A Hereford Beefstouw Avis 306

TrustScore 2.5 sur 5

2,6

Vi besøgte Skive restaurant i uge 7. FANTASTISK udsigt, betjening, mad, priser og generelt omgivelser. Hvis du er i Skive og vil gerne spise godt til fornuftige priser, så er her er stedet! Kæmpe anbe... Voir plus

Hej Lund Vi besøger jer jævnligt, og er altid glade kunder når vi tager fra jeres restaurant, dejlig mad og service - altid. Men i aften havde vi lidt en anden oplevelse. Vi h... Voir plus

Besøgte Århus afd. tirsdag den 11.april kl 19, underlig oplevelse, eneste gæster i et lokale til nok 100 personer, der kom ikke andre i de to timer vi var der. Betjeningen var ok ! Men hvo... Voir plus

En helt igennem elendig oplevelse, tjenere der ikke have styr på bestilling eller hvad der blev serveret, forretten var 4 skiver laks lagt på en tallerken en kedelig bolle og lidt dild dressing, f... Voir plus

1. Steak house

Écrit par l'entreprise

På A Hereford Beefstouw er det gode måltid flankeret af unik kunst og design. Vores mission er at gøre ethvert besøg til en sanselig oplevelse, du vil huske for mere end maden. Restauranterne er udsmykket med værker fra en bred vifte af anerkendte kunstnere og specialdesignet interiør, der indbyder til gode samtaler og hyggeligt samvær. Det er præcis i de rammer, vi mener, et godt måltid bør nydes i.

2,6

Bas

TrustScore 2.5 sur 5

306 avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

AHB ved Tivoli.

Vi var på AHB ved Tivoli lørdag den 15/4-23. vi er kommet der jævnligt i gennem 25 år. Vi blev utrolig skuffede. Hele konceptet er lavet om. Salatbaren er lavet om til små skåle på bordet med kedelige bagte grøntsager og en salat der kun smager af citron. Desert bordet med Irish Coffee er væk. Og bøfferne er ikke specielt møre. Vi gav ca 1500 kr for 2 personer. Vi kommer ikke igen.

15 avril 2023

Ikke pengene værd!

Hereford Herning
Alt for dyrt i forhold til kvaliteten.
2000,- for to Pers. Servicen og vinen var rigtig god, derfor de to stjerner.
Men maden kunne man sagtens lave lige så godt selv - især bøffen var meget skuffende til prisen..
Så der kommer vi aldrig igen.

14 avril 2023

Besøgte Århus afd

Betjeningen var ok !
Men hvor var det gamle koncept.
Laks friskskåret ved bordet med dild dressing.
Bøffer på et varmt jerntallerken.
Dessert vogn med irish cofie
Og andre desserter.
Kedelig menukort, bestillingskort uden tilvalgsmuligheder, hvidløgssmør og div bagekartofler.
Bøffen serveret på en grim blikplade.
Pris 1525 kr.
Selve konceptet ødelagt
Selv Mac Donald holder konceptet 🫤🫤☹️☹️

11 avril 2023

Med 73% dårlige anmelderser!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ærgerligt at vi ikke kikkede på trust pilot først, inden vi fire gik ud og spiste. Med 73% dårlige anmelderser er der jo ikke grund til at svare eller at forsøge at gøre det bedre.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kedelig kartoffel & blomkål I har måske hentet pomfritterne på en nærliggende grillbar (undskyld grillbar )det virker som alt er lavet om for A Hereford Beefstouws skyld det er i alt tilfælde IKKE for at det skal være bedre for gæsterne ØV for en dårlig oplevelse vi ses aldrig igen.

26 mars 2023

Entré 35 kr - NEJ TAK

Der var som altid hyggeligt i krostuen i Lund, men de er faldet af på den med kødet, der ikke var mørt og lækkert. Jeg fik et nyt stykke og det var bedre, men ikke top.

Værst var dog, at der på regningen var opført 2x35 kroner for overhovedet at få lov at komme ind på restauranten og spise. Det synes jeg er en RIGTIG DÅRLIG IDÉ og jeg kommer ikke igen før den "ret" er taget af menuen.

9 mars 2023

Vi ankommer i lørdag til halvtom…

Vi ankommer i lørdag til halvtom restaurant, hvor der lugter af kloak
Menukort er nu reduceret til nærmest ingen ting, i forhold til tidligere
Maden serveres på en varm metalplade uden kante, som absolut virker ikke besynderligt
4 mand bestiller kød og alt kød er stegt forkert samt at tjenerener ved at servere naboen tilbehør hos os
Kunne forstå hvis der var travlt, men der var ingen gæster
En stjerner herfra og tror desværre det var sidste besøg, på et sted som ellers altid har været godt

24 février 2023

Middelmådigt makværk

Min kære søster inviterede mig på Hereford Beefstouw i Odense ... nu skulle vi ud og gi' den gas :-)
Men gassen gik hurtigt af ballonen.
Vores tjenerinde var dog supersød, så den dårlige anmeldelse skyldes udelukkende køkkenet.
Lakse-forretten var fantasiløs og laksesmagen så anonym, at vi ønskede, at vi havde valgt noget andet.
Da tjeneren kom og fjernede forret-tallerkenerne, bad vi om 10 minutters snakkepause inden bøffen.
Det fik vi så, men det havde bøffen tydeligvis også fået ude på køkkenbordet, så advarslen om "pas på, tallerkenen er varm" var falsk alarm. Den var hverken hot eller varm, og det var den arme ribeye heller ikke ... en stue-lunken fornøjelse, der var "camoufleret" under en ordentlig dusk brøndkarse fuld af halvvisne, gule blade, hvilket vi selvfølgelig påtalte.
Koen var dog mør og smagte OK, men den blev serveret med fire slags tilbehør, hvoraf kun fritterne og salaten var gode - vi fik også nogle over-tilberedte gulerødder helt uden "bid" og velsmag, og Mette smagte på det fjerde tilbehør og sagde, at det behøvede jeg ikke at gøre, for det var heller ikke godt.
Og 35 kr. pr. næse for en sjat bearnaise, der smagte færdigkøbt, er eddermaneme også strengt.
Som kompensation for det kolde dyr og den visne brøndkarse fik vi tilbudt fri dessert, men de var heller ikke noget at råbe hurra for.
Jeg ved faktisk ikke, hvad Mette betalte (det er jo uhøfligt at spørge, når man er inviteret), men vi var rørende enige om, at maden ikke var pengene værd, og at vi var mega skuffede over, at kvaliteten var faldet så meget siden "de gyldne dage" i Aabenraa i København, hvor faglig stolthed, kvalitet og tilberedning var megahøjt hævet over det middelmådige makværk, vi fik serveret i Odense i tirsdags.
Vi anbefaler, at du lægger dine penge et andet sted, hvor køkkenet gider at gøre sig umage.

20 février 2023

Ved Tivoli….Virkelig dårlig…

Ved Tivoli….Virkelig dårlig oplevelse.Forret og pommefritter var egentlig ok, men vi kom (selvfølgelig) for bøffen. Er lettere rystet over at en steak-restaurant kan servere SÅ sejt kød. En gang var AHB kongen af steak-restauranter, men det har man da formået at smadre fuldstændigt.

20 février 2023

Lund Herning

Lund Herning. Fantastisk god, venlig og professionel betjening. Super lækker og flot serveret mad som varmt kan anbefales

30 janvier 2023

Lund Herning.

Lund Herning.
Desværre virkelig ikke pengene værd…
Vi fik en okay betjening, Okay tilbehør til bøffen.
Desværre var kødet ikke en god oplevelse - meget senet og sejt, min søster og svorger ville have deres gennemstegt, så havde kokken banket dem helt flade, jammen hvad tænker i dog på, når man gør sådan, bliver de lige som sållæder, man kan da nemt gennemstege almindelig tykkelse, så de bliver gode og saftige, men det kan i åbenbart ikke finde ud af.
VI KOMMER DER ALDRIG MERE

13 janvier 2023

Virkelig ikke pengene værd…

Desværre virkelig ikke pengene værd…
Vi fik en okay betjening, men afføringstreng i den ene reje er streng forbudt. Okay tilbehør til bøffen.
Desværre var kødet ikke en god oplevelse - meget senet og noget kokken bør have opdaget, da det var skåret ud ved servering.

