AirCashBack Avis 1 005

TrustScore 5 sur 5

4,8

Noté 5 sur 5 étoiles

Wszystko na najwyższym poziomie. To już mój drugi kontakt z usługą. Za pierwszym razem nie udało się, bo lot był na trasie Albania-Norwegia. Brak zajmowania się sprawami sądowymi w tych krajach przez... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Moja sprawa toczyła się bardzo długo, ale warto było czekać. Mimo ignorancji przewoźnika, prawnicy firmy AirCashBack, wywalczyli odszkodowanie w procesie sądowym drugiej instancji. Dziękuję za determi... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Bardzo polecam firmę Air Cash Back! Pomogli mi szybko i bez problemu uzyskać odszkodowanie za opóźniony lot. Kontakt był profesjonalny, wszystkie formalności załatwili za mnie, a pieniądze trafiły na... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Nie liczyłam, że się uda, bo próbowaliśmy sami i odpowiedż była negatywna. Przypadkiem trafiłam w internecie na firmę AirCashBack. Z mojej strony wystarczyło przeskanować dokumenty związane z podróżą... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Services juridiques

Écrit par l'entreprise

AirCashBack is here to help you get the compensation you deserve. Your flight was delayed, cancelled, or overbooked? Under EU rules, you may be entitled to up to €600. No win, no fee - you take no risk. Just give us your flight number, and we’ll take care of the rest. Smooth process, quick landing of your money.

No win, no fee – guaranteed

Risk-free compensation for flight disruptions

At AirCashBack, you’re always in control. If you don’t win, you don’t pay. Simple as that. We cover all legal and admin costs upfront, so you can pursue your compensation with zero financial risk. Our fee applies only once your money safely lands on your account. What makes the journey smoother? 24/7 access to your personal dashboard – track your case anytime, anywhere. The safest route to your passenger rights: no risk, full transparency, and a real chance to get what you deserve.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 87 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Polecam AirCashBack

Skierowałam do AirCashBack sprawę na ostatnią chwilę, gdy sama po wymianie wielu pism nie mogłam sobie poradzić z przewoźnikiem. Na pozytywne załatwienie sprawy czekałam 3 lata, co pokazuje jak profesjonalnie i stanowczo trzeba było prowadzić sprawę, aby uzyskać odszkodowanie. Przewoźnik walczył za wszelką cenę aby nie wypłacić odszkodowania.
Wielkie uznanie dla AirCashBack za skuteczność.

Réponse de AirCashBack

Małgorzato, cieszymy się, że mimo skomplikowania i długości procesu o odszkodowanie lotnicze AirCashBack skutecznie doprowadziło Twoją sprawę do pozytywnego finału. Twoja opinia idealnie pokazuje, że przewoźnicy potrafią walczyć za wszelką cenę, ale nasza profesjonalna i stanowcza postawa zawsze ma na celu uzyskanie należnego odszkodowania dla naszych Klientów.
Dziękujemy za tę opinię oraz za Twoje zaufanie. W razie potrzeby, prosimy pamiętać o AirCashBack w przyszłości :).

Rzetelna firma!

Firma wywiązała się w 100% ze swoich zobowiązań.

Réponse de AirCashBack

Anno, dziękujemy za Twoją opinię. Cieszymy się, że uzyskane odszkodowanie lotnicze jest już na Twoim koncie. Miło nam, że doceniasz rzetelność AirCashBack. Pozdrawiamy! :)

Eccellente

Eccellente. Abbiamo avuto problemi con un volo in ritardo e hanno gestito il pagamento della penale per il rimborso da parte della compagnia aerea, senza alcuna pratica da parte nostra. Consigliatissimo!

11 décembre 2025

Réponse de AirCashBack

Elda, AirCashback La ringrazia per la recensione positiva!
Siamo molto contenti che abbia apprezzato i nostri sforzi per il Suo rimborso del volo e siamo felici di esserLe stati d’aiuto.
Per il futuro Le auguriamo sempre voli puntuali, ma in caso di qualsiasi inconveniente La invitiamo a ricordarsi di AirCashback.
Cordiali saluti

Noté 5 sur 5 étoiles

Polecam. Wszystkim się zajęli. Pieniądze wpłynęły po około 3 miesiącach.

Réponse de AirCashBack

Jarosławie, dziękujemy za wystawioną opinię oraz za polecenie AirCashBack. Jesteśmy szczęśliwi, że Twoja sprawa o odszkodowanie lotnicze została zakończona już po 3 miesiącach. Pozdrawiamy i w razie potrzeby, zapraszamy do AirCashBack :)

pomoc przy odszkodowaniu…

Bardzo sprawna pomoc przy odszkodowaniu od linii lotniczych.
Kilka podstawowych informacji trzeba przesłać i po 10 tygodniach pieniądze na koncie. Bez stresu i straty czasu.

