Aktywnykrakow Avis 21

4,4

Podoba mi się, że ta marka stawia na prostotę. Buty trekkingowe nie są krzykliwe, ale działają dobrze. Szwy wyglądają na solidne i czuć, że są stworzone do prawdziwego użytku w terenie. Cena jest uczc... Voir plus

Kupiłem sneakersy comfort fit do codziennego użytku. Noszę je do pracy i na wieczorne spacery. Są lekkie i wygodne i nie bolą mnie w nich stopy. Informacje o dostawie były jasne, więc wiedziałem kiedy... Voir plus

Kupiłem buty barefoot na codzienne spacery. Są lekkie i naturalnie leżą na stopach. Podoba mi się, że są proste i nie za bardzo rzucają się w oczy. Wysyłka przebiegła sprawnie i dotarły na czas.

Na początku nie byłem pewien zamówienia. Ale proces był jasny i buty dotarły bez opóźnień. Jakość jest dobra, a obsługa klienta szybko odpowiedziała na moje pytanie.

4,4

I ordered the waterproof hiking shoes…

I ordered the waterproof hiking shoes mainly for weekend walks and small outdoor trips. First thing i noticed was how solid they feel but still not heavy on the feet. I walked through wet grass and a few puddles and my socks stayed completely dry which was honestly impressive.

14 février 2026

Kupiłam sneakersy comfort fit

Kupiłam sneakersy comfort fit, bo chciałam czegoś prostego do codziennych spraw i krótkich spacerów. Są naprawdę dużo lżejsze niż się spodziewałam i moje stopy nie męczą się nawet po kilku godzinach chodzenia po mieście.

16 février 2026

Kupiłem sneakersy comfort fit do…

Kupiłem sneakersy comfort fit do codziennego użytku. Noszę je do pracy i na wieczorne spacery. Są lekkie i wygodne i nie bolą mnie w nich stopy. Informacje o dostawie były jasne, więc wiedziałem kiedy przyjdą.

24 janvier 2026

I appreciate brands that focus on real…

I appreciate brands that focus on real outdoor use instead of aesthetics only. The lightweight camping cookware set feels balanced and easy to carry. It’s practical, durable and actually makes camping feel less stressful.

28 janvier 2026

Chciałam sneakersy

Chciałam sneakersy, które mogę nosić w mieście i na krótkie wypady na łono natury. Są wygodne i łatwo dopasować je do ubrań. Nie są ciężkie i moje stopy nie męczą się szybko.

17 février 2026

Latarka trekbeam jest bardzo jasna

Latarka trekbeam jest bardzo jasna. Używałem jej podczas biwaku i oświetla wszystko dookoła. Bateria wytrzymała dłużej niż się spodziewałem.

22 janvier 2026

Réponse de Aktywnykrakow

Dziękujemy, Tymon. Cieszymy się, że latarka sprawdziła się na biwaku i że bateria pozytywnie Cię zaskoczyła.

Buty barefoot były dziwne pierwszego…

Buty barefoot były dziwne pierwszego dnia, ale teraz bardzo je lubię. Moje stopy czują się bardziej swobodnie podczas chodzenia.

26 janvier 2026

Réponse de Aktywnykrakow

Dzięki, Borys. To normalne, że potrzeba chwili na przyzwyczajenie — super, że teraz tak dobrze się w nich czujesz.

Kupiłem lekkie sneakersy barefoot na…

Kupiłem lekkie sneakersy barefoot na podróż. Nie zajmują dużo miejsca w torbie i są wygodne po długim chodzeniu. Darmowa wysyłka była miłym dodatkiem.

6 février 2026

Réponse de Aktywnykrakow

Dziękujemy, Wojciech. Super, że sprawdziły się w podróży i że doceniłeś darmową wysyłkę.

Czołówka pomogła podczas przerwy w…

Czołówka pomogła podczas przerwy w dostawie prądu w domu. Bardzo jasna i proste przyciski. Spełnia swoje zadanie.

11 février 2026

Réponse de Aktywnykrakow

Dziękujemy, Natalia. Cieszymy się, że czołówka okazała się pomocna i spełniła swoje zadanie.

Zamówiłem wodoodporne buty na deszczowe…

Zamówiłem wodoodporne buty na deszczowe dni. Moje stopy pozostały suche i nie były ciężkie podczas chodzenia. Darmowa wysyłka ułatwiła decyzję. Kupiłbym ponownie.

17 février 2026

Réponse de Aktywnykrakow

Dziękujemy, Kinga. Cieszymy się, że buty sprawdziły się w deszczu i że zdecydowałabyś się na nie ponownie.

I bought the waterproof hiking shoes…

I bought the waterproof hiking shoes for a weekend trip. They stayed dry even when i walked through wet grass and small puddles. They feel strong and not heavy. Shipping was free and came on time so no issues there.

12 février 2026

Réponse de Aktywnykrakow

Thanks, Rufus. Great to hear they stayed dry and felt solid without being heavy. Appreciate you sharing your experience.

Na początku nie byłem pewien…

28 janvier 2026

Réponse de Aktywnykrakow

Dziękujemy, Katarzyna! Miło słyszeć, że proces zamówienia był jasny, a wszystko dotarło na czas. Doceniamy Twoją opinię!

Kupiłem buty barefoot na codzienne

22 février 2026

Réponse de Aktywnykrakow

Dziękujemy, Sandra! Cieszymy się, że buty sprawdzają się na co dzień i że wszystko dotarło na czas. Dziękujemy za opinię!