Kan varmt anbefale Agency Architect
Da jeg startede i Agency Architect, havde jeg ingen erfaring med at drive et marketingbureau, og jeg var meget i tvivl om, hvorvidt jeg kunne finde ud af det. Derfor har det betydet utrolig meget for mig at have den støtte og vejledning, jeg har fået undervejs.
Filippa er sindssygt dygtig til at rådgive og forklare ting på en måde, der er nem at forstå. Samtidig er hun virkelig tilgængelig, så hvis man sidder fast eller har spørgsmål, føler man altid, at man kan række ud og få hjælp. Det har gjort, at jeg aldrig har følt mig alene i processen.
Det bedste ved Agency Architect er, at det ikke handler om hurtige genveje eller urealistiske løfter. Tværtimod har Filippa lært mig, at det er muligt at bygge noget op selv, hvis man er villig til at lægge arbejdet i det. Hun har givet mig troen på, at jeg kan skabe min egen virksomhed og min egen fremtid, selvom jeg startede uden erfaring.
Noget af det, jeg heller ikke havde forventet at få så meget ud af, er fællesskabet. Jeg er blevet en del af et netværk af andre ambitiøse kvinder, som står i samme situation som mig. Nogle er længere i deres rejse, og det er enormt motiverende at kunne se op til dem, lære af deres erfaringer og få hjælp, når man har brug for det. Samtidig er alle utrolig støttende, og man føler altid, at man har nogen, man kan række ud til.
At være omgivet af kvinder, som deler de samme mål, interesser og ambitioner, gør hele processen meget sjovere og mindre ensom. Det giver både motivation, inspiration og et stærkt sammenhold, som jeg virkelig sætter pris på.
Jeg føler mig langt mere sikker på mig selv og på de skridt, jeg skal tage for at få kunder og bygge en forretning. Hvis du er villig til at arbejde for det og ønsker en mentor, der oprigtigt engagerer sig i dine resultater, kan jeg varmt anbefale Agency Architect.