Réponse de AirCashBack

Adamie, dziękujemy za wystawione AirCashBack referencje. Jest nam niezmiernie miło, że postrzegasz naszą pomoc jako sprawną oraz że udało się uzyskać Twoje odszkodowanie lotnicze w ciągu 10 tygodni. To dla nas dowód, że nasza praca przynosi oczekiwane rezultaty. Dziękujemy za zaufanie i prosimy pamiętać o AirCashBack w przyszłości :).

Polecam🙂

4 godzinne opóźnienie: Wizzair odmówił wypłaty odszkodowania, druga firma nie dala rady, albo nie chciało im się walczyć🤷‍♀️ Dopiero AirCashBack załatwił sprawę pozytywnie. Dzięki. Pieniądze już na koncie.

Réponse de AirCashBack

Brygido, dziękujemy za opinię oraz powierzone AirCashBack zaufanie. Cieszymy się, że po niepowodzeniach u konkurencji to właśnie nam udało się doprowadzić Twoją sprawę o odszkodowanie lotnicze do pozytywnego finału. Dziękujemy za docenienie naszej determinacji. Życzymy udanych i punktualnych podróży! :)

Great help!

Réponse de AirCashBack

Tina, thank you for your feedback. Enjoy the money you have already received on your account for the delayed flight. Best regards!

Noté 5 sur 5 étoiles

Sprawa załatwiona profesjonalnie i…

Sprawa załatwiona profesjonalnie i szybko.

Réponse de AirCashBack

Natalio, dziękujemy za wysoką ocenę AirCashBack. Jest nam miło, że doceniasz profesjonalne działanie w Twojej sprawie o odszkodowanie lotnicze. Serdecznie pozdrawiamy! :)

Polecam firmę

Polecam firmę , pieniążki odzyskane bezproblemowo

Réponse de AirCashBack

Izabelo, dziękujemy za wystawienie opinii oraz za polecenie usług AirCashBack. Jest nam bardzo miło, że doceniasz pracę naszej firmy. Pozdrawiamy i prosimy pamiętać o AirCashBack w przyszłości!

Polecam. Szybko, sprawnie!

Réponse de AirCashBack

Krystyno, dziękujemy za polecenie i za Twoją opinię. Cieszymy się, że tak szybko zakończyliśmy sprawę o Twoje odszkodowanie lotnicze i uzyskane pieniądze są już na Twoim koncie. Pozdrawiamy serdecznie! :)

Bardzo polecam

Bardzo polecam usługi tej firmy.

Réponse de AirCashBack

Patrycjo, dziękujemy za polecenie oraz za napisanie opinii. Zadowolony Klient jest dla nas największą satysfakcją i nagrodą. W razie potrzeby dochodzenia o odszkodowanie lotnicze w przyszłości, prosimy o nas pamiętać :).

Bardzo polecam

Rzetelnie informują klientów o przebiegu procesu.

Réponse de AirCashBack

Aleksandro, dziękujemy za docenienie pracy AirCashBack oraz za napisanie tej opinii. Bardzo nam miło, że doceniasz rzetelną pracę naszej firmy. Polecamy się na przyszłość :).

Szybko sprawnie i skutecznie

Szybko sprawnie i skutecznie. Dzięki za pomoc

Réponse de AirCashBack

Marto, dziękujemy za wysoką ocenę AirCashBack. Cieszymy się, że w krótkim terminie udało się zakończyć sukcesem Twoją sprawę o odszkodowanie lotnicze. Pozdrawiamy serdecznie :).

Opóźniony lot 8h

Sprawne rozwiązanie sprawy!

Réponse de AirCashBack

Kamilu, dziękujemy za pozytywną opinię :). W razie problemów z lotami w przyszłości, prosimy pamiętać o AirCashBack ;). Pozdrawiamy!

Noté 2 sur 5 étoiles

Tak sobie

Odszkodowanie a i owszem uzyskane ale 35% prowizji to sporo. Ale nie to wpływa w głównej mierze na ocenę. Zabrakło jednak profesjonalizmu. Brak kontaktu, błędnie złożony pozew, na rozprawie on-line brak pełnomocnika, można by to jeszcze kontynuować. Mam wrażenie, że swoje błędy i wyższe koszty pokryła z naszych pieniędzy. Mieszane wrażenia i raczej bym nie polecał

Réponse de AirCashBack

Piotrze, dziękujemy za czas poświęcony na podzielenie się Twoimi doświadczeniami. Jesteśmy zadowoleni, że finalnie AirCashBack uzyskało Twoje odszkodowanie lotnicze, co pozostaje dla nas najważniejszym celem. Jednocześnie jest nam przykro, że przebieg współpracy, zwłaszcza w zakresie komunikacji i poczucia profesjonalizmu, pozostawił tak mieszane wrażenia.
Dziękujemy Ci za merytoryczną rozmowę telefoniczną, podczas której mogliśmy osobiście wyjaśnić szczegóły sprawy. Wiele z procesów w naszej firmie zostało już udoskonalonych, a nad stałą poprawą jakości obsługi i komunikacji nieustannie pracujemy. Liczymy na to, że w razie kolejnej potrzeby dochodzenia odszkodowania lotniczego, dasz nam jeszcze jedną szansę. Udowodnimy, że wyciągnęliśmy wnioski z tej cennej lekcji.