Sidste gang at vi smider kr. 1.200+ der for 2 personer. Odense

13 janvier 2023

Meget skuffet

Meget skuffet. Kød var ok. Tilbehør dårligt. Kartoffelkroketter lignede dem man køber frosset i supermarkeder. Pommes fritter ikke en del af sortimentet men kunne dog skaffes for 45 kr ekstra. Salater ikke ikke særlig spændende og ikke afstemt til kød og bearnaise/ pebersovs. Som i øvrigt også var en misforståelse til lam
Alt var koncept og prisen uhørt sammenligner med hvad andre restauranter i Århus

12 janvier 2023

Det er ikke det værd

Vi har desværre haft en dårlig oplevelse i aften.
Maden var højst middelmådig, men servicen var dissideret dårligt. Vi fik hverken præsenteret mad eller vin. Vi stillede nysgerrigt spørgsmål til forretten, hvilke tjeneren ikke kunne svare på og heller ikke undersøgte nærmere.
Bøffen var kedelig og stegt for meget.

Vi ventede 25 minutter på at få regningen, fordi der var kaos på restauranten, da de havde lavet fejl i mange andre ordre, hvilken desværre gik ud over alle andre kunder i restauranten.

Vi ville ønske, at vi havde haft mere oplyst personale.
Vi kunne lige så godt have spise på en hver anden restaurant. Det var ikke oplevelsen værd.

De bliver nød til at lever en bedre service til den pris.

6 janvier 2023

Hvad er der dog sket med A Hereford Beefstouw?

Jeg har gennem mange år været en begejstret gæst på disse restauranter rundt omkring i Danmark - altid glimrende service, et stort og varieret spisekort, veltilberedte bøffer serveret rygende varme på en støbejernstallerken sammen med rigtig gode pommes frites og enten kryddersmør eller sauce, gode og rigelige forretter, en fin salatbar. Så jeg tøvede ikke, da vore velhavende udenlandske gæster bad mig reservere bord på en rigtig god restaurant - jeg anbefalede AHB ved Tivoli. Og hvad sker der? Spisekortet er stærkt reduceret, få valgmuligheder. Priserne helt urealistisk høje. Men nu var vi der, så vi bestilte. For eksempel gravlaks til 155 kr. - et par tynde skiver begravede under et bjerg af salat. En hummersuppe til 155 kr. - lunken og uden smag og med noget, der lignede en brændt muffin midt i suppen. En bøf af oksefilet til 395 kr. serveret på en tynd blikplade, allerede kold ved serveringen. En anden gæst fik en trist kvart kylling til 250 kr. og andre slog sig løs og fik sig en meget lille bøf af oksemørbrad til 395 kr. - også kolde og ensomme på blikpladen. Intet kryddersmør, ingen pommes frites, faktisk ingenting de næste ti minutter, hvor så små skåle med 'tilbehør' blev stillet på bordet. En med nogle blade af brændt hvidkål (koldt), en med en mystisk salat, en tredje med en bunke kartoffelkroketter af den slag, man kan købe frosne i Netto. De var også kolde. Og det var det. Vi fik løfte om supplement, men det kom aldrig. Salat baren findes ikke mere. Med et par rimeligt gode vine sneg regningen sig op på omkring 5.000 for fire voksne og to børn. Er det på nogen måde rimeligt, spørger jeg mig selv? Jeg behøvede ikke at spørge min gæst, hvad han syntes. Han var både vred og skuffet. Og jeg var flov og pinligt berørt over min anbefaling. Er det mon over hele landet, at A Hereford Beefstouw har skiftet til dette nye 'koncept', eller er det kun ved Tivoli? Mig får I aldrig at se igen. Hans Ove Sørensen

27 décembre 2022