Wszystko na najwyższym poziomie. To już mój drugi kontakt z usługą. Za pierwszym razem nie udało się, bo lot był na trasie Albania-Norwegia. Brak zajmowania się sprawami sądowymi w tych krajach przez... Voir plus
L'entreprise a répondu
Moja sprawa toczyła się bardzo długo, ale warto było czekać. Mimo ignorancji przewoźnika, prawnicy firmy AirCashBack, wywalczyli odszkodowanie w procesie sądowym drugiej instancji. Dziękuję za determi... Voir plus
L'entreprise a répondu
Bardzo polecam firmę Air Cash Back! Pomogli mi szybko i bez problemu uzyskać odszkodowanie za opóźniony lot. Kontakt był profesjonalny, wszystkie formalności załatwili za mnie, a pieniądze trafiły na... Voir plus
L'entreprise a répondu
Nie liczyłam, że się uda, bo próbowaliśmy sami i odpowiedż była negatywna. Przypadkiem trafiłam w internecie na firmę AirCashBack. Z mojej strony wystarczyło przeskanować dokumenty związane z podróżą... Voir plus
L'entreprise a répondu
AirCashBack is here to help you get the compensation you deserve. Your flight was delayed, cancelled, or overbooked? Under EU rules, you may be entitled to up to €600. No win, no fee - you take no risk. Just give us your flight number, and we’ll take care of the rest. Smooth process, quick landing of your money.
Risk-free compensation for flight disruptions
Tytusa Chałubińskiego 8, 00-613, Warszawa, Pologne
A répondu à 87 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine

Réponse de AirCashBack
I have nice experience with AirCashBack. They managed many cases for me.

Réponse de AirCashBack
me consiguió la indemnización yendo a los tribunales cuando otras compañías desistieron

Réponse de AirCashBack
Pełny prfeska w załatwieniu sprawy,duże doświadczenie i znajomość tematu w załatwieniu sprawy. Polecam.

Réponse de AirCashBack
Wiadomo, czas oczekiwania na rozwiązanie takich spraw jest długi, ale tak naprawdę we współpracy z AirCash wystarczy tylko czekać. Proces jest bardzo łatwy, każdy krok opisany na mailu, formalności zadne nie były po mojej stronie. Dziękuję za pomoc

Réponse de AirCashBack
Wszystko było od razu wytłumaczone na stronie krok po kroku co trzeba zrobić, nie trzeba się niczym przejmować tylko czekać na pieniądze ✨

Skuteczna pomoc.
We wrześniu 2025 nasz lot do Grecji opóźnił się o wiele godzin
Samolot miał poważną usterkę, uniemożliwiającą podróż.
Firma AirCrashBack zaoferowała pomoc w uzyskaniu odszkodowania i perfekcyjnie się z tego wywiązała.

Jak najbardziej polecam!
Profesjonalizm, skuteczność i świetny kontakt!!!

Réponse de AirCashBack
Nie wierzyłam, że zwrot za bilety uda się, a jednak dostaliśmy pieniądze. Trochę to trwało ale najważniejsze, że się udało.

Réponse de AirCashBack
Firma załatwiła sprawę przy pomocy prawników czego ja za tę cenę bym nigdzie nie osiągnęła. Sprawa ciągła się długo ale na każdym etapie byłam informowana o kolejnym postępie. Dziękuję za pomoc Regina Skrajnowska

Réponse de AirCashBack
Wystarczy podać wymagane dane i czekać na rozwiązanie, co prawda trochę to trwa ale wynik satysfakcjonujący.

Réponse de AirCashBack
Polecam serdecznie firmę. Wszystko poszło sprawnie .Krok po kroku wyjaśnione jak postępować.Pieniążki wpłynęły po 5 miesiącach na konto.Dziękuję za miłą obsługę polecam raz jeszcze .Pozdrawiam.

Réponse de AirCashBack
Firma bardzo profesjonalnie podchodzi do tematu. Załatwiają sprawę najszybciej jak to możliwe, wiem jednak, że to, że coś się ciągnęło ponad rok to nie z ich winy, a poprostu nie jest to najszybszy proces sądowy i wcale nie łatwo jest przyznać odszkodowanie, wiem bo próbowałam na własną rękę. Firmy na lotniskach biorą bardzo dużo później dla siebie z odzyskanych pieniędzy, a tutaj jak na taką sprawę szybko, nie okrążają ludzi żądając 50% czy więcej. Polecam, jeżeli ktoś z Państwa będzie potrzebował odszkodowania lotniczego, uważam, że warto, bo AirCashBack faktycznie to wywalczy dla Państwa.

Réponse de AirCashBack
En savoir plus sur les différents types d'avis.