Airborne Consult / ABC Flight Academy ApS Avis 41

TrustScore 5 sur 5

4,8

Lisez les avis des autres

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Grundig og kompetent undervisning, hvor man både får styr på den teoretiske del men også de mere praktiske ting omkring flyvning med droner. Man bliver godt klædt på til at flyve med droner. Der bl... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

To dages intens kursus blev gennemført med en utrolig dygtig, engageret og meget kompetent lærer som man kan mærke virkelig har en pasion for drone flyvning og ikke mindst for at få folk godt og s... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Institut de formation à l'aviation
  2. Centre de formation pour adultes
  3. Consultant en aviation
  4. Cours
  5. Consultant
  6. École de pilotage

Écrit par l'entreprise

Anerkendt uddannelssted for profesionelle dronepiloter for udstedelse af EU A1/A3 + A2 dronecertifikater. Anerkendt prøveafholder for A2 teoriprøver. Særlige tilladelser iht BEK 1649. Konsulentopgaver i forbindelse med droneoperationer. UAS driftshåndbøger iht AIC B 08/14 for Færøerne og Grønland. Ansøgning og udarbejdelse af SORA risikoanalyser til den Specifikke Kategori i Danmark, Norge og Sverige.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg kan på det varmeste anbefale ABC…

Jeg kan på det varmeste anbefale ABC Flight Academy som kursus udbyder. Jeg er normalvis skeptisk, når en person taler sig selv op, dette må jeg indrømme blev lagt til skamme. Ejeren Niels mange årige CV inden for luftfart taler for sig selv, ligeledes hans med underviser, der på et ganske pædagoisk niveau køre undervisning som en Dialog. Du får derfor svar på alle dine spørgsmål undervejs, og ikke bare et hurtig gennem løbet standard kursus, som hos de andre drone undervisere. Jeg har i sidste uge afsluttet deres SORA kursus, et kursus der klæder dig virkeligt stærkt på til at få lavet et operatør specifikt senarie efter de nye EASA regler. Foruden SORA kom vi vidt omkring hvad jeg ellers måtte møde af udfordringer. Og det er det man får hos ABC.

8 juin 2022
Logo de Airborne Consult / ABC Flight Academy ApS

Réponse : Airborne Consult / ABC Flight Academy ApS

Hej Danni
Tak for din fine anbefaling, vi prøver altid at skille os lidt ud fra andre kursusudbyderer med kurser der afholdes på højeste niveau og med udgangspunkt i kundens behov - Og ja, vi taler os lidt op, men mener også at vi har noget at have det i :-)

Noté 5 sur 5 étoiles

Kat2 på den rigtige måde!

Stor tak til teamet hos ABC for en super dag øst for Storebælt.
Dagen var godt planlagt, både Niels og M600'erne i topform, vejret viste sig fra sin bedste side og et fantastisk område at afvikle flyveprøverne i.
Super at få mulighed for at prøve kræfter med noget af det tungere grej - øj, den flyver fint, sådan en M600Pro!
Det har i den grad været turen fra Midtjylland til Ølstykke værd at benytte ABC Flight Academy til at få Kat-2'en i hus! :-D

12 avril 2020
Noté 5 sur 5 étoiles

To dages intens kursus blev gennemført…

To dages intens kursus blev gennemført med en utrolig dygtig, engageret og meget kompetent lærer som man kan mærke virkelig har en pasion for drone flyvning og ikke mindst for at få folk godt og sikkert igang.
Niels du skal have en stor tak for to lange men hyggelige og lærrige dage.

Hilsen
Dennis Rusholt

26 mars 2020
Noté 5 sur 5 étoiles

ABC Flight Academy super professionel.

Fantastisk oplevelse at tage sit kat. 1A dronebevis hos ABC Flight Academy Aps. Meget professionelt og i hyggelige omgivelser udført af en meget motiveret og ekstrem faglig dygtig Niels Erik Højberg. Det tror jeg simpelthen ikke kan gøres meget bedre. Billigt og helt sikkert alle pengene værd.

22 mai 2019

Glimrende uformel undervisning

Glimrende uformel undervisning
Man bliver snydt og tror, man ikke når at lære alt det, man skal, men i virkeligheden lærer man det hele og husker det meget bedre end forventet. Tak :)

11 avril 2019

Suverænt kursus!

Hvad ABC Flight Academys Niels Erik Høiberg ikke ved om flyvning – droner inkluderet – behøver man slet ikke at vide. Hans brede erfaring fra et liv som flymekaniker og sikkerhedsansvarlig, giver undervisningen en ekstra dimension. Han ved hvad han taler om og deler entusiastisk ud af sin store viden. Kursuset er fyldt med relevant og brugbar information, både teoretisk og praktisk. Herfra er man godt forberedt som dronefører. Lokaliteten er hyggelig og uformel, kursusmaterialet er godt.Man får sine spørgsmål besvaret og tingene forklaret på en god måde.
Jeg anbefaler ABC Flight Academy på det varmeste.

28 janvier 2019

Super duper

Er simlelthen så glad for at jeg har fundet dette firma.. Super undervisning, super service, super priser..
Kan varmt anbefale dette til andre..

17 décembre 2018
Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har taget mit dronebevis hos Niels…

Jeg har taget mit dronebevis hos Niels og Airbone Consult/ABC Flight Academy. Niels er en fantastisk formidler og sikrer at du forstår stoffet og bliver hold til ilden igennem lovtekster, fysiske love og almindelig forståelse og ansvarlighed omkring droner og ageren i luften. Men bare rolig, kedeligt er det ikke!
Niels er yderst kompetent, følger udviklingen af både love og teknologi tæt. Jeg følte mig meget bedre klædt på til at arbejde med loven, regler, foreskrifter og tilladelser end jeg havde forestillet mig!
- Jacob, Sjællands Drone Service.

Noté 5 sur 5 étoiles

Dronebevis... Så er det her du skal hen..

Et dybdegående kursus, hvor du kommer igennem alt du skal vide, regler, love og ca 100 tinge mere :)
De har et godt kendskab, de ved hvad der sker og holder sig opdateret hele tiden, så det altid er det nyeste du lærer..

Derud over har de en god kaffe, såå :)

Bedste anbefalinger herfra

Top professionelt.

Top professionelt.
Super god undervisning. Hvis man skal have et dronecertifikat, så er det hos dem. Mine anbefalinger herfra.
De er altid til at få fat på, der bliver altid svaret, både på mail og facebook.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus