Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Waardeloos. 1 aircooler geleverd. 1 zou er gratis bij geleverd worden. Maar dan hadden we wel een code moeten verzilveren (wat nergens aangegeven stond). Op besteloverzicht stond dat er (1 + 1) x1 gel... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Echte oplichters!!!! Dit bedrijf moet aangepakt worden... Ik ga mij hier in vast bijten uit principe kwestie!!! Wil iedereen vragen aangiften te doen die opgelicht is. Tevens de Facebook pagina te rap... Voir plus

À propos de l'entreprise

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Order 1+1gratis aircotop

Order the 1+1gratis aircotop, receive only one but without a charger. Same story about a promo code. They are a bunch of crooks and now the email is not working.

14 septembre 2020

Oplichting bij Aircotop

Op 4 juni op de site van Aircotop mijn bestelling geplaatst en betaald. Diverse keren geprobeerd te vragen wat er is gebeurd met mijn bestelling. Steeds kreeg ik als antwoord dat het zo spoedig mogelijk verstuurd zou worden. Inmiddels bestaat de site van Aircotop niet meer. Als je nu een berichtje stuurt krijg je een error met als uitleg Aircotop kan als domein niet meer worden gevonden. Ik ben mijn geld dus kwijt aan deze oplichters.

7 septembre 2020
Noté 1 sur 5 étoiles

Ook ik heb geen aircotop ontvangen

Ook ik heb geen aircotop ontvangen. 25 juni besteld. Later van die Ingrid een maik teruggekregen dat het we het bijna geleverd krijgen . Maar uiteindelijk helemaal niks.

1 septembre 2020

ik had ook eerst moeten lezen :(

ik had ook eerst moeten lezen :(
ook ik ben opgelicht voor 50 euro

in de laatste mail schreven ze het volgende:

Wat spijtig om te horen dat jouw bestelling tot op heden nog steeds niet bezorgd is, allereerst wil ik dus mijn oprechte excuses hiervoor aanbieden.

Dit is absoluut niet de normale gang van zaken bij ons dus ik heb dan ook direct actie ondernomen.

Ik heb contact opgenomen met het postorderbedrijf en zij geven aan dat jouw bestelling een vertraging heeft opgelopen wegens problemen bij het sorteercentrum. Volgens hun is dit inmiddels opgelost en is de bestelling inmiddels weer onderweg.

Jouw pakketje zal dus zo snel als dat mogelijk is alsnog geleverd worden. Daarom wil ik je vragen om nog even geduldig af te wachten tot het pakketje bezorgd wordt.

Tot slot nogmaals mijn oprechte excuses voor deze vervelende gang van zaken.
Met vriendelijke groeten.
Ingrid

nu ligt de site van aircotop eruit, en ook de track&trace werkt niet meer, en natuurlijk heb ik nog niks ontvangen. Nu ik de reacties hier lees, vind ik hun reactie (verbaast dat er nog niks geleverd is) al helemaal verschrikkelijk

echt ongelofelijke oplichters

28 août 2020

Waardeloos

Waardeloos. Zijn gewoon stel criminelen. 25 juni besteld nu nog niets. Ik wil ze aanpakken. Wie kan mij daarin helpen. Reageren nergens op. 1 keer mail terug gehad dat het binnen paar dagen geleverd wordt.

27 août 2020

Ook opgelicht bij airfresh

Wat ben ik dom geweest. Had gewoon eerst moeten googlen. Ook ik ben er ingestonken. 26 juni besteld en betaald. Wil net voor de 6de keer een mail sturen dat ik nog steeds niets binnen heb. En die Ingrid waar ik mee had gemaild vertelde mij dat ze contact heeft gehad met de post ivm het pakket. Het zou er nu moeten zijn. Nooit meer zal ik op deze manier iets bestellen.

27 août 2020
Noté 1 sur 5 étoiles

Ook ik zit nog steeds op mijn 2e…

Ook ik zit nog steeds op mijn 2e aircotop te wachten (1+1 gratis), heb na het lezen van jullie reacties dus geluk ....... dat ik er al 1 ontvangen heb.....
Ook mijn pakket was zwaar beschadigd maar de airco doet het wel. Ook mail ontvangen van Ingrid dat er leveringsproblemen zijn maar hoor nu verder niets meer dus ook ik ben de dupe van dit ...... bedrijf, echt schandalig dit!!!

OPGELICHT

Vanaf juni ben ik aan het lijntje gehouden: door drukte duurt de levering van de twee bestelde aircotops langer. Het is nu eind augustus. Niets ontvangen.
De site is uit de lucht, Mailtjes (naar tussenpersoon Ingrid) komen niet meer aan. Dus ook ik ben opgelicht.

Ook opgelicht door Aircotop

Ook opgelicht door Aircotop. Ene Ingrid besteld als tussenpersoon in China. 1 van 2 geleverd en deze doet niets. Kortingscode die je geacht wordt in te vullen is nergens te vinden. Dit soort oplichters verkleind het vertrouwen om via internet te kopen. Ik denk dat solide internetbedrijven dit clubje oplichters moet zien te achterhalen om het vertrouwen bij potentiële kopers te herstellen omdat dit ook hen zal treffen in de omzet.

Ik ben opgelicht voor 89 euro

Ik ben opgelicht voor 89 euro. Had er twee besteld met de bedoeling om er 4 te krijgen maar er is er een ontvangen en twee dagen later eentje die kapot was. Toen ik mailde kreeg ik antwoord: ja u hád gebruik kunnen maken van de aanbieding, maar u heeft de kortingscode niet ingevuld. Er was geen sprake van kortingscode er stond gewoon 1 bestellen is 2 in pakket. Daarbij misleiden ze je met de belofte volgende dag verstuurd. Drie weken moeten wachten want verstuurd uit China en dat zetten ze er niet bij. Oplichters.

24 août 2020
Noté 1 sur 5 étoiles

Ik geef ze geen enkele ster

Ik geef ze geen enkele ster, we zijn opgelicht voor 40 euro we hebben tot op heden niets geleverd gekregen wel een excuus mailtje waar niet meer op gereageerd wordt.

24 août 2020

Verdient 0 sterren

Verdient 0 sterren

Mensen aub niet bestellen het zijn oplichters? Ik hoop dat iemand indd ons helpt

Via mail blijven ze sorry zeggen mAr tot heden niks en ik heb meerdere malen mijn geld terug gevraagd aangezien hun niks leveren maar tot heden heb ik niks ontvangen.

Dus verspil je geld niet aub

23 août 2020
Noté 1 sur 5 étoiles

Vieze flikkers 45euro lichter 1+1 al…

Vieze flikkers 45euro lichter 1+1 al 2maanden geleden besteld nog steeds niks binnen krijg elke keer onzin antwoord dat sorry excussen druk blabla we zijn er mee bezig binnen aantal werkdagen krijg je geleverd alleen maar onzin praat deze mensen moeten inderdaad harder aangepakt worden en anders een dodelijke ziekte krijgen dubbel en dwars verdienen ze dat bah bah nu is email adress ook al effe uit de lucht vieze oplichters!!! Sterven verdienen julliie

23 août 2020

Waardeloos ‘bedrijf’

Waardeloos ‘bedrijf’; zoals velen hier schreven een Airco cooler besteld (actie 1+1 gratis) maar één airco geleverd gekregen (uit China) die ook nog eens niet doet. Omdat er om de site stond ‘volgende dag geleverd’ ook gekozen voor deze partij. Dat bleek ook niet te kloppen omdat we weken hebben moeten wachten.

Uiteraard de ‘klantenservice’ gemaild dat het geleverde product stuk is en de tweede niet is geleverd, als antwoord ontvingen we dat we een code hadden moeten verzilveren.

Kortom: absoluut niets bestellen hier, is gewoon een dropship bedrijfje dat alleen maar kapotte AliExpress troep levert.

13 août 2020

Aircotop oplichters

Via Airocotop de arctic storm ultra gekocht, geen orderbevestiging gehad, 7 weken later ontvang ik een pakket uit China, de doos ziet er gehavend uit, het product is kapot, geen orderbevestiging of pakbon bij de zending. Het apparaat is van zeer slechte kwaliteit, in de verste verte geen 45,- waard. Aircotop zijn oplichters, die hun producten met fake reviews promoten en verder niet bereikbaar zijn. Cybercriminelen waarvan ik hoop dat ze gepakt worden. Ik roep iedereen op hier melding van te maken bij de fraude helpdesk.

10 août 2020
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus