidt. Der var støv og hår overalt, og en relativt stor plet, som lignede blod, på tapetet. Der var ikke sæbe på badeværelset, og da vi bad om at få fyldt op, fik vi en lille tube med noget erstatning, som ikke rigtig fungerede som sæbe. Hele værelset havde en meget mærkelig lugt.
Morgenmadsbuffeten var heller ikke specielt god desværre.
Der var ikke gjort rent efter den sidste gæst.

Réponse : Ærø Hotel
Meget venlig og hjælpsom besætning i receptionen
Er netop vendt hjem efter et strikke-retreat på Hotel Ærø i Marstal. Værtskabet og kundeservicen fra hele personalet, er virkelig i topklasse.
Maden var moderne, friskt og meget indbydende og hotellet er renoveret med en hyggelig og dejlig indretning. Fint værelse hvor alt fungerede. Jeg har allerede booket til 2026 :-) Tak for Jer.
Vi var 2 par der i december 2024 der så en annonce i lokal tilbudsavis. Tilbudet var rigtigt godt, så det var med en vis skepsis vi tog afsted. Kunne hotellet virkelig opfylde det de havde tilbudt?
Det kunne de. Og enda mere til. Det var rigtigt godt, fem stjerner med pil opad.
Så må vi huske at rose chaufføren på den gode rundtur på øen. En rigtig sjov og hyggelig tur.
Det var et tilbud der dækkede 2 overnatninger og fuld pension.
Meget dejlig mad, behageligt personale og udmærkede værelser.
Tusind tak for dejlig mad og en god betjening fra vi kom til vi gik. Hyggelig sted
Vi spiste helstegte rødspætter på Hotel Ærø igår.
De smagte fantastisk. Al tilbehør var lavet lige som det skulle. Det hele blev serveret på en indbydende måde.
Eneste “klage” er at tallerkenen var for lille😄
Vi er lige kommet hjem efter et skønt ophold på Ærø hotel. Flot og rent sted, med flinke og høflige personaler. Maden var også rigtig lækker.
Det kan varmt anbefales at besøge skønne Ærø og hotellet.
Det eneste malurt i bægeret var at hotellet ikke har det fremragende øl fra Ærø bryghus på menukortet.
Vi har besøgt Ærø Hotel i Marstal, for nu 9. gang i træk. Som altid en dejlig oplevelse, som vi glæder os til og ser frem til hvert år. Lækkert hotel med god og sød betjening. Altid hyggeligt, rent og dejligt
Vi er lige hjemkommet fra et super ophold på Ærø Hotel. Alt fungerede godt. Dejlig morgenmad med alt! Også "bobler" samt flere forskellige morgenbitter. Skøn frokost og dejlig aftensmad. Kan ikke forstå at nogle har klaget over engelsktalende personale! Findes også dansktalende bl.a den søde bartender, der virkelig knoklede hele dagen og aftenen med! Det må da være muligt for de fleste danskere at forstå engelsk? Alle børn har lært engelsk i skolen! Hvad gør de folk der brokker sig over sproget når de er i udlandet? Køreturen øen rundt var også fin.Fik meget at vide undervejs! Vi har ialt opholdt os 4 gange på hotellet. 2 af gangene med det hele. 2 gange med overnatning og morgenmad. Ikke sidste gang vi kommer. Vh.Alice Maltesen
Weekend på Ærø hotel. Helt igennem en fantastisk oplevelse. Flotte værelser med alt hvad man har brug for, det skønneste personale. Højdepunktet for opholdet var helt klar lørdag aften med musik og dans. Og den skønne Bakkesangerinde Elsebeth, hun fangede publikum med det samme, og det er længe siden jeg har grint så meget 1000 stjerner til hende og musikken. Kommer helt sikkert igen
Medarbejder og hoteldirektøren har ydet en service ud over hvad man kan forvente.
En savoir plus sur les différents types d'avis.