Noté 4 sur 5 étoiles

Finał sprawy skuteczny

Czy świetne ? Niekoniecznie, raczej dobre. Nie jestem zadowolona, że telefonicznie proponowano mi zaniżoną kwotę wypłaty odszkodowania. Nie wiem też ile zostało potrącone prowizji procentowo.

Réponse de AirCashBack

Jolanto, dziękujemy za podzielenie się opinią na temat AirCashBack. Rozumiemy, że nie zawsze jesteśmy w stanie w 100% zadowolić każdego Klienta, chociaż jest to nasz priorytet. Dlatego bardzo cenimy merytoryczne uwagi, które pomagają nam nieustannie ulepszać nasze usługi. Zgodnie z informacją przekazaną podczas rozmowy telefonicznej, wszystkie rozliczenia kwotowe dotyczące przyznanego odszkodowania oraz potrąconej prowizji są jawne i dostępne dla każdego Klienta. W przypadku jakichkolwiek wątpliwości z chęcią służymy pomocą. Możesz skontaktować się z naszymi konsultantami telefonicznie, poprzez korespondencję elektroniczną lub za pośrednictwem portali i komunikatorów internetowych. Mamy wielką nadzieję, że w razie potrzeby, wrócisz do AirCashBack :).

Jestem mile zaskoczony

Jestem mile zaskoczony
Reklamację zgłosiła córka z którą podróżowałem. Ja byłem sceptyczny
A tu taka miła niespodzianka
Dziękuję i mam nadzieję, że przewoźnikowi da to przemyślenie
Pozdrawiam

Réponse de AirCashBack

Grzegorzu, dziękujemy Twojej córce za zaufanie ;). Jest nam bardzo miło, że mogliśmy pozytywnie Cię zaskoczyć. Dziękujemy za pozytywne referencje a w razie problemów z lotami w przyszłości - prosimy pamiętać o AirCashBack. Pozdrawiamy!

Very reliable

Very reliable, trustful and professional company, highly recommended.

18 novembre 2025

Réponse de AirCashBack

EverlastEverlast, thank you very much for your positive feedback about AirCashBack. We are truly delighted that you once again recognize us as a reliable, trustworthy, and professional company. Such words are a great motivation for our team to continue delivering the highest level of service. Thank you for your recommendation and for entrusting us once again with handling your flight compensation claim. Best regards! ;)

Noté 1 sur 5 étoiles

Nie polecam. Sprawy porste może załatwiają, ale wystarczy, że linie nie są z Europy to co najwyżej potrafią do nich pismo wysłać i koniec.

28 novembre 2025

Réponse de AirCashBack

F, przykro nam, że poczułeś/poczułaś się rozczarowany/a. Zależy nam, aby każda sprawa była obsłużona jak najlepiej i aby nasi klienci byli w pełni usatysfakcjonowani, dlatego chcielibyśmy lepiej zrozumieć Twoją sytuację.
W AirCashBack przykładamy dużą uwagę do każdej sprawy. Jeśli sprawa o odszkodowanie lotnicze może być załatwiona polubownie i nie wymaga postępowania sądowego, standardową procedurą jest kontakt zarówno z liniami zagranicznymi, jak i krajowymi. Prowadzimy również postępowania w innych krajach przy współpracy z naszymi pełnomocnikami. Zawsze staramy się najpierw rozwiązać sprawę polubownie, kontaktując się bezpośrednio z liniami lotniczymi, aby jak najszybciej osiągnąć korzystny rezultat dla klienta.
Chcemy, aby każdy klient czuł się pewnie i był w pełni usatysfakcjonowany z naszej obsługi, dlatego zachęcamy do kontaktu z nami. Dzięki temu będziemy mogli dokładnie przeanalizować sprawę i udzielić możliwie najlepszego wsparcia. Prosimy o kontakt pod numerem telefonu +48 71 786 62 32.

Sprawa załatwiona

Sprawa załatwiona bez problemu i z prawie zerowym wysiłkiem z mojej strony.

19 novembre 2025

Réponse de AirCashBack

Ryszardzie, dziękujemy za pozytywny komentarz dotyczący pracy AirCashBack. Cieszymy się, że doceniasz łatwy proces realizacji usługi jaką jest uzyskanie odszkodowania lotniczego. Pozdrawiamy i w razie potrzeby, zapraszamy w przyszłości :).

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus