✨ Aska Home – 2-in-1 Douchewisser & Vloertrekker ✨ Strak design, slimme kracht, met Aska Home blinkt alles zacht. 💎 Twee in één, zo elegant, m’n badkamer straalt — heel charmant! 🚿💫 #AskaHome... Voir plus
Lisez les avis des autres
we willen niet veel kwijt maar wat we ervan vinden deze douche kop is gewoon fantastisch hadden we eerder moeten bestellen gewoon heerlijke stralen we zijn echt super tevreden groetjes Peter... Voir plus
Na enkele zelfde producten van een ander merk gekocht te hebben, eindelijk deze gevonden die van stevig materiaal is. Hierdoor zijn mijn kamerhoge-en brede ramen overal goed bereikbaar. Je kan aardig... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Bij AKSA Home geloven we dat een fijn thuis begint bij praktische en stijlvolle producten. Van zachte badmat tot handige wasmand. Ons assortiment is zorgvuldig geselecteerd om jouw dagelijkse leven makkelijker en mooier te maken. Kwaliteit en betrouwbaarheid staan centraal, net als een service waar je altijd op kunt rekenen.
Coordonnées de contact
Diamant 30, 1761VB, Anna Paulowna, Pays-Bas
- info@aksa-home.com
- aksahome.nl
N'a pas répondu aux avis négatifs
inschuifbare wisser
Wij hebben een inschuifbare wisser gekocht. Was super snel geleverd en misstaat niet in de badkamer! Fijn product.
Een zeer praktische douche-/vloerwisser!
Snelle levering van een praktische wisser. Was gemakkelijk in elkaar te zetten om daarna in de badkamer de wisser op te hangen aan bijgeleverde handige haak.
Douche wisser
Een snelle en keurige bezorging.
Ziet er allemaal prima uit en ik weet zeker dat mijn zoon en schoondochter hier veel plezier en gemak van gaan krijgen.
Groetjes Tosca
Onlangs via bol.com een douchekop van…
Onlangs via bol.com een douchekop van Aska home bestelt.
Deze werkt perfect en voelt zeer stevig aan.
10 standen die allemaal er goed werken.
Aanrader 👌
✨ Aska Home V2 douchewisser-Trekker
✨ Aska Home – 2-in-1 Douchewisser & Vloertrekker ✨
Strak design, slimme kracht,
met Aska Home blinkt alles zacht. 💎
Twee in één, zo elegant,
m’n badkamer straalt — heel charmant! 🚿💫
#AskaHome #CleanInStyle #ShineTime
Heel blij mee
Heel blij mee. Mooie bakken en staat lekker opgeruimd. Vooral de wieltjes zijn ideaal.
Douchekop die je blij maakt
Dit is de 1ste douchekop waar ik echt blij mee ben..7 verschillende standen.goede straal ....prachtig design..En natuurlijk wat ook belangrijk was....snel in huis.
Echt een aanrader
Wasmand 3 vakken
De wasmand van AKSA Home binnen en heel blij mee. Stevig en groot, perfect voor een gezin.
Zeer tevreden
Snelle levering. Artikel goed verpakt. Perfect geleverd zoals omschreven.
Snelle levering van een prima wisser.
Snelle levering van een prima wisser.
Multifunctioneel en degelijk.
Prijs/kwaliteit is zeer goed.
Slechts 1 week in mijn bezit
Slechts 1 week in mijn bezit. Ben tevreden. Lijkt mij handig in gebruik.
Super fijne raam- en vloertrekker
Super fijne raam- en vloertrekker! Maakt alles snel en streeploos droog. Het uitschuifbare handvat is ideaal, ik hoef niet te bukken. Heel tevreden — aanrader!
Goed verpakt en zeer degelijke…
Goed verpakt en zeer degelijke kwaliteit. Voelt aan als rubber, geen scherpe randen etc.. handig en niet duur..
Fijn en kwalitatief goed bedrijf!
Ik heb een douchewisser binnen gekregen van dit bedrijf en ben echt heel tevreden. De kwaliteit voelt stevig aan door het RVS en het handvat ligt prettig in de hand. Het uitschuifbare ontwerp is ideaal, zo kan ik makkelijk bij hogere delen van de douchewand zonder te bukken of op mijn tenen te staan.
Het rubberblad trekt het water mooi streeploos weg en de meegeleverde ophanghaak is superhandig om hem netjes op te bergen. Ook het design is strak en modern; past perfect in mijn badkamer.
Kortom: een praktische en stijlvolle douchewisser die doet wat hij belooft. Zeker de moeite waard voor deze prijs!
Ook snelle verzending en goed verpakt!
Goed produkt voor een eerlijke prijs
Goed produkt voor een eerlijke prijs. Snelle levering. Kortom helemaal tevreden. Ik kan dit bedrijf bij iedereen aanraden.
Erg fijne badmat gekocht bij AKSA Home…
Erg fijne badmat gekocht bij AKSA Home en erg tevreden met de snelle levering!
Voor onze nieuwe woning was AKSA de…
Voor onze nieuwe woning was AKSA de beste keuze! Gewoon lekker praktische producten maar ook qua ontwerp heel modern. Voor de prijs mag je zeker hoge kwaliteit verwachten. Hopelijk komen ze met meer nieuwe producten. Zeker een aanrader!
Top producten
Top producten, meerdere producten van dit bedrijf gekocht. Valt nooit tegen!
En savoir plus sur les différents types d'avis.