OK AKADEMIE Avis

146
TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

V investování jsem byla začátečník, ale díky této skupině jsem se naučila nejen investovat. Naučila jsem se díky tomu i pracovat s vlastní hlavou a když akcie padají, tak zůstat v klidu a nepropadno... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Komunita je skvělá, rozhodně bych doporučil lidem, kteří začínají, jako já na začátku tohoto roku a i středně pokročilým, kteří se chtějí dál vzdělávat v oboru investic a finančních trhů obecně.... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

V komunite ma prekvapila kvalita, jednoduchosť a prehľadnosť podávania informácií v porovnaní s ostatnými, najmä keď vezmem do úvahy komplexnosť investičných stratégií. Dúfam, že kvalita informácií sa... Voir plus

À propos de l'entreprise

Écrit par l'entreprise

Nejpoužívanější e-learning zaměřený na investování do akcií. Děláme z lidí ziskové investory 🚀

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

N'a pas répondu aux avis négatifs

Comment cette entreprise utilise Trustpilot

Découvrez comment les avis de l’entreprise sont collectés, notés et modérés.

Tous les avis

(146)

146 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Ahoj

Ahoj, v investování i v komunitě jsem nový. Zatím jsem v komunitě dva měsíce a Ondru sleduji na YouTube o pár měsíců déle. Komunita se mi líbí a je tam spousta informací pro začátečníky i pokročilé. Jsou tam zkušení investoři, kteří rádi pomůžou, ale také varují, na co si dát pozor. Jsem rád, že jsem na Ondru a jeho skupinu narazil. Otevírá mi to oči, co se týče investování. Jsem rád, že jsem oživil svůj život tímto studiem. Aktuálně jsme díky Ondrovi a komunitě 39,9 % v plusu. 😊

13 novembre 2025

Membership review

I am quite new in the community but I enjoy it so far. For past few months I was able to make over 40% gain in my portfolio. So far I am following recommendations from Ondra and therefore I would like to thank to him for all the work he does. Before I had this membership I was barely doing 5% gain...

Recenze na OK akademii.

Recenze na OK akademii.
Ahoj, OK akademii použícám už nějakou dobu a musí říct, že mi velice vyhovuje a pomáha jak se vzdělání, tak i s informacemi a velmi častými užitečnými příspěvky o tom co se děje ve světě investování.

Recenze komunity a discordu ♥

Zdravím všechny. Členem komunity/patronu jsem od Listopadu 2024, tuhle komunitu/discord beru jako jedno z nejcennějších míst, kam jsem se v investování dostal. Pomohlo mi to s nastavením mindsetu, se stavbou portfolia i s orientací ve světě investic obecně.
Je fajn vidět, že ostatní řeší podobné dilema a mají často podobný pohled na věc — člověku to dodá sebevědomí v rozhodování. A stejně tak pomáhá, když se krátkodobě něco nedaří; vidíš, že ostatní tomu dál věří, a nemáš tendenci dělat unáhlené kroky, které by nakonec mohly víc uškodit než pomoct.

Za letošek mám zatím výkon kolem 12 % + nějakých 4-5% realizovaného zisku. Výsledek trochu brzdí pár rizikovějších pozic, ale u těch jsem přesvědčený, že mají dlouhodobě dobrý potenciál.

1 janvier 2025

Efektívne zhodnotenie

Táto komunita je ideálna pre človeka ktorý chce na investovaní zarábať viac, ako robí obyčajné ETF. No nechce tomu venovať hodiny týždenne. Ja som takto zhodnotil svoje portfólio už o desiatky percent.

Noté 5 sur 5 étoiles

Proč být členem ok akademie

V investování jsem byla začátečník, ale díky této skupině jsem se naučila nejen investovat. Naučila jsem se díky tomu i pracovat s vlastní hlavou a když akcie padají, tak zůstat v klidu a nepropadnout FOMO.
Ondřej nejen vše dobře vysvětluje, on i jeho společníci jsou hodně aktivní ve vytváření novinek a informací v investičním světě. Jsem ráda, že jsem součástí této komunity.

10 avril 2025

Úprimná recenzia

Čaute, som študent na strednej škole a popri tom ma zaujalo naučiť sa akcie a tak som vyskúšal práve túto komunitu a fakt nemám slov. Nevedel som o akciách ani o investovaní skoro vôbec nič no tu som sa toho naučil ozaj veľa a to som tu len 2 mesiace. Všetkým vrelo odporúčam a je jedno či máš 15 rokov alebo 30. Prajem pekný deň všetkým:)

29 août 2025

perfect

Super komunita plná zajímavých a dobře zpracovaných videí. Také doporučuji se připojit na discord, kde je také mnoho informací.

