Africanhouse Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

En meget stor variation af hårprodukter til krøllet hår. Det er så dejligt ENDELIG at finde en dansk hjemmeside, som faktisk sælger de amerikanske/engelske kendte CG-approved hårprodukter! Jeg vil... Voir plus

L'entreprise a répondu

Jeg var inde i butikken i går for første gang (har bestilt fra hjemmesiden et par gange før) og han er mega venlig! Derudover fik jeg også lidt rabat på min Eco Styler Gel, super dejligt! Og leveri... Voir plus

Hyggelig butik i hjertet af København og en super god webshop. Jeg havde brug for vejledning til min bestilling og ringede og fik en super venlig betjening i telefonen. Varen kom inden for forventet t... Voir plus

L'entreprise a répondu

Blandet oplevelse. Nem og overskuelig hjemmeside, særligt for os som bruger cg-godkendte produkter. Modtog mine produkter 3 dage efter bestillingen. Opdager så desværre at et af produkterne, som sto... Voir plus

1. Beauté & bien-être

Informations provenant de diverses sources externes

Butik og webshop med afrikansk kunsthåndværk, kosmetik og madvarer

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

32 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

3 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

God service 😃

Varene var pakket godt ind ( havde købt hår olie osv) og pakken var fremme hurtigt. Jeg vil helt sikkert bruge denne side igen 🥳

5 février 2026
Logo de Africanhouse

Réponse de Africanhouse

Tusind tak for de fine ord. Det glæder os, at du havde en god oplevelse.
Venlig hilsen, African House

Spændende og lækkert udvalg

Har både været i butikken og købt på webshoppen. Fragt var hurtig, og varen var godt pakket ind.

Butikken var naturligvis den bedste oplevelse, vi oplevede en utrolig fin butik, hvor det var indrettet, så man havde et godt overblik over det hele. I øvrigt med rigtig god og imødekommende service.

Men udvalget af forskellige ting, er lækkert og spændende, og slet ikke som nogle andre steder, så det kan varmt anbefales, at kigge ind i butikken!

17 août 2023

Fem stjerner

God service i butikken og hurtig levering når man handler på hjemmesiden.

12 mai 2022

God oplevelse :-)

God oplevelse :-)
Første gang jeg bestiller herfra, men kommer til at bestille igen, da det er en af de få butikker i DK der sælger Shea Moisture produkter. Varene var godt pakket ind og ankom indenfor et par dage!

16 mars 2021

Fantastisk service og produkter :)

Har kun godt at sige om african house, har købt en del curly girl produkter der gennem nogle måneder nu, alting er pakket pænt og kommer helt. Man bliver også opdateret pr. Mail når ens ordre er processed og klar til sending osv. så man altid kan følge den :)

15 mars 2021

Kan kun anbefales

I har gode produkter og priser og jeg har handlet her to gange og fået super kunderservice og hurtig levering begge gange

21 janvier 2021

Meget tilfreds

Meget tilfreds! Køber altid mine hårprodukter herfra, og de har mange forskellige udvalg og CG-godkendte produkter. Kan varmt anbefale africanhouse.

25 octobre 2020

Kæmpe anbefaling

Og levering har været hurtig hver gang jeg har bestilt online - anbefaler klart denne butik og hjemmeside

25 septembre 2020

Mere end 5 stjerner værd!

Kunne jeg give mere end 5 stjerner, så gjorde jeg det! Jeg bestilte en pakke sent tirsdag aften, og den blev leveret tidligt torsdag morgen, endda med Post Nord, som bestemt ikke har ry for at være de hurtigste. Kommunikationen var udførlig og kom løbende, og alt var forsvarligt pakket og i så fin stand. Ikke en finger at sætte på noget her - jeg tror aldrig jeg har prøvet at bestille noget før, hvor jeg har været SÅ imponeret over hvor professionelt og effektivt det har kørt. Keep up the good work, I er super dygtige, og jeg vil bestemt komme tilbage og købe mere hos jer fremover :)

18 septembre 2020
Logo de Africanhouse

Réponse de Africanhouse

Kære Sarah
Vi sætter stor pris på dine positive ord om vores service. Tak for det :-) Vi er faktisk gået over til Postnord fordi de er bedst til at passe på pakkerne og leverer hurtigt. Førhen brugte vi DAO og GLS, men oplevede desværre at for mange pakker blev væk eller vejet forkert. Så selvom Postnord har været "bagud" i en årrække, har de virkelig lagt sig i selen. Desuden tilbyder de "flex-ordningen" hvor man kan angive hvor pakken må stilles på ens bopæl. Den løsning er blevet meget populær, især i disse Corona-tider ;-) Du skal endnu en gang have tak for stjernerne.
Venlig hilsen
AFRICAN HOUSE