V investování jsem byla začátečník, ale díky této skupině jsem se naučila nejen investovat. Naučila jsem se díky tomu i pracovat s vlastní hlavou a když akcie padají, tak zůstat v klidu a nepropadno... Voir plus
Lisez les avis des autres
Komunita je skvělá, rozhodně bych doporučil lidem, kteří začínají, jako já na začátku tohoto roku a i středně pokročilým, kteří se chtějí dál vzdělávat v oboru investic a finančních trhů obecně.... Voir plus
OK je za mě skvělá komunita, kde jsem už par let. Neustále mě to nabiji a posouvá dal ve vlastním investování. Díky Ondrovi, jsem své portfolio minuly rok zhodnotil okolo +48% a tento rok zapojil i op... Voir plus
V komunite ma prekvapila kvalita, jednoduchosť a prehľadnosť podávania informácií v porovnaní s ostatnými, najmä keď vezmem do úvahy komplexnosť investičných stratégií. Dúfam, že kvalita informácií sa... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Nejpoužívanější e-learning zaměřený na investování do akcií. Děláme z lidí ziskové investory 🚀
Coordonnées de contact
République Tchèque
- akademie.ondrejkobersky.cz
Demande des avis aux clients
N'a pas répondu aux avis négatifs
Comment cette entreprise utilise Trustpilot
Découvrez comment les avis de l’entreprise sont collectés, notés et modérés.
Komunita hodnocení
Ahoj komunita mi pomohla se vším. Od zákládů jak vybrat brokera až po anlýzu jednotlivých akciích. Díky skvělým lidem a informacím nemám žádnou obavu o svoje peníze a tento rok jsem udělal 15 %
Odporucam
Pred tým ako som prišiel na patreon som sa radil k neúspešnej štatistike že väčšina účtov je v strate. Z minus 90% na +20% za 2 roky
Diky Ondrovi jsem pochopil a snad i…
Diky Ondrovi jsem pochopil a snad i naucil se investovat. Sleduju od konce roku 2020 myslim a jak mi to pomohlo tenkrat pomaha i ted. A diky Ondrovi ma moje portfolio kazdy rok zhodnoceni 12-15% plus dividendy, takze jsem spokojenej. Dobre investovanej cas i penize.VELKY DIKY (PLTR)
Ondrejova komunita mi pomohla vniest do…
Ondrejova komunita mi pomohla vniest do portfolia strategiu a zmenila mi pohlad ako sa na firmy ori investovani pozeram. Zacal som sa vzdelavat ako si portfolio zostavit a prestat nakupovat akcie v hype, ked uz su casto drahe.
Je skvele inspirovat sa v komunite skusenymi investormi, ktori mi dodavaju klud pri prepadoch.
Taktiez velmi ocenujem tipy na lacne akcie a hlavne vysvetlenie investicnych tez. Teda nie len co nakupuju, ale hlavne preco.
Nech vítěze vítězit
Začínal jsem ve fondu v bance,s ročním shodnocením 4 procenta, takže nic moc.
Tak jsem googlil informace o investování a narazil na Ondru.Nejdřív jsem sledoval jeho obsah na YouTube zdarma a potom si předplatil Patreon a naprosto sem tomu propadl.🙂
Jeho obsah je fascinující a postupně to do sebe zapádá,jak každý následující díl skládanky.
Letos mám 25 procent, takže na první rok na Patreonu pod Ondřejem dost dobrý...🙂
Mám portfolio s etf na důchod,plus dělám stockpicking,takže paráda.
Super Ondřeji, konečně vydělávám i když spím,tešim se na novou platformu,díky.😉
Začínal jsem s Ondrovými videi někdy…
Začínal jsem s Ondrovými videi někdy koncem roku 2021. Pak jsem si predplatil Patreon a prakticky s nulovými znalostmi o investování jsem se díky sdilenemu obsahu a Discord komunitě naučil "zacházet" se svými financemi zodpovědně a výdělečně. Díky tomu co jsem se zatím naučil a nasál z komunity, jsem zhodnotil své investice o cca 102%. Za mně jednoznačně: být součástí teto komunity == chytit zlatou rybku 😀
skvělá volba i pro začátečníky
Pro začátečníky asi nejlepší volba, co jsme mohli udělat. I když podpora ještě nedávno vázla, aktuálně už si nemám na co stěžovat. Obsah velmi hodnotný, discord k nezaplacení a stále aktualizovaná tabulka akcií se taky hodí. Sice jsme zatím nezbohatli, ale ani jsme s tím za ty tři měsíce co jsme k akademii, nepočítali. OK můžeme jen doporučit
Skvělé informace co se týká nějakého…
Skvělé informace co se týká nějakého naceneni akcie
Mé zkušenosti s komunitou
Mé zkušenosti s touto komunitou jsou nadmíru pozitivní. Už nějakou dobu jsem členem této komunity a musím říct, že opravdu najít komunitu takhle nabitou informacemi a cennými radami je skoro nemožné. Doporučil jsem i pár lidem, a to jak si to chválí, mě jenom utvrzuje v názoru, že tomu Ondra věnuje spoustu času a se svým týmem to dělají skutečně dobře. Během roku jsem zhodnotil své portfolio o desítky procent. Ale nejdůležitější je, že se nesnaží učit kopírovat jeho portfolio, ale ukázat, jak je důležité umět chodit na trhu, mít vlastní investiční plán a znát svou životní situaci (případná rizika na trhu samotném).
Komunita OK
Komunita je zajímavá, doručuje kvalitní obsah. Jedná se o všestranný a rozmanitý obsah, který je vhodný jak pro začátečníky, tak pro pokročilé. Osobně mi informace, teze a koncepty z komunity pomáhají dlouhodobě překonávat index S&P500
ETF nestačí
Dneska je to přesně 2 roky, co investuju. Začínal jsem jen s ETFkama, ale upřímně – žádný zázrak to nebyl. Až když jsem se dostal na Patreon, začalo to nabírat pořádný obrátky. Jsem tam asi rok a ten rozdíl je fakt obrovský. Moje portfolio vyrostlo o nějakých 50 %, hlavně díky Ondrovi, který mě naučil vybírat kvalitní akcie ve slevě.
A musím říct, že i podcast od kluků z Cesty kapitálu je naprosto super – člověk se u toho nejen hodně dozví, ale i pobaví.
Teď mi je 20, takže kdybych vyhrál doživotní členství, byl bych fakt nadšenej 😄 Ale i kdyby to nevyšlo, stejně bych v předplatném pokračoval, protože to know-how, co mi to dává, je k nezaplacení. Díky moc, Ondro, za to, co děláš – děláš to fakt skvěle! 🙌
Vše naprosto super
Vše naprosto super. Naučil jsem se zde základy investování a nyní se učím pokročilé věci. Cena za komunitu se mi v investicích už mnohonásobně vrátila
Přínos
Musím říct, že celá komunita je pro mě velkým přínosem, jsem členem už pár let a je skvělé pozorovat, jak se celá komunita rozrůstá a celý obsah se zkvalitňuje. Letos jsem si Ondrovi a jeho týmu přišel na nějakých 40 % zhodnocení za tento rok.
Druhé nejlepší rozhodnutí
Ondra popisuje mnohdy ne úplně jednoduchou problematiku jednoduchým způsobem, což v začátcích dokáže ušetřit, ale i vydělat nemalé peníze. U Ondry už jsem pár let a líbí se mi jak má co předat jak začátečníkům, tak i pokročilejším. Díky němu a díky lidem v jeho komunitě jsem se konečně rozhýbal začal se učit více o opcích a co víc to co jsem se naučil jsem hlavně začal používat. Určitě všem co se chtějí něco dozvědět o investicích, tak doporučuju, ne jenom kvůli Ondrovi, ale i kvůli komunitě kterou kolem sebe vytvořil.
Diky Ondrovi jsem sama zacala…
Diky Ondrovi jsem sama zacala investovat, mela jsem jiz nejake fondy od finančního poradce, zivotko a klasicke veci, co Vam poradi ale realne nic moc nevynaselo, ja jen platila a moc se o to nezajimala. Az diky Ondrovi jsem se dozvedela co jsou ETF, jak si nastavit portfolio a hlavne jak zacit krok po kroku, od zalozeni brokera az po jak nejlevnej tam posilat penize, opravdu to podle navodu pochopi kazdy. Postupne rusim nefunkcni smlouvy a sleduji Ondru, kam investovat. Za cca 1,5 roku jsem skoro 100% v zisku.
Komunita
V komunitě jsem asi 5 měsíců. Přidala jsem se z důvodu, že jsem chtěla začít investovat rozumně, a to hlavně z důvodu, že jsem na mateřské a nemůžu si dovolit riskovat. Ondra má na Patreonu vše srozumitelně vysvětleno, to mi v začátku hodně pomohlo. Velký přínos spatřuji i v Discordu, kde můžeme komunikovat s ostatními investory. Začala jsem s investováním do ETF a teď se snažím zaměřit na stock picking. Komunitu můžu jedině doporučit.
Investujem len pár mesiacov
Investujem len pár mesiacov, ale po tom čo som objavil tvoju komunitu tak sa to celé zmenilo. Ukázal si mi smer, ktorým sa mám vydať a za tom som ti veľmi vďačný. Veľmi si mi pomohol čerpám z tvojich rad len pár týždňov, no aktuálne som v pluse 110 € vďaka tebe.
Děkuji
Jsem rád (mimo jiné), že mě Ondra drží v racionalitě. Občas mám chutě zbytečně riskovat a díky němu nezapomínám na diversifikaci portfolia, děkuji
Investování je opravdu pro každého, neboj se a udělej první krok.
Prvním krokem než jsem začal investovat bylo zhlédnutí nějakého ,,random´´ videa na youtube o investicích. To je tak 3-4 roky dozadu a v té době jsem nebyl vůbec schopen si dát dohromady své finance a žil jsem tak zvaně na DIVOKO. :D Po čase, co jsem dostal od života facku a začal žít nový život jsem narazil na Ondru též na youtube a po menší analýze, zda není podvodník jsem usoudil, že to tak nejspíš nebude a zkusil jsem si zaplatit Patreon. První dojem si vybavuju jako dnes, kdy jsem byl překvapen, jak je tam vše hezky vysvětleno a měl jsem chuť se učit dál a dál, s tím přišlo i otevření mého prvního brokera a rozložení ptf.
Za mě to byla zpočátku nejasná investice, zda se mi to vše vrátí, ale čas ukázal, že to stojí za to a mohu jen doporučit. Mockrát děkuji Ondrovi a jeho týmu za bohatý obsah a posun dále. Mé PTF je za necelé roky cca 120% +, tenhle rok cca 19-20%.
Ještě bych zmínil MasterClass, který zkrátka stojí za to, hlavně pro lidi, kteří jsou na úplném začátku :))
Díky moc a jen tak dál!!!! <3
Nejvíce oceňuji upozornění na…
Nejvíce oceňuji upozornění na konkrétních tituly a jejich hodnocení. Skvělé deníky investorů a cesty kapitálu, kde někteří kluci shrnutí své pohledy a názory. Co mě občas mrzí je zmatečné změny komunikačních kanálů(Whatsup, Telegram)
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur le parcours des avis sur Trustpilot.