15 novembre 2025

Support, knowledge, confidence

Thanks to this platform, I started investing for the first time in my 30s, and it completely changed how I think about money and finances in general. There’s so much useful content here: from current stock prices and market insights to interviews with interesting people in the finance world.
What I appreciate the most are the learning videos (passive ETF investing or picking individual stocks), they really teach you how to invest on your own instead of relying on other people’s advice.
I’m still quite new to investing, but thanks to their advice and resources, my portfolio (mix of ETFs and stocks) is already showing great results. In just a year, thanks to their advice and tips, my portfolio is up 20%. I really feel like I’m learning from the best.
I also love how much time this platform saves you: it helps you focus on what really matters and make the right, informed investment decisions that fit your financial situation. It’s like how AI saves you time by searching and sorting information for. You can tell the team genuinely cares about helping users, not just making a profit.

12 novembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Díky Ondrovi jsem skutečně začala s investováním

Díky Ondrovi jsem skutečně začala investovat, nevím, co by jiného by mě v mém okolí povzbudilo více. Obzvlášť třeba pokud jde o bitcoin, kde mám teď několik set procent. Informace jsou po celém internetu a zadarmo, ale to bohužel není všechno, člověk si musí vybudovat důvěru a sebevědomí a to jsem získala tady. Po těch letech Ondrových informací jsou pro mě leckterá videa spíš opakování, to je snad jediné mínus, které pro mě platí, a také se mě trochu stává nepřehledné, jak moc roste a tím přidává další nabídky, které jsou ale ještě navíc placené. Také snad jediné mínus, jinak je tohle jedna z mých nejlepších investic.

15 novembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

pomohlo mi to v tom pochopit…

pomohlo mi to v tom pochopit investování a jak hledat podhodnocené a kvalitní firmy.super komunita a členi kterým nedělá problem rozepsat firmu a situaci do morku kosti. nejlepší investice co jsem kdy platil

Noté 5 sur 5 étoiles

OK je za mě skvělá komunita

OK je za mě skvělá komunita, kde jsem už par let. Neustále mě to nabiji a posouvá dal ve vlastním investování. Díky Ondrovi, jsem své portfolio minuly rok zhodnotil okolo +48% a tento rok zapojil i opce kde jsem zatím někde +30%. Je skvěle vidět jak se s vašimi znalosti výrazně diverzifikuje a stabilizuje zhodnoceni portfolii.. Za mě odvádí skvělou práci jen tak dal 👍

Môj osobný názor :)

Začal som investovať vďaka tejto komunite v roku 2024 :) moje zhodnotenia dosahovali aj +60% je to skvelé čo dokáže taká silná komunita , Ondro a jeho team sú perfektný ľudia vždy vedia poradiť a pomôcť.
V komunite sa nachádzajú skvelé články , rady , názory , diskusie proste všetko čo človek potrebuje pre pohľad na investovanie :) tak isto Diskord skupina kde je kopec investorov kde sa delíme o rady , emócie a rozoberáme investície :) Odporučil by som každému túto komunitu kto chce začať investovať :) za svoje skúsenosti len hodnotím že vám to dá veľa do sveta investícii :) pre mňa je táto komunita vzácna :) a pri rannej kávičke si už neviem predstaviť že by som nečítal diskordík :) Pre mňa TOP !

Well spend money

This community helped me to build financial intelligence. It was one of my best decision in my life to join this community. Thanks to this community my ptf. is +40 % this year.

Nejlepší investice

K Ondrovi jsem se dostal ve chvíli, kdy jsem měl o investování jen základní představu. Postupně jsem začal víc chápat jednotlivé principy a hlavně to, jak nad akciemi uvažovat. Členství mi dalo strukturované informace, se kterými se můžu rozhodovat klidněji a s větší jistotou.

Díky tomu se mi dlouhodobě daří držet výsledky nad výkonností indexu, i když investuju spíše pasivně. Letos mám zatím kolem 23 % a dlouhodobě mi to vychází zhruba na 15 % ročně.

Jsem rád, že jsem do toho šel — posunulo mě to v investování na jiný level!

10 novembre 2025

Perfect

Perfect. I joined the community in September 2024. For 2025 I have a plus of 27% on my stock portfolio. All the information is unique and will teach you how to invest. The only thing I regret is that I didn't join earlier. Thank you

13 novembre 2025

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur le parcours des avis sur Trustpilot.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus