Mycket att välja på, bra utbud, men väldigt höga priser. Frakten är okej men långsam, men kan inte ha bråttom med sin beställning. Beställningar där vissa produkter har olika leveransdatum, tex förbes... Voir plus
Kontaktade butiken i Umeå som hade ett exemplar av en bok som är slutsåld överallt annars och jag fick sån fin hjälp och service där de skickade boken till mig endast till en kostnad av 69:- i frakt... Voir plus
Jag är väldigt nöjd med Akademibokhandeln! Tyvärr blev min bok delvis förstörd eftersom ombudet lämnade paketet ute i regnet. Jag fick dock snabb återkoppling och full kompensation. Väldigt bra och pr... Voir plus
Personalen i butik är alltid duktiga och villiga att hitta rätt bok och hjälper gärna till att leta. Mycket bra. Akademibokhandeln har även tagit sitt förnuft till fånga och erbjuder nu andra betallö... Voir plus
Akademibokhandeln - handla dina böcker i Sveriges största bokhandel!
Suède
- akademibokhandeln.se
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Lågvattenmärke
Beställde en vara som aldrig kom. Fick inget meddelande om detta. Efter att ha suttit i sedvanlig lång telefonkö, fick jag beskedet att varan inte kunnat levereras och returnerats. Via mail fick jag veta att varan inte kunde återbeställas. Gick då in på hemsidan och såg att den fortfarande fanns på lager. URUSELT skött !!!!!!!!
Lång väntan på att paketet ska komma
Lång väntan på att paketet ska komma, dessutom blev det ingen hemleverans som det var utlovad eftersom CityMail har ändrat sig och lämnat paketet på utlämningsställe.
Trevligt bemötande och kunnig personal.
Trevligt bemötande och kunnig personal.
Snabb hjälp
Snabb hjälp av biträdet, fast det var mycket folk i butiken. Jag fick köpt allt på min lista = stort sortiment.
Fick jättefin hjälp både vad gällde…
Fick jättefin hjälp både vad gällde barnbok och att lösa in vinst.
Butikerna har bra utbud, priser och erbjudanden
Butikerna har bra utbud, bra priser och bra erbjudanden. En av mina favorit butiker att gå in i när jag ser dem.
Har en 2 åring som är besatt av böcker…
Har en 2 åring som är besatt av böcker och just nu inne i en Pettson och Findus period. Har tidigare beställt hem ett Findus gosedjur från Akademibokhandeln under förra svängen då det bara var Pettson och Findus som gällde och blev nu ett gäng med böcker. Mycket bra att vissa finns i kartong då hon annars "läser sönder" böckerna väldigt snabbt. Bra att rekommenderad ålder syns tydligt på hemsidan också
Bra service trevligt bemötande o kunnig…
Bra service trevligt bemötande o kunnig personal
Fick snabb hjälp av trevlig expedit
Jag älskar att det fortfarande finns…
Jag älskar att det fortfarande finns Akademibokhandeln som värnar om bokens värde för människor. Jag hoppas att det även i fortsättningen kommer att vara boken som är huvudattraktionen för bokhandeln.
Personalen är lite stela och inte så…
Personalen är lite stela och inte så öppna de ger inte det lilla extra.
Tycker ni är bra och har bra grejer!
Tycker ni är bra och har bra grejer!
Trevlig butik med bra utbud
Trevlig personal och butik. De har nyligen flyttat om i butiken på Allum och det är så mysigt med mycket fokus på pussel och pyssel!
Trevligt bemötande och bra tips!
Ni mejlar för ofta och siktar för…
Ni mejlar för ofta och siktar för brett. Alla målgrupper. Känns tondövt. Jag är nästa alltid helt ointresse av era mejl.