À propos de l'entreprise

1. Fournisseur de matériel agricole

Écrit par l'entreprise

Agromix er en lille dansk webbutik med salg af produkter og løsninger til fåreavlere i Danmark og Norden. Vi er selv fåreavlere, og lægger stor vægt på at yde vores kunder en god service samt en hurtig levering. Agromix henvender sig både til den professionelle fåreavlere, hobbyavlere samt private. Kig forbi Agromix på www.agromix.dk eller ring til os, hvis du har spørgsmål til produkter eller ønsker personlig betjening.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi har i mange år handlet hos agromix…

Vi har i mange år handlet hos agromix og har altid haft en hurtig betjening. Der er et dejligt stort udvalg af forskellige ting der kan være nyttigt for dem der har får. De sælger også ofte tingene så de små besætninger ikke behøver at købe til 200 får.

28 mai 2025

Kære Josephine
Tak for den fine anmeldelse. Det er altid en fornøjelse at sende varer til jer :-) Tusinde tak fordi I støtter vores lille fårebutik.
De bedste sommerhilsner

Noté 5 sur 5 étoiles

Virkelig kompetent og hjælpsom…

Virkelig kompetent og hjælpsom kundeservice!!!
Har i dag fået stor hjælp og mange gode råd.
Endnu engang mange tak for det🤩👍.
Intet mindre end 5 stjerner herfra.
Ikke sidste gang vi handler hos jer.

7 avril 2025

Kære Maiken.
Tak for din fine anmeldelse af vores lille butik med grej til får.
Jeg håber, at det lille får kommer sig godt og får nogle fine lam.
I er altid velkomne hos Agromix.
De bedste hilsner og god læmmesæson
Lene :-) Agromix

Er aldrig blevet skuffet

Har handlet der hvert år, i flere år. Altid sublim service. Jeg er aldrig blevet skuffet. Tusind tak!

6 avril 2025

Kære Per.
Tak for din flotte anmeldelse af vores lille butik med smågrej til får og fåreavlere.
Vi er glade for at have dig som kunde, og du er altid velkommen hos os. Har du spørgsmål til produkter eller andet, så tøv endelig ikke med at ringe til os.
De bedste hilsner og god læmmesæson
Lene Baunbæk
Agromix

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk sortiment, levering og service

Fantastisk sortiment, hurtig levering og sublim service - bestilte torsdag aften - glemte nogle ting, men hurtig tilbagemelding via mail, så jeg kunne np at lave tilkøb 👍 super service og så blev pakken leveret i pakkeboks allerede lørdag morgen 👍 super service 👍

4 mars 2023

Kære Morten.
Tak for en meget fin anmeldelse.
Du er altid velkommen hos Agromix, - uanset om du bestiller i vores webbutik, via telefonen eller blot har et spørgsmål.
De bedste hilsner og god læmmesæson til dig :-)

Noté 5 sur 5 étoiles

Agromix har et virkeligt fint og…

Agromix har et virkeligt fint og velassorteret udbud af varer, og hos Lene er der tilmed god sparring af hente. Som helt ny fåreavler er det meget værd. Servicen her er helt i top, og varerne leveres hurtigt.
Jeg kan, til enhver tid, anbefale at handle hos Agromix/Lene

13 février 2023

Kære Lene :-)
Tak for den fine anmeldelse.
Du er altid velkommen i vores lille butik, - og vi står klar til at hjælpe dig med svar på spørgsmål eller andet.
De bedste hilsner og held og lykke med læmningerne samt med din nye malkemaskine :-)
Lene Baunbæk, Agromix

Super service!

Nu har jeg handlet hos Agromix ved Lene nogle gange, og må sige at det er det bedste sted jeg har handlet indtil nu

Hurtig levering og virkelige gode produkter!

Har man det mindste problem / spørgsmål så er der 100 % hjælp at hente!

Jeg vil til hver en tid anbefale Agromix! Super webshop og service! 👏

18 mai 2022

Kære Matias.
Tak for den fine anmeldelse, som jeg må sige kom helt bag på mig, - efter alt det besvær du måtte igennem med din første mælkevarmer. Jeg er så glad for de fine snakke vi har haft, og endnu mere glad for, at den nye mælkevarmer bare kører som den skal. Tak for din tålmodighed med at få maskinen hjem fra England. Du er altid velkommen i vores lille butik Agromix.
De bedste sommerhilsner og endnu en gang tak for den fine anmeldelse :-)

Sublim og hurtig service

Vi bestilte om søndagen 2 par Redback støvler og læmmegrej hos Agromix. Vi blev om mandagen ringet op vedrørende vores ene par støvler. De kunne ikke fås i brun, da der ikke kunne leveres varer grundet Corona. Lene fra Agromix havde dog et par i sort som vi sagde ja tak til. Tirsdag kom pakken med posten, vildt effektiv og hurtig service. Tilmed med en lille gave som plaster på såret over at de brune støvler ikke var tilgængelige.
Vi sender de bedste anbefalinger herfra, det er ikke sidste gang vi handler hos Agromix.

9 février 2021

Réponse de Agromix

Tak for jeres fine anmeldelse af Agromix. I er altid velkomne!

Noté 5 sur 5 étoiles

Bestilling var pakket og klar inden det…

Bestilling var pakket og klar inden det var gået én time og modtaget inden det var gået 24 timer.
Top service. Tak

26 novembre 2020

Réponse de Agromix

Tak for din fine anmeldelse af Agromix. Du er altid velkommen!

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus